We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

svētdiena, 2011. gada 26. jūnijs

June 24, 2011







         
 
SaLuSa 24-June-2011



Jūs varbūt nojaušat daudzas pārmaiņas, kas ir pie notiekošā robežas, bet jums ir svarīgi dzīvot dienu no dienas un gaidīt, kamēr pilnībā nebūsiet pārliecināti, kas tās ir par pārmaiņām. Tam ir jābūt mierīgam un apzinātam procesam un tas skaidri pieprasa jūsu pilnīgu līdzdarbību. Vienkārši saprotiet to, kā tiek plānotas lietas, tas tiek darīts tāpēc, lai parādītu tās pēc iespējas vienkāršākas. Patiešām izmaiņu ātrums jūs noteikti iepriecinās un tās ir iespējamas, jo tika iesaistīta apjomīga plānošana. Visu jēgu atbilde, kas prasa lēmumu pieņemšanu, ir uzticēšanās savai intuīcijai un neļaujiet savam ego jūs novirzīt. Ego vēlas to, kas būtu vislabākais priekš jums, bet bieži vien tas ir patmīlīgs un egocentrisks. Cerams ka tie, kas jau dodas pa savu garīgo ceļu, tiks izmantoti, lai jūsu domas celtu augstākos līmeņos. 




Tākā jūs paaugstināt savas vibrācijas, jūsu skats uz dzīvi mainās un jūsu domas un darbības atspoguļojas tik lielā mērā, cik paši virzāties uz Gaismu. Jūs atskārtīsies, ka jūs attālināties no tām lietām, kas ir saistītas ar veco domāšanu. Tām vairs nebūs tāda pati pievilcība, vai arī tās jūs vairs nespēs apmierināt. Tas izraisīs pārmaiņas jūsu mūzikas, lasāmvielas un vispārīgo jautājumu izvēlē. Svarīgākais ir tas, ka jūs atradīsiet sev līdzīgos. Lai sekmētu attīstīšanos un virzītu to tālāk uz priekšu, jums ir vajadzīgi līdzīgi domājošie, ar kuriem apspriest savus uzskatus. Jūs varbūt esat atšķirīgāks no citiem cilvēkiem, bet pavisam noteikti, jūs esat tik pat normāls cik visi pārējie. Jums nav jāuzspiež citiem savs viedoklis vai zināšanas, bet gan gaidīt, kad viņi ir gatavi jums piebiedroties. Tāds ir Zelta Likums. 





 

Tā kā mēs nesen to minējām, ne pārāk tālā nākotnē, Gaismas Darbinieki tiks aicināti dalīties ar savām zināšanām. Pēc tam, kad taisnība sāks nākt ārā, tās ietekmē daudzi vēlēsies uzzināt ko vairāk, un mēs iedomājamies, kā atveras tie centri, kur informācija būs brīvi pieejama. Protams izvirzītākas Būtnes nāks klajā ar savām zināšanām un jums būs vairāki Skolotāji, kas vadīs tās grupas, kuras tiks izveidotas. Šobrīd ir daudzi cilvēki, kas pieprasa taisnību, bet tā ir pārāk sadrumstalota un neuzticama, lai kalpotu citiem. Ja tā tiks pieņemta, tad taisnībai ir vienlīdz jākalpo visiem cilvēkiem un jābūt pietiekami uzticamai, lai izturētu pārbaudi. Līdz ar mūsu atbalstu, mēs ticam, ka tā nesīs “Patiesības Gredzenu” , un ja nepieciešams, mēs to varam atbalstīt ar pilnīgu pierādījumu. 


 

Jūs sapratīsiet, ka atklāšana ir ļoti svarīga, lai drīzumā pilnībā ieietu savā informāciju krātuvē un tā ir viena no lietām ar kuru ir jāiet uz priekšu, otra lieta ar kuru jārīkojas ir “pieklauvēšanas” ietekme, kas sekos. Durvis tiks plaši atvērtas un noslēpumu gadi tiks atklāti parādot to, kā jūsu valdība jūs slepeni izmantoja kā marionetes, tajos karos, kas kropļoja jūsu Zemi. Jūs arī tikāt ierobežoti un liegti atļaujas no centieniem gūt labumus un atīsības, kas ievērjoami uzlabotu jūsu dzīves kvalitāti. Lai nu kā, ja reiz mēs visi varam sanākt kopā un sagatavoties Augšāmcelšanai,tad jūs pakāpeniski tiksiet celti augšā no tiem pašreizējiem apstākļiem, kas bija vecā režīma radīti.


 

Joprojām pastāv baumas, kas cirkulē par tumšajiem un viņu pūliņiem turpināt darīt haosu, tām vajadzētu tikt ignorētām , cik vien iespējams, par cik mēs nepieļausim nekādas darbības no viņu puses, kas ir vērstas pret iedzīovotāju masām. Viņi jau ir izsmēluši savus krājumus un piedzīvo to darbinieku atkrišanu, kas ir pagriezuši viņiem savas muguras un tākā Gaisma aug arvien lielāka un lielāka, būs tie, kas viņiem pievienosies klāt. Tas ir tas, kur jūs varat tumšās enerģijas vest uz spodrināšanu, izstarojot savu Gaismu tajās sfērās, kurās uzskatāt par zemas vibrācijas nesējām. Vidējie austrumi varētu būt viena no tādām sfērām un tādējādi gūtu lielu labumu no gaismas. Tas var mazīnāt tumsonības līmeni tik lielā mērā, ka karojošās puses sāks redzēt, ka vienīgais ceļš uz priekšu ir miers. Pēc gadsimtiem ilgas beršanās un ciešanām ir pienācis laiks viņus apturēt un ļaut cilvēkiem iespēju pieredzēt Mīlestību un Gaismu, kas nepazīst robežas. Drīzumā mēs vēlētos ar jums sākt dialogu, bet tā nebūs pirmā reize, par cik mēs periodiski tikāmies ar jūsu līderiem. Jūsu vārdā mēs vairākas reizes mēģinājām panākt vienošanos, kas novestu pie pasaules miera, bet tā tika noraidīta. Tumšo kārtība, nekad nedeva jums atļauju priekš cilvēku vajadzībām un sekoja tās plānam, lai vairotu sevi. Viņu galvenais mērķis-pasaules kontrole ir izgāzies un tie joprojām nevēlas atzīt sakāvi un aiziet no skatuves. Viņi zina, ka jums ir laiks pacelties, tomēr ir mēģinājuši no jums šīs zināšanas paslēpt. Tāpēc Dārgie, jūs esat sasnieguši krustcēles, un jūsu liktenis ir jūsu pašu izvēlē. Mēs ticam, ka atklāšana ir tas faktors, kas tuvinās patiesībai par mums un tiem ārpuszemes iemītniekiem, kas ir darbojušies pašu interesēs. Tagad mēs esam šeit un apņemam jūsu Zemi ar saviem gaisa kuģiem, bet nevis kautkādā draudīgā veidā bet lai jūs aizsargātu. 



Mūsu sabiedrotie turpina virzīties uz priekšu, lai ienestu kādas pozitīvas kustības, kas mums ļaus jums palīdzēt izveidot ideju par brīvās enerģijas ierīcēm. Daudz un dažādas bija veiksmīgi uzbūvētas un tām ir vajadzīgs tikai mūsu atbalsts, lai būtu zināmas visā pasaulē. Tās nāks gaismā sniedzot vairākas atbildes uz tām problēmām, kas ir iemesls daudzajām grūtībām. Cīņa par “kopā galu savilkšanu” noteiktā laikā tiks likvidēta un lielākā mērā kā pārpilnības programmu rezultāts. Jūsu problēmas ir cilvēku roku darbs, un tur patiešām nav nekāda iemesla, kāpēc jūs tās nebūtu spējīgi uzvarēt. Pārmaiņas jūsu dzīvesveidā un atkarība no Mātes Zemes resursiem nekavējoties atvieglos situāciju, kad viņa pilnā sparā varēs iet uz priekšu attīrīšanās procesā. 



 

Kustībā atrodas pilnīgi viss, un nekas nekad nepaliek mierīgs kad reaģē uz tām enerģijām ,kas pastāvīgi bombardē Zemi. Tās ir iemesls, kas izraisa pārmaiņas, un tāpēc ka augstas vibrācijas enerģijas būs sagatavotas, lai tiktu paceltas. Jūs, kā Cilvēcīgas Būtnes, neesiet izņēmums uz ko tā attiecas, par cik tiks ietekmētas visas dzīvības formas. Vienkārši dariet sev zināmu par tiem svarīgajiem datumiem, kad notiek šāda veida ievade, lai tās jums būtu noderīgas.


 

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un zinu, ka lietas drīz liks par sevi manīt. Tāpēc lūdzu turpiniet darīt darbus, kas ir domāti Gaismai, jo tie dara milzīgu atšķirību gala rezultātam. Jūsu labklājībai es ar savu sirds dziesmu svētīju jūs visus.


Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.
 Website: Tree of the Golden Light
Translator: Arturs







Originals and translations of Galactic Messages available on


ceturtdiena, 2011. gada 23. jūnijs

June 22, 2011







         
 
SaLuSa 22-June-2011
Daudzi no jums jau sāk ar vien vairāk nodoties meditācijā un citu veidu apliecināšanā, kas ir saistīta ar Vasaras Saulgriežiem. Tas ir tik ļoti saviļņojoši redzēt jūsu atbildes reakciju un tas ir rādītājs tam, cik ļoti nopietni jūs uzņematies atbildību kā Gaismas Darbinieki. Šie gadījumi ir vairāk jēgpilni, kad jūs apvienojaties un rezultāts ir tāds, ka Gaismas pakāpe uz Zemes tiek atkal pacelta. Jūs stājaties tumšajiem spēkiem pretī, lai pārtrauktu to bezjēdzīgos centienus apturēt attīstību. Viņi paliek neērtā stāvoklī un mēs pastiprinām mūsu plānu, lai aiztriektu viņus. Mēs izturamies pret viņiem ar mīlestību un sapratni, jo mēs tos netiesājam vai nosodām, par cik viņi tiek pārvērsti atkal Gaismā. Tas vienkārši nebūtu lietderīgi. Mīlestībai vien ir varens spēks, kuru nav iespējams atgrūst un tā padarīs par maigām viscietākās sirdis. Mūsu vēlme ir redzēt kā ceļas katra cilvēka dvēsele, pat ja viņi nav spējīgi to šoreiz sasniegt. Neviena dvēsele netiek nolādēta vai atstāta novārtā un kādā posmā tā atgriezīsies atpakaļ Matricē, gluži kā Dieva Dzirksts.


Tuvojoties 2012. Gadam, vēl ir tik daudz kas gaidāms, un mazākais, ko mēs varam teikt ir tas, ka būs vēl daudz darāmā, kas būs jāpaveic. Mēs turpināt tuvoties izšķirošajam solim, bet kā parasti mums jāņem vērā to darbību ietekme, kuru mēs uzņemamies, kur jūs esat nobažījušies. Miers ir tik ļoti svarīgs mūsu darbā, jo savādāk mēs nespētu darboties. Tas būs mūsu ieguldījums lai to sasniegtu un uzraudzītu miera vienošanās pasākumus. Netiks pieļauta došanās atpakaļ uz iepriekšējām dienām un ikvienai valstij būs jāievēro noteikumi. Atbruņošanās būs pastāvīga un ieroču lietošana būs bezjēdzīga. Tie tiks pārstrādāti. Mēs zinām, ka tumšajiem spēkiem ir iekārtas zem zemes, bet, kā mēs to varam redzēt viņu bāzēs, tiem nebūs nekādas nozīmes, jo visi viņu ieroči tiks neitralizēti. Visums protams ir mūsu īpašums un daudzas reizes mums ir nācies atbruņot tos, lai to visu apturētu. Tomēr neskatoties uz mūsu pavēlēm, ka tas nav pieļaujami, ir bijuši daudzi mēģinājumi. Kā jūs varētu teikt, mūsu pirksti ir uz pulsa un mēs nevaram būt nostādīti muļķa lomā, lai arī kādi mēģinājumi tiktu darīti. 


Mēs būtu spējīgi pārlēkt darbībās no vienas nedēļas uz otru, tāpēc esiet pozitīvi un ziniet, ka mēs nākam jūs visus atbrīvot no ieslodzījuma. Kaut arī ne visi to apzinās, ka ir jāapvienojas, lai pieņemtu jūsu dzīves kā normālas, drīz vien jūs redzēsiet, cik ierobežoti jūs bijāt savās izteiksmēs un brīvībā. Lai nu kā, bet jūs mostaties, un vairs netiksiet apkrāpti un redzēsiet cauri illuminati negodīgajām darbībām. Karš ir viņu spēcīgākie ieroči. Un pat tagad, pamatojoties uz notiekošo Vidējos Austrumos, viņi piepilda kādus ar degvielu. Viņi ir jāaptur pēc iespējas ātrāk, bet kādu karma tiek nogurdināta un viss virzās pa iepriekšējo trajektoriju. Tas ir skumji un mēs dzirdam viņu sāpju raudienus, bet mēs nespējam iejaukties jūsu lietās un jūsu darbību rezultātā. Mēs nevēlamies izklausīties skarbi, bet mēs esam saistīti ar Galaktikas Likumu, kuru mēs pilnībā saprotam un ievērojam.


Atzīmēsim to, ka tā kā jūs ceļaties augšā. Dažu cilvēku apziņā ir noticis pēkšņs lēciens, atklājot to, ka tiem piemīt psihiskas spējas. Tā ir sākumā lielākai daļai no tiem, bet saprotiet, ka šādā gadījumā jūs nodomāsiet tās attīstīt kā dabiskas spējas, kas laika gaitā kļūs par arvien ierastāku lietu. Galu galā jūs visi attīstīsiet dažāda veida talantus, kas, piemēram, iekļaus telepātiju. Mēs runājam par jūsu pacelšanos līdz Galaktikas Cilvēkiem, kam būs maza līdzība ar to, kā jūs uztverat sevi tagad. Lai arī kas notiktu, neraizējieties, jūs tiksiet pakāpeniski ielaisti šajās pārmaiņās un tās nepārspēs jūs. Jūs patiešām būsiet pateicīgi par savām paplašinātajām spējām, kas darīs jūs par lietpratējiem un spējīgiem kļūt par Meistariem, kas jūs arī esat.


Kamēr notiek visas šīs izmaiņas, viss jūsu dzīvesveids mainīsies un tas kļūs daudz interesantāks, sniedzot jums brīvību ceļot tur, kur vien vēlaties. Jūs nekad nenogursiet no savām jaunatklātajām iespējām un tās darīs jūs par pilnīgu Galaktikas Cilvēku. Pašlaik jūs nezināt kā tas ir, būt brīvam no visiem ierobežojumiem un tās ir jūsu pirmdzimtības tiesības, atkal būt par tiem, kas reiz bijāt. Jums būs iespēja ceļot kosmosā ar domu spēku palīdzību un priekšstats par to, ka jūs vēlētos atrasties kaut kur citur, būs pavisam ikdienišķs. Patiesībā jūs spējat būt divās vietās vienlaicīgi, bet tas ir solis uz priekšu, kad pirmkārt jums ir jāgūst pieredze, nekā sarežģīt idejas. Esiet pārliecināti Dārgie, ka solījumi, kas tika jums apsolīti nav tukši sapņi un tas jau ir iepriekš noteikts, ka paceļoties jūs sākat jaunu nodaļu savā dzīvē. Divdabība ir izpildījusi savu uzdevumu attiecībā pret jums, tāpēc lūdzu, koncentrējieties uz nākotni un ļaujiet dualitātei izbalēt, par cik tā jau ir galā.


Jūs esat ļoti dzīvespriecīgas dvēseles, un izskatāties ievērojamas priekš mums, par cik jums ir tik spēcīgas izdzīvošanas jūtas. Jūsu pieredzes šobrīd bija ļoti rosinošas, kaut kādā veidā jūs redzējāt cauri savam ceļam. Tas ir tieši tas, kas dara jūs cienījamus un ievērojamus, kā kvalitātē jūs redzēsiet, kā izmantojat šīs pieredzes par labu, kad jūs strādājat ar attīstītākām Būtnēm. Paceltām dvēselēm tā ir parasta lieta, gluži kā tā būs jums, kas drīzumā par tām pārtaps, lai rastu iespējas kalpot citiem. Vienmēr ir jaunas civilizācijas, kas sanāk kopā, un radītāji nekad nepārtrauc būtnēs ienest daudz vairāk. Neviens nezina, cik precīzi viņi tur ir, un Visums ar saviem nebeidzamajiem izmēriem mudžēt mudž ar dzīvībām, kas mērojama līdz bezgalībai. Patiešām Augstākais Radītājs pastāvēšanā sapņo jaunas dzīvības formas, un tās sekos pa evolūcijas ceļiem, līdzīgi kā jūs.


Tā kā mēs to jau zinājām iepriekš, pagaidām jūs esat tik maziņa radīšanas daļiņa, jo Augšāmcelšanās dēļ, tā ir būtiskākā lieta par kuru ir jāizraisa interese un koncentrēšanās uz to, jo tā ir ļoti svarīga visā notiekošajā procesā. Visumam ir zināms par jūsu pacelšanos kā fiziskām būtnēm, un tā drīzumā nāks. Tā ir radījusi tādu interesei, ka jums pat ir sava auditorija, kas kā liecinieki noskatās uz notiekošo. Tā piesaista dvēseles pat no citiem visumiem, kas vēlas dalīties ar jums savā pieredzē. Tāpēc nekad nejūtieties mazsvarīgi vai aizmirsti, par cik jūsos vēl nekad agrāk netika pievērsta tik liela uzmanība, kāda tā ir patlaban.


Es esmu SaLuSa no Siriusa, un es gūstu patiesu prieku no tās domas, ka esmu daļa no jūsu Augšāmcelšanās, un esmu tik pat ļoti ieinteresēta kā jebkurš cits jūsu Saules sistēmas viesis. Tiem ir atļauja ieceļot arī pie Zemes, bet mēs nosakām to limitu, cik tuvu tai tie var pietuvoties. Mūsu kuģi patrulē to platību, kas ir apkārt Zemei un pilnīgi nekāda iejaukšanās ar jums netiek pieļauta. Kā jūsu padomdevējiem, jūs patiešām esat drošībā ar mums.


Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.
 Website: Tree of the Golden Light
Translator: Arturs




Originals and translations of Galactic Messages available on


otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

June 20, 2011







         
 
SaLuSa 20-June-2011


SaLuSa, June 20, 2011



To, ko jūs darāt kā Gaismas Darbinieki, prasa lielu ticības pakāpi, par cik tās jums nav dotas, lai gūtu pilnīgu priekšstatu. Šobrīd, jūs kā daļa no masu apziņas, jūtat kas notiek, un zināt, ka viss ir labi. Jūsu Gaisma ir daļa no lielākas Gaismas virs Zemes, un tā palīdz vairot vibrācijas un tā tas turpināsies līdz pēdējai augšupiešanai. Ātrums, ar kādu tas viss notiks, vadīs jūs ātri uz priekšu uz noslēdzošo pieredzi. Runa ir par to, ka ir jāpaceļas tādā veidā, ka drīzumā tā piesaistīs uzmanību cilvēkos no jebkuras pasaules malas. Gaismas Darbiniekiem tā kļūs par vajadzību būt vēl aktīvākiem nekā līdz šim. Būs tik daudz jautājumu uz kuriem jāatbild, ka šajā sakarā arī mums būs liela loma. Tiklīdz gūsiet pieredzi ar kuru mēs jūs oficiāli iepazīstinājām, mēs spēsim rīkot sanāksmes, kuras laikā cilvēki spēs rast atbildes. Protams daudzi modīsies gluži dabiski kā pastāvīgas grupas, kas virza sevi uz priekšu mērķa īstenošanai. 



Šobrīd daudzas dvēseles ir uz Zemes lai garantētu to, ka gaidāmais laiks ir pamācošs un ka attiecīgās zināšanas ir pieejamas visiem tiem, kas meklē. Būs vispasaules atklātība caur dažādiem plašsaziņas avotiem, kas atbrīvos no ierobežojumiem tur, kur nevar brīvi izpausties. Visas šīs gaidāmās pārmaiņas ir ieplānotas un jūs varat būt droši tajā, ka mēs pienācīgi atbalstām jūsu vēlmes. Patiešām plānošana tika sākta jau sen sen atpakaļ, jo šis cikls vienmēr gāja uz veiksmīgām beigām ar Augšāmcelšanos.
 


Dualitātes murgi novirzās uz sapņu valstību, kur viss ir ideālā līdzsvarā un harmonijā. Katrs savā veidā dod kaut kādu ieguldījumu, lai sekmētu šīs pārmaiņas un jūs var apsveikt, ka pieturaties pie sava paša redzējuma, kas ir saistīts ar tiešo laiku. Jūsu loma visā šajā ir ļoti nozīmīga un nenovērtējiet pārāk zemu to spēku, kuru jūs sevī glabājat. Tie bijāt jūs, kas mainīja līdzsvaru starp tumsu un Gaismu un piesaistījāt ārpusplanētas palīdzību. Un līdz ar to jums ir tiesības tādā pakāpē, ka nu starp jums ir Gaismas leģioni. Ienesiet to savā prātā un neļaujiet jūsu civilizācijas sabrukumam ienest bailes jūsu dvēselēs. Pārmaiņām ir jānāk un jums, ar tik zemām vibrācijām, tas var nepatīkami ietekmēt jūsu dzīvi. Tomēr tas nav uz ilgu laiku un to apzināšanās jums palīdzēs pārvarēt jebkādu iespējamo negatīvo reakciju uz notiekošo.
 


No dažādiem avotiem ziņojumi tiek sūtīti uz jūsu Zemi un jūs zināsiet ka tie ir pilni ar iedrošinājumu un panākumu apsolījumu. Nekad nebija tā, ka mēs nebūtu atradusies jums klāt un uzraudzījuši jūsu attīstību. Galaktiskā Federācija jau sen bija uzlādēta ar atbildību lai pārliecinātu, ka jūs esat pasargāti no iejaukšanās, kas nāk no ārpuses. Tas bija un tiek darīts pat šodien un pagātnē tie bijāt jūs, kas izlēma kuriem viesiem ir ļauts jūs apmeklēt. Agrākajās civilizācijās mums faktiski bija periodi, kad bijām ļoti tuvu jums un pavadījām kādu laiku uz Zemes strādājot ar jums. Tas bija tad, kad jūs sasniedzāt augstāku garīgās prakses līmeni un sapratni un mums bija īpašas attiecības ar jums. Jūsu civilizācija nav sasniegusi tādu līmeni, kā iepriekšējās reizēs, kad bijāt gatavi mūs sveicināt. Lai nu kā, bet divējādība pēc savas būtības vienmēr iet dažādos virzienos un zemākās enerģijas vienmēr seko varenās garīgās mācīšanās periodam.


Šoreiz atšķirība ir tajā, ka tās ir Saules cikla beigas un jauns sākums bija dievišķi iepriekš nolemts. Tāpēc jums tiek sniegta katra iespēja kur ikviena dvēsele varēs izdarīt savu izvēli pacelties vai nē. Daudzi no jums darīja savu izvēli pat pirms nācāt šajā iemiesojumā, bet daudzi šaubījās, un atlika izvēli uz vēlāku laiku. Kā mēs to redzam, līdz ar mūsu nākšanu un Augšāmcelšanās procesa izskaidrošanu tā kļūs vieglāka tiem, kam ir jelkādas šaubas par to, kas ir jādara. Galu galā tie, kas vēl pārdomā savu izvēli, tā tiks pieņemta par viņiem, pamatojoties uz to, ka jūs nespēsiet pacelties, līdz jūsu vibrācijas nebūs tam piemērotas.



Pēdējā laikā jūs savās debesīs redzējāt arvien vairāk un vairāk no mūsu kuģa, kā daļa no mūsu plāna, kas ļautu jums pierast pie mums. To ko jūs redzat patlaban ir tikai neliels daudzums no tiem, kas aktīvi pārvietojas apkārt jūsu Zemei. Mūsu kuģis ir darīts jūsu acīm neredzams tāpēc, lai jūs nesatriektu vai būtu par iemeslu cilvēkiem kļūt bailīgiem. Tomēr drīz mums būs droši strādāt starp jums un tā būs saistībā ar atklāšanos. Visu laiku Jūsu tumšās puses atsakās sadarboties ar mums, parasti mēs gaidām līdz viņi atzīst savas darbības bezjēdzību. Taču viņi apzinās to, ka ilgi mēs negaidīsim un noteiktā brīdī spēsim likt tiem aizvākties un pielikt punktu ar savu iejaukšanos. Tā kā laiks iet pārāk ātri, mūsu plāna īstenošanās nozīme kļūst skaidra mums visiem. Tādējādi jūs varat būt pārliecināti, ka darbība nu var sākties.

Savā ziņā tas iespējams pat ir labāk no jūsu skatu punkta, ka, ja nu reiz pārmaiņas ir sākušās tad tās ritēs pilnā sparā. Pēc ilga laika pacietīgas gaidīšanas tas pat būs ļoti patīkami redzēt to visu ātri notiekamies. Tādā veidā neērtības pakāpe jūsos tiks mazināta un ieguvumi jūsu ceļā nāks ātrā secībā. Mūsu pirmā priekšrocība ir pārvarēt nabadzību un trūkumu un mēs vēlamies redzēt cilvēkus izceltus no izmisuma un bezcerības gūsta. Laimīgi cilvēki būs vairāk sadarboties spējīgi un ziniet, ka mūsu nodomi ir jūsu visu labā. Lai mainītu nosacījumus pie kuriem jūs esat pieraduši un paceltu jūs līdz noteiktam līmenim, vairs nav viduvējs uzdevums, bet mums ir visas iespējas sagatavotas. Prieks un laime jūsu sejās mums dos daudz vairāk nekā cita atbilde. Jūs esat brīnišķīgas dvēseles, kuras ir pelnījušas visu, lai drīzumā tiktu paceltas augšā no jūsu dimensijas drūmuma un vergošanas tai. Jūs atcerēsieties patīkamas atmiņas par laikiem, kad jūsu dzīves bija uzlabotas un attiecības bija laimīgas. Lai nu kā, caur daudzām dzīvēm kurās jums ir nācies saskarties ar grūtībām un bēdām, ir labāk atstāt aiz muguras. Beidzot tās izkritīs no jūsu atmiņu krātuves un tad jūs celsieties uz augstākiem līmeņiem un dzīvosiet mierā un Gaismas Mīlestībā.



Es esmu SaLuSa no Siriusa, un es ceru, ka jūs turēsiet savu galvu augšup un redzēsiet, cik daudzas jūsu dzīvēm mainīsies uz labo pusi. Tajā, ka jūs esat pārliecināti, pagātne izzudīs līdz jūs ieiesiet Gaismā.
 


Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Arturs




Originals and translations of Galactic Messages available on



June 17, 2011

        
 
SaLuSa 17-June-2011


Ir iesaistīts milzīgs cilvēku skaits, kas gūst pārmaiņas dodoties uz izpausmes posmu. Daži pat neapzinās to, ka tie palīdz sekmēt notiekošo procesu. Tomēr viņi bija piesaistīti pārmaiņu enerģijām, caur zemapziņas vēlmēm un tiem, kas viņus aktīvi ievirza uz to. Tātad, ja jūs nejutāt ko tamlīdzīgu darot šāda veida darbu tad pamēģiniet domāt pozitīvi, cik vien spējat. Ja jūs sevī jūtat pamudinājumu virzīt sevi uz Gaismas paaugstināšanu, vienkārši esiet kopā ar pārējiem kā viens no tiem, kurš mīl un rūpējas par saviem līdzgaitniekiem. Agrāk vai vēlāk jums tiks dotas iespējas, lai tās īstenotu. Tam vairs nav nozīmes saņemt par to atlīdzību, gluži kā darot labraības darbu.


Dažas dvēseles veltīja pilnībā savu dzīvi kalpojot citiem, un tādā gadījumā šis process tika ieprogrammēts jau pirms pašas reinkarnācijas. Tās nudien ir īpašas dvēseles, kas attīstījās tiktāl, ka jūs to nespējat pat apsvērt, lai šobrīd tās varētu atrast starp vidusmēra cilvēkiem uz Zemes. Lai nu kā, savukārt tiem būs nepieciešami palīgi un bieži vien tas ir saistīts ar kalpošanu kas ir tik ļoti vitāli svarīgs, lai darbs tiku pienācīgi padarīts. Tātad ne vienmēr ir jāskatās no visaugstākā skatu punkta, un ziniet, ka jūsu ieguldījums visā tajā tiek vērtēts tik pat lielā mērā cik pārējiem. Esiet droši par to, ja reiz jūs izvirzījāt domu, ka vēlaties kalpot, šī doma tiks pieņemta un jūs redzēsiet kā ik uz soļa jums tiks dota iespēja sevi apliecināt. Lai izveidotu galīgo triecienu, kas nostiprinās Gaismu uz Zemes, Gari uz šo brīdi izmanto visus iespējamos brīvprātīgos, un tādā veidā tā kļūs par Augšāmcelšanos.


Laikam ejot, zemes jautājumi nešķitīs tik svarīgi, cik jūsu fokusēšanās uz tām darbībām , kas vadīs jūs uz Augšāmcelšanos. Tās kļūs daudz centrētākas. Ir zināms, ka viss norisinās labi un Jaunais Laiks jau sāk izpausties. Jūsu nākotne vairs nepakļaujas veciem noteikumiem, kas nu jau ir kļuvušas par vecās pasaules likumu neadekvātu palieku. Tie liedza jums pieeju Juanai Gaismai. Tagad, kas meklē, atradīs milzīgu daudzumu informācijas avotu tajās dvēselēs, kuras spēj nodrošināt meklējamo. Brīvība no aizspriedumiem un elastīga pieeja jaunām idejām, ļaus atrast tām vietu līdz ar jūsu esošajām zināšanām. Tas, kurš jums vairs nekalpo būs dabiski atkritis, par cik to enerģija vairs nav viņiem piederoša.
Daudzas lietas, kuras jūs darāt ir ļoti instinktīvas, par cik jūsu prāts vienmēr apsver jaunākos faktus, kurus bijāt uzsūcis. Arī tad, kad minat uz pēdām Jaunai Gaismai, jūsu Agstākais Es vienmēr meklē iespējas kā palīdzēt. Ir lietderīgi veikt šos klusos brītiņus, jo laikā, kad tu sarunājies ar to, tu visnoteiktāk arī saņemsi atbildi. Varbūt pat ne tik drīz, bet lietas var pēkšņi parādīties jūsu apziņā lai jums palīdzētu. Dažreiz tās parādās jūsu sapņu valstībā, tādēļ ņemiet vērā, ka to jūs visdrīzāk aizmirsīsiet. Tāpēc, ja jums tas ir simboliski, tad jums ir jāizstrādā pavedieni, kuri sniegs jums atbildi.


Mēs pamazām liekam jūsu valstsvīriem saprast būtību par lietām, kuras ir jāveic. Daudzi ir priecīgi, ka var būt daļa no tās kustības, kas ienes mieru, nemierīgajā pasaulē. Viņu lojalitātes mainījās jau tajā laikā, kad pirmo reizi sāka runāt par mieru, zinot ka tas tuvojas un ka kara mašīnas tiks izjauktas par labu. Viņi gluži kā jūs gaidāt janos līderus, kas apvienos spēkus ar mums un sāks ieviest Dievišķos Plānus jūsu galīgai atbrīvošanai. Tas noteikti liksies pievilcīgs pat tiem, kas par to zina gaužām maz, vai pat nezina neko. Tas būs kā katalizators, kas iešūpos masu dvēseļu, lai iedēstītu tajās uzticību. Un jūsu attīstība noritēs daudz straujāk nekā līdz šim. Mēs, kas nākam no Galaktikas Federācijas neesam reliģiozi, mēs vienkārši esam Dieva pārstāvji kas ved uz Augšāmcelšanos. Taisnība pieder jums visiem un tai nav jābūt iesaiņotai reliģijas dogmās. Lai nu kā, pārmaiņas cilvēku domāšanas veidā nāks līdz ar savu laiku, par cik mēs neiejaucamies viņu tagadējā pārliecību sistēmā. Mēs tiem rādīsim patiesību, jo mēs esam par jūsu visu civilāciju. Izlemt, paliek jūsu ziņā, kuru no jūsu “patiesībām” ir jāpārskata. 


Dievs ir jūs Tēvs/Māte, jūsu audzinātājs un gādnieks, kas vada savus bērnus, lai tie varētu sasniegt pieaugoša cilvēka stāvokli. Garīgajā ziņā tas nozīmē kļūt atkal Vienotam ar savu Augstāko Es. Tad jūs spēsiet sasniegt tādu Kristus pakāpi, kad varēsiet ieiet tīrā Gaismas dimensijā. Katrs no jums sasniegs šādu līmeni savā attiecīgajā laikā, un tiem, kas jau tam ir gatavi, tas būs īpašs notikums, kurā tie atgūs savu augstāko varu. Jūsu būtība patiesībā ir kas vairāk, nekā tā, kurai jūs ticat patreiz un Augšāmcelšanās ir pirmais solis tam, kas jūs sagaidā priekšā. Jūsu spēks būs neaptverams un līdz ar to jūs sasniegsiet atbildības līmeni, kas nāk īdzās tam. Skaidrs, ka jums vēl nav ļauts brīvi izpausties, pirms neesat apliecinājis savas spējas kā Dieva līdzgaitnieks, radītājs.


Mēs runājam par to tik daudz, ka reizēm tam vajadzētu jūs “aprīt”, bet neraizējieties, par cik jūs augsiet patiesībā. Šobrīd tas viss var būt bezgalīgs, jo esat nopietnu pārmaiņu procesā, kas ievadīs jūs Gaismas valstībā. Mēs jau esam šeit un jūs varat droši piebiedroties mums, ja esiet no mūsu ģimenes. Jebkurā gadījumā jūs celsieties un jūsu pirmā pieredze būs saistībā ar jaunu Zemi. Tas būs nedaudz savādāk, nekā tas, ko jūs zināt tagad. Ja tas nav no Gaismas, tas noteikti zudīs, un tikai tas, kas ir harmonijā un līdzsvarā ar to, noteikti paliks. Tas attiecas arī uz jums, taču esiet pārliecināti, ka katra dvēsele, kas celsies augšup, būs no Gaismas, savādāk tā nebūs spējīga pacelties. Jums ir tik maz laika, lai liktu prātam domāt pareizi, bet, ja jūs tiecaties pēc Mīlestības un Gaismas, tad tā ir zīme, ka jūs tam esat gatavi.

 
Es esmu SaLuSa no Siriusa un būšu priecīgs jums visiem palīdzēt sasniegt mierīgu līdzāspastāvēšanu. Tas ir tā, kā mēs dzīvojam, plecu pie pleca un visa tajā, ko mēs darām, mēs funkcionējam, kā Viens Veselums. Uzdrīkstieties Mīļie, tas būs grūti, bet līdz ar laiku, tas kļūs par jūsu mērķi.


Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Arthur




Originals and translations of Galactic Messages available on



SaLuSa, January 3, 2011







         
 
SaLuSa, January 3, 2011

Jau ilgu laiku viss vira, bet nu jau tagad sāk vārīties. Kad jūs sāksiet rast patiesus un uzticamus ziņojumus par gaidāmajām izmaiņām, tad jūs izlasīsiet par to, ka spiediens tiek veikts uz tiem, kuri ir pārpildīti ar atbildību rezultātu gūšanai. Spēki, kuri pretojās šīm izmaiņām, tagad ir kļuvuši ievērojami vājāki. Tie nespēj sapulcēt pietiekamu skaitu, lai lai pārliecinoši iebilstu Gaismas Darbiniekiem, kuri šobrīd redz savu izdevību virzīties uz priekšu. Tādējādi jūs varat iemacīties rīkoties tā, kas drīzumā vedīs uz skaidrām norādēm par to, kam ir jānotiek. Šī cīņa turpinās atbrīvot jūs no tās realitātes, kas tika jums uzspiesta. Jūsu brīvība tiks pakāpeniski jums atgriezta un tāpat arī visi ieguvumi, par kuriem tika tik daudz runāts. 



Tas prasīs dažas pārliecības, lai tumšie spēki atzītu savu sakāvi vai arī to, ka viņu laiks ir beidzies. Tomēr tie ķeras pie vārgām cerībām, ka spēs izvairīties no atmaskošanas vai izvešanu uz atklātu ūdeni. Vairs nav nekā tāda, ko tie spētu darīt, izņemot to, ka varētu izraisīt maznozīmīgas kavēšanas un mēs parasti iepriekš zinām par viņu nodomiem vai rīcībām. Šis gads piederēs jums un arī mums, tiem, kas strādā Gaismas labā. Jūsu ticība un Dievišķā plāna atbalstīšana dos rezultātus, kas satuvinās mūs kopā. Problēmas, ar kurām jūs šobrīd saskaraties, tiks izskatītas un gada beigās, jūsu stāvoklis ievērojami uzlabosies, salīdzinājumā ar tagadējo. Ceļojiet cauri vētrai, kas kļūs mierīgāka, apzinoties to, ka Zemes Mātei ir jādodas atvaļinājumā, lai attīrītu zemi no milzīgā piesārņojuma un kaitējuma, kas tai tika darīts.



Kā jau daudzi to ir pamanījuši, Galaktiskā Federācija ir daudz atvērtāka savās darbībās un tā turpinās rīkoties tādā pašā veidā līdz mūsu esamība nebūs pilnībā atzīta. Mēs turpināsim palīdzēt saviem sabiedrotajiem jebkādā veidā un tas nebūs pārāk ilgi pirms mēs nevarēsim satuvināties daudz tuvāk. Turiet acis vaļā pasaules attīstīšanā, jot as, kas patlaban norisinās, ir neiedomājama kustība pret tumšiem spēkiem. Neskatoties no daudzajām cerībām, par atbildēm ne vienmēr nes atbildību Amerika, kaut gan viņai būs ļoti svarīga loma pārmaiņu laikā. Patiešām, kaut kad nākotnē viņa atkal kļūs par vadošo nāciju uz kuru citi skatīsies ar cieņu, bet tikai pēc tā, kad tās tumšie spēki tiks patriekti. 



Jūs tik ilgi gaidījāt šī cikla noslēgšanos un izmaiņas to dos, un viss kam ir nozīme, ir tas, vai jūs patiešām esat gatavi Augšāmcelšanai un nekad nezaudējiet to no sava redzes lauka. Jūs uzzināsiet taisnību, kura pastāvēja pirms šī perioda un to, kā tumšie spēki kala plānus pret jums jau ļoti daudzus gadsimtus. Tas norisinājās ar ideju, ka tie spēs kontrolēt visas pasaules populāciju un liegt jums iespēju Augšāmcelties. Viņiem bija zināms, ja ne vairāk, kā jums par Augšāmcelšanās plānu un gaidīja, ka gūs panākumus agrāk, pirms jūs nojautīsiet kas notiek. Viņi nerēķinājās ar Gaismas Brālību, kas pārrauga jūsu evolūciju un Dievišķo Plānu, kas paziņoja par nolūku, kas šis cikls ir jābeidz ar Augšāmcelšanos.



Līdz ar visu notiekošo, neaizmirstiet , ka galvenais jautājums skar pārmaiņas, kuras notiek jūsos. Ar sapratni un vēlēšanos augšāmcelties, jums ir jāvar un jāgrib tik ļoti, cik vien tas iespējams, nodzīvot savas dzīves tā, kā tas, kurš jau ir sasniedzis augstākos apziņas līmeņus. Apjukums pieaugs, bet atcerieties, ka tas jūs ietekmēs tikai uz īsu brītiņu un no visām pēkšņām izmaiņām, jūs redzēsiet ceļu uz Augšāmcelšanos. Ikviena dvēsele kļūs brīva lai spētu attīstīties, bet tikai pamatojoties uz savu izvēli, šī izvēle tika pieņemta pirms tagadējā iemiesojuma. Zemapziņā jūs zināt savu izvēli un tas ietekmēs jums pieņemt pareizo lēmumu. Tam ir nozīme ne tikai tad, kad citi ir darījuši savas izvēles, un kuras var pat nedaudz atšķirties no jūsējām, vienkārši dodiet viņiem izvēles brīvību, gluži kā tad, kad tā tika dota jums. Visai pieredzei, kuru jūs ņemat līdzi, kad jūs pabeidzat katru dzīves ceļojumu, ir liela nozīme. Jebkurā laikā jūs esat pilnīgi savās pieredzēs, kas dara jūs par unikālu un svarīgu dvēseli visā dzīves audumā.



Sen jau nāca laiks, kad jums tika dota vaļa izplatīt savas zināšanas un palīdzēt tiem, kas vēl mostās patiesībai. Tas ir jautājums, pieņemt to iespēju, kas ļauj jums apgaismot citus, neizsaucot nekādus strīda jautājumus. Rēķinieties ar šaubām un pat skepticismu, jo taisnība var ļaut cilvēkiem justies neērti. Ar dažiem cilvēkiem, kas lolo savas pārliecības, daži jautājumi ir grūti apspriežami, un ir vajadzīgs laiks, lai ar viņiem spētu vienoties. Katra dvēsele pastāvīgi attīstās un nav neviena, kas būtu mierīga un pat varētu prasīt ilgāku laiku lai sagrautu spēcīgos uzskatus, kurus tie nēsāja savās daudzajās dzīvēs. Lai nu kā, bet taisnības sēklas, kas reiz tika iesētas katras dvēseles domās, dos iespēju paplašināt viņu sapratni.



Atcerieties arī ka jūsu Pavadoņi nenogurstoši strādā, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu apziņas līmeņus. Viņi darīs jums zināmu ,kad ir iespēja ievākt arvien vairāk informācijas un tas parasti ir saistīts ar to, kad jūs kādu satiekat. Tas var pat iet tiktāl, ka jūs jutīsiet spēcīgu piesaisti pie kāda raksta vai grāmatas, kas spētu aizpildīt dažus tukšumus jūsu zināšanās. Tas ir pazīstams ar to, kad grāmatas negaidīti “krīt” jūsu ceļā, kad tā jums patiešām ir vajadzīga. Ņemiet to vērā, jo parasti tas kalpo par mērķi, un kaut arī jūs to varētu redzēt kā sagadīšanos, tā ir pilnīgi paredzēta jums. Neviena no jebkurām svarīgām lietām, ar jums nenotiek gadījuma pēc, un tad, kad kaut kas īpašs ienāk jūsu dzīvē, pamēģiniet saprast, kādam mērķim tas kalpo. Mācības nāk dažādās formās un veidos un ne vienmēr tās svarīgās ir jūsu izvēles darītas. Dažreiz trāpās grūtas, lai tās apgūtu, bet paturiet prātā, ka tās būs iepriekš ar jums vienotas. 



Es esmu SaLuSa no Siriusa, un es ļoti priecājos, ka beidzot mēs varam ar jums runāt par pārmaiņu tuvošanos. Mūsu atslēgas Gaismas Darbinieki jau piespiež varai pāriet no vecās paradigmas, tādējādi izvirzot priekšā to, kam ir lemts būt priekšā. Jūs gaidījāt pietiekoši ilgi un mēs pārliecinoši dodamies uz priekšu, un mums viss izdosies. Mums ir spēks un vara lai sasniegtu visu ko esam noteikuši un tagad neviens nespēs iejaukties mūsu plānos un mūsu pienākums jums ir absolūts.


Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Arthur




Originals and translations of Galactic Messages available on



sestdiena, 2011. gada 11. jūnijs

Mīļie lasītāji!

Turpmāk vēstījumus, kas agrāk tika publicēti šajā lapā, varēsiet lasīt blogā:
http://www.galacticchannelings.com/latviesu/index.html