We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2010. gada 8. februāris

SaLuSa 1.marts/2010




Dienas rit lielā ātrumā un notiek zīmīgas lietas, kas signalizē par pagrieziena laiku uz Zemes. Tumšie uzbrūk tiem, kas pretojas, un tumsas karš no parasto ieroču izmantošanas pārgājis pie ļoti izsmalcinātu metožu izmantošanas. Pierādījums tam ir notikumi Čīlē, tā ir daļa no notiekošajiem uzbrukumiem reģionā, kurā tās līderi- valdība- ir opozīcijā tumsas spēkiem, tumsas nodoms ir gāzt valdību. Kā jau bieži esam jums teikuši, mēs tā vienkārši nevaram iejaukties visā kas ar jums notiek- līdz neesam saņēmuši atļauju to darīt. Tomēr, kā jums zināms, mums ir ļauts novērst vēl postošāku scenāriju. Atlantīdas laiks arī bija ļoti tehnoloģiski augsti attīstīts periods, kad tika izmantoti lāzera stari. Bet lāzers tika lietots tā, ka tas radīja Zemes garozas pavājināšanos, bojājumus un atlantīdieši paši beidzot izzuda zem Atlantīdas okeāna viļņiem.

Šobrīd jūs esat nonākuši pie līdzīga punkta savā pieredzē kā atlantīdieši savas civilizācijas beigu posmā. Patiešām, tie attīstījās ļoti līdzīgi jums, lietojot augsti attīstītas tehnoloģijas, iegūtas no ārpus zemes civilizācijām, nepareizi tās pielietoja, centās gūt sev labumu. Zeme, kas šobrīd ir ASV teritorija, ir plaši apdzīvota ar tām dvēselēm, kas dzīvoja Atlantīdas beigu posmā, un šī patreizējā pārbaudījuma mērķis ir pierādīt to, ka var pārvarēt noslēguma ciklu bez Zemes iznīcināšanas. Civilizācijas piedzīvo tieši to pašu ko katra individuāla dvēsele un, ja mācības netiek apgūtas, tad jūs ar tām saskaraties atkārtoti līdz progress ir apmierinošs un kļūdas un grūtības ir veiksmīgi pārvarētas. Tāpēc, saprotiet, ka mēs nevaram jums atņemt iespēju pārvarēt vājumu un grūtības, kas izraisījušas jūsu krišanu sensenos laikos. Tomēr viss nav arī atstāts uz jūsu pleciem; kā jau esam agrāk skaidrojuši, mēs varam jums palīdzēt tā, lai aizkavētu kādus procesus pirms tie kļūst nekontrolējami. Totāla Zemes iznīcināšana netiks pieļauta, un mēs aizsargājam Māti Zemi un cilvēku civilizāciju, samazinot šādu iespēju līdz apmēram lai iznīcināšana nenotiktu.

Jums ir jāsaprot, mēs esam pilni līdzjūtības un mīlestības pret visu dzīvi, mēs ļoti labprāt jūs atbrīvotu no tumsas spēkiem nekavējoties. Tomēr mūsu ierašanās laiks tiek noteikts Gaismas Augstākajās Padomēs un mēs respektējam šos lēmumus. Tādējādi mēs esam visā pilnībā gatavi ātrām izmaiņām, kas nesīs beigas diktatorismam, kas pazīstams kā Ilumināti. Mūsu klātbūtne izziņos un nodrošinās pilnīgu pasaules mieru un visa naidīguma beigas. Ja joprojām pastāvēs opozīcija, mēs nelietosim kara ieročus, bet noslēgsim ciklu mierīgā veidā. Mēs neesam nākuši cīnīties kaujās, jo tas nav mūsu darbības veids, bet mēs izpildīsim Dieva Gribu, lai uzlabojumus gūtu visas Zemes dvēseles. Jūs esat saukuši pēc palīdzības, lai atbrīvotu jūs no gūtajām traumām un visa negatīvā, kas saistīts ar tumsas valdīšanu. Debesīs nolemts, ka ir pienācis laiks Gaismai atgriezties uz Zemes, un pēdējo dekāžu laikā Gaismas daudzums uz Zemes ir vērienīgi pieaudzis.

Neļaujiet haotiskajiem notikumiem uz Zemes atraut jūs no pacelšanās mērķa, jo kā jūs mēdzat teikt, jums nav jānolaiž skats no spēles kauliņa, kas piedalās spēlē. Jūsu stiprība un aizsardzība atrodama jūsu Gaismā. Stingri stāvot Gaismā jūs palīdzat arī citiem, kuru sajūtas vājinājušās pateicoties tumsas spēku pēdējiem triecieniem, kas vērsti savu plānu turpināšanai. Tumsas mērķis ir nāve un destrukcija, Zemes iedzīvotāju iznīcināšana, bet, lūdzu, esat droši, ka tie zaudēs savā mērķī par absolūtu varu pār pasauli. Jūs esat noteikuši rezultātu un ar savu nelokāmo rīcību nesat Gaismu Zemei. Šis rezultāts tika paredzēts jau sen atpakaļ, tas vienmēr ir bijis plāna daļa šim konkrētajam ciklam. Rezultāts varēja tikt mainīts, bet Gaismasdarbinieki iejaucās un saglabāja un nosargāja pirmatnējo plānu, tā pierādot savu vērtību un spējas pildīt un palikt pienākumu augstumos. Visi jūs, kas vienoti šādā veidā, pelnāt ikvienu to uzslavu, ko saņemat, un mēs no Galaktiskās Federācijas esam tik lepni, ka varam strādāt kopā ar jums.

Jūs esat izdzīvojuši simtiem dzīves šajā ciklā un esat auguši stiprībā, tā arī neļauj kapitulēt tumšajiem. Pavisam drīz nāks atalgojums par piedzīvoto, un viss, kas jums ticis atņemts, tiks pakāpeniski atdots atpakaļ. Jums atkal jākļūst par neatkarīgām Būtnēm, kādas reiz jau bijāt, tāpēc tagad ļaujaties iespējai pacelties un atstāt dualitāti uz visiem laikiem. Tā jums labi kalpojusi un esat kļuvuši par stiprām būtnēm, kas nesīs Gaismu un Mīlestību citām eksistējošajām Galaktikas civilizācijām. Jūsu gūtajai pieredzei ir milzīga vērtība, kas lieti noderēs citām civilizācijām, kas attīstās. Jūs varat palīdzēt tiem izvairīties no tādām pat kļūmēm, kādas pieredzējāt savā dualitātes laikā. Jūs redzat, mīļie, ka tad, kad uzsākat savu ceļojumu, jūs zinājāt, ka jūsu gūtā pieredze palīdzēs pēc tam citiem. Kā Gaismas Būtne jūs kaut ko noteiktu ziedojāt, lai sasniegtu šos mērķus, pretim gūstot lielas zināšanas, kas drīzumā pie jums atgriezīsies un spēsiet turpmāk kalpot kā Gaismasdarbinieki citām dvēselēm, kas iziet attīstību.

Mēs jūtam, beidzot jūs sākat aptvert, cik vareni esat, un kāpēc mēs jūs apbrīnojam un ceļam tādu slavu ap jums. Mēs esam viena liela ceļojuma biedri- dvēseles, un mēs esam jūsu pusē kā vienlīdzīgi partneri, kas strādā lai izpildītu Dieva Gribu. Ļaujiet saviem prātiem pieņemt mūsu sacīto, mēs to nesakām jūsu ego vairošanai, mēs zinām, Gaismas Būtnes tā nedomā. Kad nopelnīta uzslava, tad ir jauki apzināt savus sasniegumus, jūs pārāk ilgu laiku bijāt apspiesti un jums ir piedodams uzskats par savu mazvērtību un maznozīmību. Tas ir tieši tas uz ko tumsa cerēja, lai spētu pārņemt pilnu kontroli pār jums. Par laimi, jūs esat pamodušies un cauri meliem un viltu redzat ceļu ko gājāt tumsas iespaidā, kas lika jums justies zemākiem un bezvērtīgiem. Tagad zināt pavisam ko citu un sākat sevi aizstāvat, tas ir tikpat liela mēroga sasniegums, jo tā salaužat tumsas tvērienu pār jums.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un zinu, lai kas jums būtu solīts kā daļa no pārmaiņām, viss notiek visu labumam, viss ienāks īstenībā un pārsvarā mēs atbildam par pārmaiņu īstenošanos. Ticiet plānam, kas atbrīvo jūs no dualitātes, jo tas ir pozitīvs un neskatoties uz jebkādu iejaukšanos, ienāks jūsu dzīvēs jau pavisam tuvā nākotnē. Mums ir mums nepieciešamais laiks, lai paveiktu savu darba daļu. Tas pat nav tik svarīgi, kad mēs uzsāksim atvērtos kontaktus, jo viss notiks un tiks pabeigts laikā, lai pēc izrādes nolaistu priekškaru- un tad viss jau būts gatavs Augšāmcelšanai. Ziniet, ka mēs jūs mīlam.

Paldies SaLuSa
Maiks Kvinsijs

Tulkoja: Māra
Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK – NEW

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN
http://galacticfederationchina.blogspot.com/- CHINESE - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru