We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2012. gada 2. marts

Marts 2, 2012


SaLuSa 2 marts 2012


Dzīvojiet katru dienu kāda tā nāk, jo jūs nekad nezināt ko gaidīt, kad tik daudz izmaiņas ir uz robežas notikt. Nevar būt šaubu, ka mūsu sabiedrotie ir panākuši lielu progresu daudzās jomās, un ka drīz jūs varat cerēt uz sprāgstošiem notikumiem. Jau jūs redzat, cik plašas mūsu zondes ir lai novērstu korumpētās personas kas veido banku brālību, un tas vēl nav pabeigts. Tātad, kā jūs varat redzēt, ne tikai korupcija ir atklāta, bet arī tie, kas atbildīgi. Kad šīs atklāsmes savāks tvaiku, jūs varētu būt pārsteigti, cik daudzi cilvēki nāks klajā ar plašāku informāciju.Sasniegumiem ir nesegtie gabali, kur ir iesaistīti triljoniem dolāru, un visvairāk nežēlīgos un pārdrošos aktos nozagt no to likumīgajiem īpašniekiem. Mēs plānojam, ka šie naudas līdzekļi tiks atgriezti un mērķi sniegt to likumīgi tiks atgūti pirmajā vietā. Daudz naudas, kas ir izmantota ļaunprātīgi, ir nākusi no valsts līdzekļiem, un patiesībā astronomiskas summas tiek iesaistītas.

Vai tas nav brīnums, ka jums tika liegta pieeja jūsu vajadzībām, jo tās tika novirzītas uz privātajiem kontiem, un melnām darbībām. Mēs peiliksim galu

šādām noziedzīgām darbībām, lai karu var uzskatīt par pagātni, un miers pasaulē tiktu atzīts. Lai to visu paveiktu mums ir jābūt atbalstam no lielākajām valdībām, bet tikai tad, ja tie tiks iztīrīti no tiem, kuriem nav savu pilnu interešu no sirds. Pie tā tiek strādāts, un pret viņiem lieta tiek sagatavota. Tas bieži vien ir par to, vai katrs dalībnieks ir uzticīgs savam zvērestam, un diemžēl ļoti maz ir.

Tātad, mīļie, mēs protams zinām, kas ir nepieciešams spiedienam, bet dažkārt uzdevums ir tik liels, ka tas prasa veikt ļoti daudz sarunu. Kad mēs un mūsu sabiedrotie streiko, jūs varat būt pārliecināti, ka mēs esam uz izkalkulējuši visas iespējas un būsim veiksmīgi. Dažus gadus mēs esam plānojuši kārtīgi šim laikam, un mūsu bagātīgie resursi nodrošinās ka mēs sasniegsim savu mērķi. Viens no mūsu lielākajiem trumpjiem ir mūsu spēja iet, kur vien mēs vēlamies paliekot neatklātiem. Tas nozīmē, ka mēs zinām tumšo plānus, taču tas nenozīmē, ka mēs vienmēr varam ietekmēt tos. Ir Universāli Likumi, kas reglamentē visas darbības, un mums ir jāievēro jūsu tiesības izteikt savus brīvās gribas lēmumus. Lai gan to var būt grūti saprast, kas ietver arī tumšos. Kas bieži notiek ir tas, ka jūs atdodat savu brīvo gribu, pat neiebilstot pret to, ko jums ir norādījuši tumšie. Duālisms ir vairāk kā spēle, nekā jūs iedomājaties, un diezgan nopietna spēle tajā. Tomēr, tagad varat sākt atpūsties jo tumšie un viņu organizācijas ir cietušas lielus varas zaudējums dēļ mūsu darbībām.

Būs daudz garīgāka pieeja visa veida lietām, kas ietekmē dzīves kvalitāti. Pat reliģijai būs atkārtoti jāizvērtētē tās metodes un mācības, lai tā varētu tikt uzskatīta par godīgu un patiesu gaismai. Daudzas reliģijas ir noteiktas, lai izmantotu savu stāvokli, lai būtu kontrole un vara pār saviem sekotājiem, un diemžēl izmantojot bailes, lai saglabātu jūs zem sevis.Fakts ir tas, ka jums nav nepieciešama palīdzība no ārpuses lai saprastu patiesību, jo tas viss tike glabāts iekšienē. Tomēr, jūs sekojat savam ceļam, un dažreiz tas jūs aizvedlīdz kāda,, kurš ir aizceļojis tālāk nekā jūs esat, kas var jums palīdzēt. Visi lēmumi, ko jūs pieņemat var tikt paņemti intuitīvi, lai atrastu veidu, kā to var pieņemt diezgan brīdi , lai to izdarītu atrodiet klusu brīdi vai pat divus.Problēma ir tā, ka dažreiz cilvēki ignorē savu intuīciju, ja tā neapstiprina to, ko viņi patiešām vēlas darīt.

Jums būs daudz jāmācās īsā laika posmā kas palicis pirms Augšāmcelšanās. Tomēr, tas būs patīkams jo jūs uzņemsiet jaunu izpratni par dzīves mērķi, un sapratīsiet, kam tas ir domāts, lai būtu laimīga un priecīga pieredze. Ne tikai tas, ka jūs pārvietosieties uz jauna ceļa, kas iepazīstinās jūs ar to, ko jūs varat sagaidīt pēc tam, kad pacelsieties. Tas ir pēc jūsu visu nodomiem atgriezties pie augstākām pasaulēm, tas ka esiet strādājuši tik grūti lai to sasnietu. Tas nāk gluži dabiski, jo tas ir pazīstams ar jums no brīža, kad devāties cauri 3..dimensijai. Jūs esiet cienīgas dvēseles, kuras pierādījušas sevi spēcīgi, un ar spēju pārvarēt tumsu.

Galaktiskā Federācija ir tik apmierināta, ka beidzot jūs saņemat pierādījumus pārmaiņām ,tādā veidā, ka nav noliegums tam, ka tās notiek. Ar mūsu nodomiem atļaut lai jūs varētu redzēt mūsu kuģus biežāk, tas ir mazinājis dažos aizdomas ka mēs esam potenciālie iebrucēji. Mēs esam parādījuši, daudzus gadus, pat ja izprovicēti, mēs varam tikt galā ar to bez agresijas vai izvirtušām darbībām. Mūsu pieeja ir vienmēr bijusi, atzīstot svētuma dzīvi, ko mēs godājam un pielūdzam, jo katrs no tiem ir daļa no Radītāja.Tas pats attiecas tur kur tiek iesaistīt ilumināti, kā uz visu viņu ļaunumu mums ir pienākums redzēt tos kā dvēseļes Gaismā kā visas citas. To gaismas var būt vājas, bet tomēr tām joprojām ir iespēja augt no šīs pozīcijas atpakaļ uz pilnu bāku. Viņu likteni lems uz Zemes, bet no garīgā viedokļa, un tas nozīmē, ka tiem tiks parādīta žēlastība un līdzjūtība.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un par cik mēs virzāmies uz nākamo posmu jūsu ceļā uz Augšāmcelšanos, mēs jūtamies tik privilēģēti būt tie, kas ir ieķīlāti, lai nodrošinātu jums pilnu sagatavotību. Tas būs ļoti brīnišķīgs laiks, un jums patiks brīvība,ko jūs neesat īsti piedzīvojuši savā pašreizējā dimensijā. Jums nav vairs ilgi jādzīvo dzīves pašreizējos apstākļos, un drīz jūs būsiet pārsteigti, cik ātri pārmaiņas notiks. Esiet drosmīgi un ejiet ar savu Gaismu patiesā mīlestībā ko jūs turiet, un kurā esiet.

Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru