We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

SaLuSa, January 3, 2011







         
 
SaLuSa, January 3, 2011

Jau ilgu laiku viss vira, bet nu jau tagad sāk vārīties. Kad jūs sāksiet rast patiesus un uzticamus ziņojumus par gaidāmajām izmaiņām, tad jūs izlasīsiet par to, ka spiediens tiek veikts uz tiem, kuri ir pārpildīti ar atbildību rezultātu gūšanai. Spēki, kuri pretojās šīm izmaiņām, tagad ir kļuvuši ievērojami vājāki. Tie nespēj sapulcēt pietiekamu skaitu, lai lai pārliecinoši iebilstu Gaismas Darbiniekiem, kuri šobrīd redz savu izdevību virzīties uz priekšu. Tādējādi jūs varat iemacīties rīkoties tā, kas drīzumā vedīs uz skaidrām norādēm par to, kam ir jānotiek. Šī cīņa turpinās atbrīvot jūs no tās realitātes, kas tika jums uzspiesta. Jūsu brīvība tiks pakāpeniski jums atgriezta un tāpat arī visi ieguvumi, par kuriem tika tik daudz runāts. 



Tas prasīs dažas pārliecības, lai tumšie spēki atzītu savu sakāvi vai arī to, ka viņu laiks ir beidzies. Tomēr tie ķeras pie vārgām cerībām, ka spēs izvairīties no atmaskošanas vai izvešanu uz atklātu ūdeni. Vairs nav nekā tāda, ko tie spētu darīt, izņemot to, ka varētu izraisīt maznozīmīgas kavēšanas un mēs parasti iepriekš zinām par viņu nodomiem vai rīcībām. Šis gads piederēs jums un arī mums, tiem, kas strādā Gaismas labā. Jūsu ticība un Dievišķā plāna atbalstīšana dos rezultātus, kas satuvinās mūs kopā. Problēmas, ar kurām jūs šobrīd saskaraties, tiks izskatītas un gada beigās, jūsu stāvoklis ievērojami uzlabosies, salīdzinājumā ar tagadējo. Ceļojiet cauri vētrai, kas kļūs mierīgāka, apzinoties to, ka Zemes Mātei ir jādodas atvaļinājumā, lai attīrītu zemi no milzīgā piesārņojuma un kaitējuma, kas tai tika darīts.



Kā jau daudzi to ir pamanījuši, Galaktiskā Federācija ir daudz atvērtāka savās darbībās un tā turpinās rīkoties tādā pašā veidā līdz mūsu esamība nebūs pilnībā atzīta. Mēs turpināsim palīdzēt saviem sabiedrotajiem jebkādā veidā un tas nebūs pārāk ilgi pirms mēs nevarēsim satuvināties daudz tuvāk. Turiet acis vaļā pasaules attīstīšanā, jot as, kas patlaban norisinās, ir neiedomājama kustība pret tumšiem spēkiem. Neskatoties no daudzajām cerībām, par atbildēm ne vienmēr nes atbildību Amerika, kaut gan viņai būs ļoti svarīga loma pārmaiņu laikā. Patiešām, kaut kad nākotnē viņa atkal kļūs par vadošo nāciju uz kuru citi skatīsies ar cieņu, bet tikai pēc tā, kad tās tumšie spēki tiks patriekti. 



Jūs tik ilgi gaidījāt šī cikla noslēgšanos un izmaiņas to dos, un viss kam ir nozīme, ir tas, vai jūs patiešām esat gatavi Augšāmcelšanai un nekad nezaudējiet to no sava redzes lauka. Jūs uzzināsiet taisnību, kura pastāvēja pirms šī perioda un to, kā tumšie spēki kala plānus pret jums jau ļoti daudzus gadsimtus. Tas norisinājās ar ideju, ka tie spēs kontrolēt visas pasaules populāciju un liegt jums iespēju Augšāmcelties. Viņiem bija zināms, ja ne vairāk, kā jums par Augšāmcelšanās plānu un gaidīja, ka gūs panākumus agrāk, pirms jūs nojautīsiet kas notiek. Viņi nerēķinājās ar Gaismas Brālību, kas pārrauga jūsu evolūciju un Dievišķo Plānu, kas paziņoja par nolūku, kas šis cikls ir jābeidz ar Augšāmcelšanos.



Līdz ar visu notiekošo, neaizmirstiet , ka galvenais jautājums skar pārmaiņas, kuras notiek jūsos. Ar sapratni un vēlēšanos augšāmcelties, jums ir jāvar un jāgrib tik ļoti, cik vien tas iespējams, nodzīvot savas dzīves tā, kā tas, kurš jau ir sasniedzis augstākos apziņas līmeņus. Apjukums pieaugs, bet atcerieties, ka tas jūs ietekmēs tikai uz īsu brītiņu un no visām pēkšņām izmaiņām, jūs redzēsiet ceļu uz Augšāmcelšanos. Ikviena dvēsele kļūs brīva lai spētu attīstīties, bet tikai pamatojoties uz savu izvēli, šī izvēle tika pieņemta pirms tagadējā iemiesojuma. Zemapziņā jūs zināt savu izvēli un tas ietekmēs jums pieņemt pareizo lēmumu. Tam ir nozīme ne tikai tad, kad citi ir darījuši savas izvēles, un kuras var pat nedaudz atšķirties no jūsējām, vienkārši dodiet viņiem izvēles brīvību, gluži kā tad, kad tā tika dota jums. Visai pieredzei, kuru jūs ņemat līdzi, kad jūs pabeidzat katru dzīves ceļojumu, ir liela nozīme. Jebkurā laikā jūs esat pilnīgi savās pieredzēs, kas dara jūs par unikālu un svarīgu dvēseli visā dzīves audumā.



Sen jau nāca laiks, kad jums tika dota vaļa izplatīt savas zināšanas un palīdzēt tiem, kas vēl mostās patiesībai. Tas ir jautājums, pieņemt to iespēju, kas ļauj jums apgaismot citus, neizsaucot nekādus strīda jautājumus. Rēķinieties ar šaubām un pat skepticismu, jo taisnība var ļaut cilvēkiem justies neērti. Ar dažiem cilvēkiem, kas lolo savas pārliecības, daži jautājumi ir grūti apspriežami, un ir vajadzīgs laiks, lai ar viņiem spētu vienoties. Katra dvēsele pastāvīgi attīstās un nav neviena, kas būtu mierīga un pat varētu prasīt ilgāku laiku lai sagrautu spēcīgos uzskatus, kurus tie nēsāja savās daudzajās dzīvēs. Lai nu kā, bet taisnības sēklas, kas reiz tika iesētas katras dvēseles domās, dos iespēju paplašināt viņu sapratni.



Atcerieties arī ka jūsu Pavadoņi nenogurstoši strādā, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu apziņas līmeņus. Viņi darīs jums zināmu ,kad ir iespēja ievākt arvien vairāk informācijas un tas parasti ir saistīts ar to, kad jūs kādu satiekat. Tas var pat iet tiktāl, ka jūs jutīsiet spēcīgu piesaisti pie kāda raksta vai grāmatas, kas spētu aizpildīt dažus tukšumus jūsu zināšanās. Tas ir pazīstams ar to, kad grāmatas negaidīti “krīt” jūsu ceļā, kad tā jums patiešām ir vajadzīga. Ņemiet to vērā, jo parasti tas kalpo par mērķi, un kaut arī jūs to varētu redzēt kā sagadīšanos, tā ir pilnīgi paredzēta jums. Neviena no jebkurām svarīgām lietām, ar jums nenotiek gadījuma pēc, un tad, kad kaut kas īpašs ienāk jūsu dzīvē, pamēģiniet saprast, kādam mērķim tas kalpo. Mācības nāk dažādās formās un veidos un ne vienmēr tās svarīgās ir jūsu izvēles darītas. Dažreiz trāpās grūtas, lai tās apgūtu, bet paturiet prātā, ka tās būs iepriekš ar jums vienotas. 



Es esmu SaLuSa no Siriusa, un es ļoti priecājos, ka beidzot mēs varam ar jums runāt par pārmaiņu tuvošanos. Mūsu atslēgas Gaismas Darbinieki jau piespiež varai pāriet no vecās paradigmas, tādējādi izvirzot priekšā to, kam ir lemts būt priekšā. Jūs gaidījāt pietiekoši ilgi un mēs pārliecinoši dodamies uz priekšu, un mums viss izdosies. Mums ir spēks un vara lai sasniegtu visu ko esam noteikuši un tagad neviens nespēs iejaukties mūsu plānos un mūsu pienākums jums ir absolūts.


Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Arthur




Originals and translations of Galactic Messages available on



1 komentārs:

  1. LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.

    Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas jūs padarīs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni vienas nedēļas laikā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026

    PRIEKŠROCĪBAS, KAS PIEŠĶIRTAS JAUNIEM LOCEKĻIEM, KAS SAISTĪTIES AR ILUMINATI.

    1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā

    2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000

    3. Jūsu sapņu māja, kas nopirkta jūsu izvēlētajā valstī

    4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.

    5.Golfa partnerības pakete vienā gadā

    Ārstēšana 6.V.I.P visās pasaules lidostās 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove

    9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram

    10. Mēnesis bija datums, kurā piedalījās 5 labākie pasaules līderi un 5 labākās slavenības pasaulē.

    Ja jūs interesē pievienoties mums sātaniskās iluminātu lielo brālības simbolu simbolā, lūdzu, sazinieties ar mums tagad, izmantojot e-pastu collonburr3@gmail.com

    AtbildētDzēst