We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

otrdiena, 2010. gada 13. aprīlis

SaLuSa 12.aprīlis/2010

Ņemot vērā visu to ko esam jums jau stāstījuši, jūs sapratīsiet, ka mēs nevaram pārpludināt jūs ar informāciju pirms pienācis īstais brīdis mūsu pirmajiem kontaktiem.

Padomājiet par to, mīļie, kāpēc šajā Visumā visas Būtnes ir cilvēkveidīgas formas; vai tas nenorāda uz to, ka Dieva roka pielikta pie pilnīgi visa?



Lēnprātība valdīs pār pasauli, un tie, protams, būs tie, kuri būs atraduši sevī Gaismu un Mīlestību. Un ne tikai, jūs dzīvojat ar attiecību sapratni par citām iesaistītajām dvēselēm. Redzēt citam citu kā Vienu nozīmē pieņemt patiesību, ka visi esat no Viena Avota. Tādējādi jūs vairs nevarat pacelt roku pret saviem brāļiem un māsām, jo iesitat sev. No jums plūst Mīlestība un tad, kad esat sapratuši dzīves mērķi, tad redzat, ka absolūti visa jūsu gūtā pieredze ir bijusi vajadzīga, tā nav bijusi lieka. Eonu laiku ilgusī problēma bija tā, ka jums stāstīja, ka Sev esat vienmēr pirmajā vietā, un tas vajadzīgs lai izdzīvotu. Veiklāko un stiprāko izdzīvošanas Likums ir Džungļu likums nevis Cilvēku, kuriem pieder spējas kļūt par Dievu. Jūs esat varenas un spēkpilnas Būtnes, kuras spēj sasniegt Kristus apziņas līmeņus.

Tas, kas jūs bijāt dualitātes cikla laikā ir tikai jūsu reālā Es ēna. Lai gan bija jāpieredz daudz negatīvā, lai atrastu Gaismu, bet ar nodomu pacelt sevi jūs esat atklājuši patieso ceļu. Šīs dzīves laikā jūs esat ļoti ātri progresējuši; nu jūs esat gatavībā veikt kvanta lēcienu. Izmisuma un bezcerības vietā jūs esat sapratuši, ka patiesais ceļš sola atgriešanos augstākajos Gaismas līmeņos. Zemei ir savas pievilcīgās puses, bet jūsu paradīze nebūs zemākajās vibrācijās. Viss par ko jebkad esat sapņojuši, gaida jūs ar Augšāmcelšanos, un zemapziņā jūs to zināt, tāpēc arī virzāties uz priekšu.

Tagad redzat pēdējos lugas cēlienus ar tiem, kuru acis joprojām vēl aizvērtas, un to kā tie cenšas, ja vien varētu, aizkavēt jūsu pacelšanos. Tomēr, tie ir lemti neveiksmei un jau tagad atrodas juceklī, jo nespēj vairs cilvēci noturēt absolūtas pārvaldīšanas statusā. Faktiski, Ilumināti ir pieņēmuši savu zaudējumu, bet joprojām tajos mājo domas par savas varenības atjaunošanu. Varam apliecināt, viņiem nav izredžu. Tagadējais valdošais un kontrolējošais spēks ir Gaisma, un Gaisma pieaug spēkā dienu no dienas. Ļaujiet visam norisināties pašam par sevi, un tad redzēsiet, ka jums dotie solījumi piepildīsies. Patiesībā, dažādas zīmes jau tagad rāda cilvēces likteņa pavērsienu, un pavisam drīz tiks atjaunota jūsu neatkarība un brīvība.

Ja papētītu savu dualitātes pieredzi, tad pilnīgi noteikti saskatītu dievišķu plānu, kas visu laiku centies jūs atbrīvot no dualitātes. Nekad nav ticis paredzēts, ka dualitāte varētu jūs aprīt, lai arī daudzi no jums ir pieskārušies tās pašiem lielākajiem dziļumiem, bet spējuši atkal pacelties. Visa jūsu pieredze ir iekļauta masu apziņā, ikviens gūst labumu, jo nepieciešams katram visu izjust pašam personīgi. Pienāks laiks, kad atcerēsieties savas daudzās dzīves, kā arī to, ka paši vien visu izvēlējāties. Pat tagad, kad ejat cauri fināla pieredzei, lai noslēgtu savu karmu.

Mēs no Galaktiskās Federācijas, neuzskatām jūs par zemākām Būtnēm, tikai tāpēc, ka jūsu vibrācijas ir zemākas nekā mūsējās. Mēs zinām, ka dualitāte bija jūsu pašu izvēle, un jūs atstājāt augstākās vibrācijas, lai saskartos ar izaicinājumu pacelties un atkal atrast Gaismu. Mēs jūs redzam jau kā augšāmceltas Būtnes, un apbrīnojam jūsu rakstura stingrību par šādu pārbaudījumu. Kad sāksies atvērtie kontakti, tad redzēsiet, ka mūsu attieksme pret jums ir pilnīgi līdzvērtīga. Mēs vēlamies kopā strādāt un iepazīstināt jūs ar mūsu tehnoloģijām, jo zinām, ka tās ātri adoptēsiet. Pat tagad jūsu zināšanas robežojas ar mūsējām, un nozīmē tikai to, ka esot kopā mēs ātri vien spēsim mainīt jūsu pasauli. Relatīvi īsā laikā būs daudz jāpaveic, bet viss notiks kā plānots un tiks pabeigts līdz ar jūsu cikla noslēgumu.

Vai nav dīvaini, ka tikai kādus 70 gadus atpakaļ, jūs pat nebūtu bijuši spējīgi pieļaut mūsu esamības varbūtību? Jūs domājāt, ka mēs nevaram jūs aizsniegt, jo tas prasītu daudzus Gaismas Gadus. Un salīdzinoši tik īsā laikā, jūs esat uzzinājuši par citām dimensijām, un kā mēs tās varam pielietot iekš- dimensiju ceļošanai. Tagad jūs pieņemat, ka saprātīga dzīve var sasniegt jūs no tāltāliem zvaigznājiem. Jūs pat jau zināt par paralēlajiem Visumiem, un jūsu dzīves sapratne aizvien pieaug. Dzīve kūsā pilnīgi visur, tikai lielākā tās daļa paliek neredzama jūsu acīm, jo tā vibrē daudz augstāk nekā jūs spējat to sevī piereģistrēt, uztvert. Tad, kad paceļaties, tad viss Visums jums atveras un jūs sastapsiet dažādas Būtnes papildus tām, ko skaidri atpazīstat kā cilvēkus.

Jums savā veidā un ziņā ir papilnam savu piedzīvojumu un notikumu uz Zemes, bet kad nopelnāt tiesības ceļot pa visu Galaktiku, tad šie ceļojumi jums sniegs vēl dziļākas izpratnes. Padomājiet par to, ko esat iemācījušies par daudzajām rasēm te uz Zemes, par kultūru, reliģiskajiem uzskatiem, tad padomājiet par šīm lietām Visuma kontekstā un iedomājieties, cik daudz vēl ir nezināmā un nesaprotamā. Uz mūsu kuģiem sastapsiet arī būtnes, kas nav humanoīdi, arī tās ir Galaktiskās Federācijas dalībnieki. Jūs novērtējat cilvēku pēc ārējā izskata, bet mēs redzam tā iekšējo dvēseli un zinām to, ka esam Viens.

Ņemot vērā visu to ko esam jums jau stāstījuši, jūs sapratīsiet, ka mēs nevaram pārpludināt jūs ar informāciju pirms pienācis īstais brīdis mūsu pirmajiem kontaktiem. Jau fakts par mūsu eksistenci ļoti daudziem būs satriecošs, tiem, kuri stingri turējuši ciet acis un noslēguši savus prātus no tādas iespējas. Tomēr, lēnām, maigi un pamazām mēs pakāpeniski atklāsim patiesību par sevi, un to kādas ir mūsu savstarpējas saistības jau no senseniem laikiem. Daudzas civilizācijas pielikušas savu roku jūsu evolūcijā, vairāk par visām šīm lietām uzzināsiet tad kad būs pienācis īstais laiks. Padomājiet par to, mīļie, kāpēc šajā Visumā visas Būtnes ir cilvēkveidīgas formas; vai tas nenorāda uz to, ka Dieva roka pielikta pie pilnīgi visa?

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un aplūkojot Zemi es redzu varenu Gaismu paceļamies no režģiem, kas ieskauj planētu. Pilnīgi skaidri tas norāda uz režģu vareno spēku, vairs nav iespējams pagriezt atpakaļ vai apstādināt notiekošo. Šis ir visskaistākais skats un jūsu nākotne augstākajās dimensijās ir nodrošināta.

Paldies SaLuSa

Tukolja: Mara
Email: marabrante@inbox.lv

Maiks Kvinsijs.

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru