We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2010. gada 15. marts

SaLuSa 15.marts/2010

Dalīšanās ir ļoti garīga izpausme, kas nāk kopā ar atmodu par visas dzīves Vienotību. Mēs ar mīlestību dalāmies ar jums, jo dalīšanās sniedz laimes sajūtu, mēs jums kalpojam ar prieku.



Laiks iet uz priekšu aizvien pieaugošā tempā un tuvina mūs pārmaiņām. Faktiski, nekāds laiks nav zaudēts, kaut arī mēs būtu gribējuši uzsākt Pirmo Kontaktu jau agrāk. Neskatoties uz apkārt notiekošo, mēs atrodamies tādā pozīcijā, no kuras varam uzsākt rīcību īsā laika sprīdī. Jūsu nākotnei ir skaidri noteikts plāns, bet mēs ļoti viegli varam pielāgoties kādu pārmaiņu nepieciešamībai. Mēs sekojam visiem notikumiem uz Zemes un tieši tāpēc varam attiecīgi pielāgot savu rīcību. Un, tomēr, eksistē pamata plāns, kas tiks īstenots un aizvedīs jūsu uz Augšāmcelšanos- kā iecerēts. Tā kā Tumšie turpina zaudēt varu un spēku, tad viņu izredzes izglābties no sagrāves ir nenovēršamas. Stūrgalvība un augstprātība neļauj tiem pieņemt sakāvi, kas neizbēgami tuvojas. Tie tiks atstādināti no varas ar tādiem legāliem līdzekļiem, kādus lieto Galaktiskās Federācijas varas orgāni.

Tā sakot, dzīve turpina savu ritējumu par spīti tām daudzajām problēmām, kas jūs skar. Viena lieta ir skaidra, dzīve neatgriezīsies iepriekšējā periodā, kāda tā bija šīs tūkstošgades slieksni pārkāpjot. Kopš tā laika progresīvi esat zaudējuši šādas dzīves atgriešanās iespējas un ar safabricētu situāciju palīdzību tikāt pakļauti drakoniskiem likumiem. Tumšie izspēlēja savas kārtis, saprotot, ka laiks šoreiz nav viņu pusē, bet zaudēja un neguva pasaules kontroli kā bija iecerējuši. Bet viņu centieni atstājuši jūs tagad ar pavisam maz tiesībām un lietām, ko vēl paši varat kontrolēt, tumšie paņēmuši jūsu brīvību. Esiet droši, viss mainīsies, netaisnīgie un nevajadzīgie likumi tiks atcelti. Augšāmcelšanās ceļam jābūt attīrītam, un esiet droši, mīļie, kad izdots dievišķs edikts (dekrēts), tad tas ir Radītāja Likums.

Mēs zinām, daži jautā, vai patiešām katrai Zemes dvēselei ir pilnīgi vienādas iespējas pacelties, un jūs domājat par tiem, kas dzīvo vienkāršas dzīves tālu prom no rietumu ietekmes. Varbūt ne pārāk patīkami būs dzirdēt, bet šie cilvēki dzīvo daudz tuvāk Dievam un Mātei Zemei nekā jūs. Tie dzīvo respektējot dabu un visu dzīvo, un kad tie aiziet vai atstāj kādu vietu, aiz sevis tie neatstāj postījumus un piesārņojumu. Tiem varbūt nav jūsu apziņas par beigu laikiem, bet tie dzīvo augsti garīgu dzīvi un tiem ir ļoti labas iespējas pacelties. Tā nav bagātība vai izglītība, kas nepieciešama, lai radītu sev pacelšanās ceļu, bet gan garīgā bagātība un zināšanas, to pielietojums ikdienas dzīvē. Jūs saprotat, ka atstājot Zemi, jūs nevarat paņemt sev līdzi nekādas materiālas vērtības. Un augstākajās pasaulēs neeksistē rangi vai svarīguma pakāpes kā tas ir uz Zemes. Garā dvēseles ir vienlīdzīgas, tikai to Gaisma nosaka kādā līmenī tās var atrasties. Protams, augstākajās pasaulēs ir Skolotāji, bet to garīgie sasniegumi nekādā veidā nepaceļ tos augstāk par citiem, valda dziļa cieņa un atzinība, ko pret tiem izjūt citas dvēseles.

Zeme ir piekritusi būt par vietu jūsu garīgajam progresam, bet kad gūstat panākumus sava Es meklējumos, tad jūsu sasniegums ir visslavējamākais. Jums ir bijuši grūti brīži, kad nevarat izlemt, kam uzticēties un vienmēr bijuši tādi, kas jūs maldinājuši un veduši pa viltus ceļiem, lai gūtu savu labumu. Ne tik sen atpakaļ tikai priesteriem bija privilēģija lasīt manuskriptus, un jums bija jāpaļaujas viņu sacītajam. Kā pierādījies, tas ne vienmēr atbildis patiesībai. Tāpēc to ceļš, kas meklē patiesību vienmēr bijis īpaši grūts, un jums pašiem vien jālieto savas izvērtēšanas spējas, lai zinātu kam uzticēties. Paturiet prātā arī to, ka daudzo inkarnāciju laikā, jūs esat tajās dzīvēs sakārušies ar dažādām reliģijām un uzskatiem. Zemapziņā viss tas, ko esat mācījušies iepriekšējās dzīvēs, tagad formē patreizējos uzskatus, pat, ja jums nav priekšstata par to. Tādā veidā jūs visu laiku pārskatāt savus uzskatus un pakāpeniski veidojat pozitīvu garīgo progresu.

Patreizējā laikā jums pieejams tik liels informācijas apjoms, ka jūs varat iet pa jebkuru ceļu ko izvēlaties. Jūs varat to arī sabojāt, bet te jums lieti palīdzēs jūsu intuīcija. Tā jūs nekļūdīgi vadīs un vedīs uz tās pieredzes gūšanu, kas nepieciešama jums. Tāpēc svarīgi ir palikt atvērtiem, lai uzņemtu zināšanas. Vienmēr esiet gatavi kustībai, kad parādās kāda jauna ideja vai sapratne. Un atcerieties to, ka, ja reiz esat uz garīgā ceļa, jūs piesaistīsiet Gidus vai Skolotājus, kuri jums palīdzēs pieņemt lēmumus. Patiesība ir diezgan vienkārša un nesarežģīta, un to var kopumā nosaukt- Mīlestība Ir Viss Kas Ir. Tās pielietošana dualitātes dzīvē ir jūsu visskarbākais pārbaudījums, un, ja jūs gūstat panākumus, tad noteikti esat atraduši sapratnes atslēgu. Kaut kas viens var notikt vienā brīdī, un viens no lielākajiem sasniegumiem ir dzīvot Tagad.

Lai ko jūs domātu par dzīvi, nav nekā slikta pieredzēt tajā labpatiku, baudu, izpriecas vai pat turību. Viss atkarīgs no tā kā jūs pret to izturaties un kā lietojat, tas ir svarīgi. Garīgi jūs varat zaudēt vai iegūt, un tas ir fakts- jo vairāk labklājības uzkrājat, jo lielāka pār jums nāk atbildība. Daži kļūst alkatīgi un krāj naudu un vērtības, citi investē cilvēku visu labumam. Nauda nerada laimi, tikai drošību materiālajā pasaulē. Iedomājieties dzīvi augstākajās dimensijās, kur nav naudas, tā tur nav nepieciešama, un turp jūs dodaties. Tur ir iespējams dzīvot bez naudas, jo visas vajadzības varat apmierināt par brīvu, un daudzos gadījumos jūs paši radīsiet sev visu vajadzīgo. Mēs zinām, ka šur tur jūsu pasaulē diezgan aktīva ir bartera norēķināšanās sistēma, un arī tas parāda, ka var dzīvot bez naudas. Ja šādas lietas ienāk jūsu prātā, tas nozīmē, ka jums jau ir vēlme darīt kaut ko savādāk nekā tradicionāli ierasts.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un, mīļie, jūs jau zināt, ka dzīve ir cita aiz citas sekojošas pieredzes un tās formē jūsu nākotni. Dažkārt jūs gūstat mācības no kādas citas dvēseles ceļojuma, bet bieži izvēlaties pieredzēt notikumus paši. Kad kļūstat par daļu no grupas apziņas, tad pieredzi gūsiet no katras dvēseles, kas atrodas grupā. Dalīšanās ir ļoti garīga izpausme, kas nāk kopā ar atmodu par visas dzīves Vienotību. Mēs ar mīlestību dalāmies ar jums, jo dalīšanās sniedz laimes sajūtu, mēs jums kalpojam ar prieku.

Paldies SaLuSa
Maiks Kvinsijs


Tulkoja: Māra
Email: marabrante@inbox.lv


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK – NEW

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN
http://galacticfederationchina.blogspot.com/- CHINESE - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru