We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2011. gada 28. marts

Hatoru Planetārais vēstījums Saņemts caur Tomu Kenjonu

Hatoru Planetārais vēstījums

Saņemts caur Tomu Kenjonu

Medicines of Light

Gaismas dziedniecība (burtiski tulkojot: Gaismas zāles): aizsardzība un dziedināšana no radiācijas indēm, neirotoksīniem, baktērijām un vīrusiem.

Jaunzēlandes zemestrīcei sekoja Japānas zemestrīce, un tas pilnīgi skaidri norāda uz faktu, ka esat iegājuši daudz sarežģītāku kompleksu notikumu fāzē.

Mēs vēlamies sniegt kādu aizsardzības metodi, kas dziedina no radiācijas, kā arī citām fiziskām kaitēm. Mēs to saucam par Gaismas dziedināšanu.

Protams, tas ir saistīts ar notikumiem Japānā, tomēr, zinot, ka uz Zemes turpināsies pārmaiņas, jūs pavisam drīzā nākotnē varat saskarties ar līdzīgiem pārbaudījumiem arī citās pasaules vietās.

Šī metode palīdzēs aizsargāt un dziedināt sevi ne tikai radiācijas izplūdes gadījumos, bet arī pret neirotoksīniem un to mutējošajām baktēriju un vīrusu formām. No mūsu perspektīvas raugoties, jums ir visas iespējas sagaidīt pieaugošu iepriekšminēto enerģiju aktivizēšanos jau tuvākajā laikā.

Metode ietver sevī savienošanos ar jūsu Debesu Dvēseli, ar BA. Šī rīcība nodrošina savienošanos ar gaismas realitātēm, kas ir daļa no jūsu būtības.

Viss kosmosā eksistējošais ir kvalificējams kā gaismas enerģētiskā izpausme- pat visblīvākās matērijas formas pamatā ir gaisma.

Mūsu piedāvātā metode jūs savieno ar jūsu Debesu Dvēseli, un šāda savienība jūs ietekmē enerģētiski, aizsargājoši un/vai dziedina jūs. Jūs sūtat nodomu savai Debesu Dvēselei (AUGSTĀKAIS ES- IZSTIEPTIET ROKAS UZ AUGŠU, TUR KUR TĀS SASKARAS) ar emocionālu pateicības un atzinības vibrāciju izpausmi. Tā ir vienkārši vibracionāla rezonanse, kas aktivizē jūsu būtības augstāko aspektu.

Kad nosūtāt savu nodomu, apvienojumā ar pateicību un atzinību jūsu BA, jūs pārvietojat savu apziņu uz sirds čakru, sirds čakrā saņemot enerģētisko dziedināšanu un aizsardzību. Jūs varat sajust šo enerģētiku kā gaismas formu vai kā ģeometriskus zīmējumus, kā enerģijas plūsmu vai arī kā domu/sajūtu.

Kad enerģija saņemta sirds čakrā, tad tā ir gatava tālākai sūtīšanai.

Šajā rīcības fāzē jums būs vajadzīgs ūdens. Ūdens īpaši labi uztver enerģētisku informāciju. Turot rokās ūdens trauku, ar nodoma palīdzību sūtiet savas sirds enerģiju lejup pa rokām uz plaukstām un cauri plaukstu čakru centriem. Tā enerģija ieiet ūdenī.

Mēs iesakām vairot šo enerģiju, atkārtojot procedūru 3 reizes, kopā pavisam 3 reizes. Tad jūs ūdeni izdzerat. Ūdens ir ķermeņa galvenais elements, un caur ūdeni dziedinošās un aizsargājošās īpašības ienāk katrā jūsu šūnā.
Tā jūs piesaucat gaismu, liekot tai pa centrālo ceļu nolaisties jūsu sirds centrā un tad nokļūt ūdens elementā. Ūdens apziņa uzņem šo enerģiju un, izdzerot ūdeni, to saņem viss ķermenis.

Ja esat bijuši pakļauti radiācijai, tad, lūdzu, apstrādājiet ūdeni iepriekš aprakstītajā veidā, liekot tai enerģijai, kas nāk no BA aizsargāt un dziedināt jūs no radiācijas. Ja jums ir kādi citi līdzekļi, kā sevi aizsargāt, tad noteikti lietojiet arī tos, bet, gadījumā, ja esat palikuši tikai ar savu paša apziņas darba rīku, tad varat sevi aizsargāt un dziedināt.

Tieši tāpat rīkojaties, ja esat saņēmuši neirotoksīnu uzbrukumu vai esat bijuši pakļauti baktērijām un vīrusiem kādas epidēmijas laikā.

Šobrīd, šajos Juku Laikos, paātrinās pilnīgi viss, arī baktērijas un vīrusi mutējas ātrāk. Šī metode ļaus aizsargāt sevi no šīm dzīvības formām.

Ir jāsaprot, ka jūs radāt aizsardzību un dziedināšanu ar savas apziņas spēku. Jums ir tieša pieeja savai gaismas realitātei. Jums ir suverēnas tiesības iesaistīt un piesaukt gaismas realitātes savā vārdā un savu mīļoto vārdā.

Ja nokļūstat kādās grūtās situācijas, tad, lūdzu, lietojiet Gaismas Dziedināšanu- tas ir jūsu pašu uzstrāvots ūdens- vairākas reizes dienā, kā liek jūsu intuīcija.

Japānas zemestrīču aktivitātes fiziskā sazarošanās un tās sekas- cunami- ir lietas, ar kurām grūti tikt galā. Bet mēs vēlētos pārvirzīt jūsu uzmanību no fiziskā plāna uz mentālo, emocionālo un garīgo aspektu, ko radīja šāda mēroga nelaime.

Pateicoties tam, ka šobrīd izejat pārbaudījumus un atrodaties Juku Laikos, dziļas no visuma tālumiem nākošas enerģijas apvienojas ar uzplaiksnījumiem uz saules, un tas viss ietekmē jūsu enerģētiskos ķermeņus, jūs kā kolektīvs tiekat vairāk un nopietnāk skarti. Ar to mēs domājam- vērot līdzcilvēku ciešanas nebūt nav viegli, tas satricina sirdi. Jūs nepamet atziņa, ka tikpat labi cietēji varētu būt jūs paši. Tieši šīs sajūtas ver vaļā sirdi, un caur sirdi- jūsu sirdi- jūs piekļūstat augstākiem apziņas stāvokļiem, un tā nu- zemestrīce Japānā ļoti daudzos veidos ir kolektīvās sirds zemestrīce.

Jūs sagaida nebūt ne viegli laiki. No mūsu redzējuma, jums jārēķinās ar pieaugošām zemes pārmaiņām. Bet ir arī kāds labums- jūs tiekat satricināti līdz pašiem pamatiem un tā uz brīdi pārtrūkst masu hipnoze, kurā atrodaties. Šādā sirreālā un absolūtā sabrukumā tagad pavisam skaidri redzat, ka jūsu civilizācija „atpūšas” uz pavisam ļodzīgiem pamatiem. Mēs to domājam gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Un tā, mūsu padoms šiem Juku Laikiem ir mācīties un apgūt spējas radīt Gaismas Zāles pašiem priekš sevis, lai vajadzības gadījumā zinātu, kā sevi aizsargāt un dziedināt ar pavisam dabīgiem līdzekļiem. Un vēl- mēs lūdzam jūs darboties ne tikai ar savu prātu, bet arī ar sirdi- ļaujiet sevi sasniegt, jo tikai caur sirdi jūs varat pacelties spirālveida ceļā pretim savai varenībai.

Hatori

16.marts/2011

Toma domas un novērojumi

Es saņemu vēstījumus no Hatoriem jau aptuveni 20 gadus, bet ziņojumus internetā sāku ievietot 2003. gada februārī. Nekad agrāk neesmu sajutis no Hatoru puses tādu steidzamību un neatlaidību kāda ziņojuma publicēšanā. Parasti man dod vairākas dienas, lai es varētu apcerēt viņu vēstījumus un tad tikai rakstīt komentārus. Bet ne šajā reizē. Hatori lūdz mani un Džudī ievietot šo konkrēto ziņojumu pēc iespējas ātrāk, un tādēļ mani komentāri būs kā rezumējums par tēmu.

Tātad vēstījuma galvenā doma ir tāda, ka visām cilvēkbūtnēm ir spējas radīt to, ko Hatori nosaukuši par Gaismas Zālēm. Šāda veida dziedniecības līdzekļiem piemīt spējas un potenciāls aizsargāt un dziedināt mūs ne tikai radioaktīvā piesārņojuma gadījumos, bet arī neirotoksīnu, baktēriju un vīrusu infekciju gadījumos.

Metode ir vienkārša un tieši laikā. Ļoti iespējams, ka dažiem lasītājiem nav skaidrs, kas ir Debesu Dvēsele (vai BA). Ļaujiet paskaidrot tās atrašanās vietu un saslēgties ar to. BA vai Debesu Dvēsele it kāds jūsu apziņas aspekts, kas atrodas ārpus laika un telpas. Daži no jums varētu to saukt par savu Augstāko Es. Vienalga, kādā vārdā to saucat, jūsu Debesu Dvēsele vienalga eksistē gaismas realitātēs un tāds jūsu aspekts darbojas neatkarīgi vai sūtāt tam pateicību un novērtējat to, vai nē.

BA nav piesaistīts vietai laikā un telpā, jo tas abiem šiem lielumiem ir netverams.

Bet BA ir ieejas vieta jūsu enerģētiskajā laukā, un tā atrodas izstieptas rokas attālumā virs galvas. Ja paceļat rokas virs galvas un saskaraties ar pirkstu galiem, tad jūsu pirksti atradīsies šajā ieejas vietā. Un tieši tur jums jāvirza sava uzmanība dotās Gaismas Dziedināšanas metodes pirmajā fāzē. (Piezīme- izstieptās rokas attālums dots tikai orientējošai informācijai. Jums nav jātur rokas virs galvas laikā, kad gatavojat sev Gaismas Zāles.)

Kad jūsu apziņa atrodas BA punkta vietā, tad jums prātā jāformulē tas gaismas veids, ko vēlaties saņemt. Piemēram, jūs esat bijis pakļauts bīstamai radiācijai un atrodaties radiācijas saindētā vietā. Pēc fokusēšanās uz BA punktu virs galvas, apzināti domājiet par to, kā enerģija no BA plūst lejup un tā būs dziedinoša vai aizsargājoša no radioaktīvā piesārņojuma.

Tad jūs no savas sirds čakras sūtat pateicību vai atzinību augšup uz BA punktu virs galvas- jo esat šai enerģijai, ko saņēmāt no BA, piešķīruši aizsargājošas un/vai dziedinošas īpašības.

Tad pārvietojiet uzmanību no BA punkta uz sirds čakru un gaidiet, lai saņemtu enerģētisko aizsardzību un dziedināšanu no BA.

Tiem, kuriem šāds dziedināšanas veids ir jaunums, varbūt vajag nodomu vai enerģijas kvalifikāciju sūtīt kopā ar pateicības un novērtējumu savam BA vairākas reizes pirms jūs sajutīsiet reakciju- atbildi. Galvenais, turpiniet, šo nodomu, savienoties ar pateicību un novērtējumu, augšup uz jūsu BA līdz sajūtat lejup nākošu enerģiju. Kad sajūtat no savas Debesu Dvēseles lejup plūstošo enerģiju, pārceliet uzmanību uz savu sirds čakru. Ļaujiet sirds centram saņemt šo enerģētisko aizsardzību un dziedināšanu.

Tad paņemiet rokās vai apņemiet kādu trauku ar tīru ūdeni un sūtiet šo enerģiju, kas saņemta no Debesu Dvēseles, ūdenī. Enerģija no jūsu sirds čakras pa rokām tālāk caur jūsu plaukstu čakrām dosies uz ūdeni.

Atkārtojiet šo procesu 3 reizes. Tad ūdeni izdzeriet.

Ja atrodaties riskantā situācijā, tad Hatori iesaka šādu Gaismas Dziedināšanu veikt vairākas reizes dienā un dzert ūdeni atbilstoši jūsu sajūtām un intuīcijai.

Kā jau Hatori norādīja, tad Gaismas Dziedināšanai ir daudzi un dažādi pielietojumi, ne tikai aizsardzība un dziedināšana pret radiācijas piesārņojumu. To varat lietot, lai aizsargātu un/vai dziedinātu sevi no neirotoksīniem, baktērijām un vīrusu infekcijām. Kaut arī Hatori to neminēja, es lūdzu pēc vēstījuma saņemšanas, vai šāda metode palīdzēs arī citos fiziskos pārbaudījumos, piemēram, vēža gadījumos. Un viņu atbilde bija- jā- jebkādu kaišu gadījumos.

Acīmredzami, ja atrodaties bīstamā situācijā, kā radioaktīvais piesārņojums, neirotoksīni un/vai baktericīdas epidēmijas un vīrusu infekcijas, tad gribēsiet izmantot visus iespējamos līdzekļus. Citiem vārdiem, šī metode nav paredzēta citu dziedināšanas līdzekļu aizstāšanai vai sabiedrības veselības risinājumiem, tā ir paredzēta kā papildinājums, kā kas tāds, ko varat izdarīt sev paši.

Tad es jautāju Hatoriem, kā rīkoties gadījumos, kad šādu Dziedināšanas Līdzekli nevar pagatavot pats, piemēram, bērni vai dzīvnieki. Tie atbildēja, ka tad var lietot šo pašu metodi, tikai jānosauc un jāformulē nodoms bērnam vai dzīvniekam, kam tas tiks dots. Ja gatavojat Līdzekli bērnam vai dzīvniekam, tad formulēsiet savu nodomu, domājot un izsakot savai Debesu Dvēselei, saņemt tādu enerģiju, kas vajadzīga bērnam vai dzīvniekam.

Te es gribētu vēl ko papildināt. Daudz labāk ir iemācīties un iemācīt citiem, kā radīt Gaismas Zāles, nekā radīt kādam atkarību. Spējas radīt Gaismas Zāles ir dotas jums katram, katrai cilvēku būtnei. Tā ir daļa no jūsu daudz dimensiju mantojuma. Tādēļ iedrošiniet šādai rīcībai ikkatru cilvēku, lai tas pilnveidotos savā meistarībā.

Es ļoti nevēlētos redzēt šo metodi izmantojam „hīlerus”, kuri radītu Gaismas Zāles priekš citiem, sakot, ka tiem piemīt kādas īpašas spējas, kuru pārējiem, lūk, neesot. Gaismas Dziedināšana ir cilvēku tiesības un man ir sajūta, ka šajās zināšanās ir jādalās ar visiem.

Hatori diezgan mērķtiecīgi uzstāj, lai šī informācija tiktu ievietota un izsūtīta pēc iespējas ātrāk.

Toms Kenjons


©2011 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
You may make copies of this message and distribute it in any media you desire so long as you do not charge for it, do not alter it in any way, credit the author, and include this copyright notice.

Tulkoja Māra Brante

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru