We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2010. gada 8. februāris

SaLuSa 8.februāris/2010

Ar katru nedēļu situācija kļūst skaidrāka, un mūsu sabiedrotie gatavojas fināla darbībām, kas arī padarīs iespējamu pirmā paziņojuma izsludināšanu.
Mēs labprāt dalītos lielākā informācijas devā ar jums, bet šobrīd ir labāk visas detaļas tomēr paturēt noslēpumā.



Tumšo dienas ir skaitītas, bet to ietekme saglabāsies tik ilgi līdz pārmaiņas radīs apstākļus tumšo atcelšanai no varas. Ar katru nedēļu situācija kļūst skaidrāka, un mūsu sabiedrotie gatavojas fināla darbībām, kas arī padarīs iespējamu pirmā paziņojuma izsludināšanu. Mēs labprāt dalītos lielākā informācijas devā ar jums, bet šobrīd ir labāk visas detaļas tomēr paturēt noslēpumā. Mūsu opozīcija ir viltīga un tos vērsties pret mums neapstādinās it nekas, un jo mazāk tie zinās, jo labāk. Mums ir priekšrocība, jo mēs zinām viņu plānus un varam attiecīgi rīkoties. Mūsu rokas, ja tā var teikt, ir sasietas tikai tik daudz, cik –jo mēs ievērojam visus likumus un noteikumus- atšķirībā no otras puses, nekas mūsu rīcībā nav nelegāls vai negodīgs. Mums ir dievišķās pavēles- nodrošināt drošu jūsu nogādāšanu uz cikla beigām, un lai visi, kas ir izredzēti spētu pacelties un to izdarīt.

Jūsu nākotne ir savienota ar miljoniem citu dvēseļu visā Visumā. Tāpēc tā netiks aizkavēta vai atcelta tumšo ķēmošanās un intrigu dēļ, viņu nākotne turpināsies pašu izvēlētā pieredzes līmenī. Paturiet prātā, mīļie, ka eksistē citi Visumi, kuros dvēseles var pārvietoties un sameklēt vietu, kas atbilst viņu evolūcijai. Jūsu progress tiek uzņemts ļoti nopietni, ar attiecīgu ievērību un ļoti rūpīgi tiek aplūkota katra dvēsele, jūs tiekat virzīti pieredzēt to, kas vislabāk ļauj jums iesaistīties notiekošajā. Lai ko jūs iedomātos- tas jau eksistē kaut kur Kosmosā, un nav nekā tāda, ko nevarētu piepildīt. Radītājs jūs sūtīja pasaulē gūt pieredzi caur visiem jums, un daloties tajā ar citiem, jūs tad spētu piekļūt daudz augstākiem apziņas līmeņiem. Jūs, tāpat kā mēs, attīstāties ar grupas apziņas palīdzību, un tā pakāpeniski ieskaus aizvien vairāk dvēseles, kas apjautīs Visa Kas Ir Vienotību.

Evolūcija ir diezgan dabīga parādība un vēlme attīstīties jūsos ir vienmēr. Tas ir priecīgi un sniedz baudu, kad beidzot iekļūstat augstākās dimensijās. Tas vārds varētu būt- dievišķs- kas izteiktu to, ko mēs domājam par šīm sajūtām, bet jūsu atmiņas ir aizmiglotas ar to laika ilgumu, ko pavadījāt dualitātē. Tomēr, tā kā jums ir jāpieredz pilnas apziņas atgriešanās kā daļa no Augšāmcelšanās procesa, jūsu pagājušo dzīvju atmiņas par augstākajām dimensijām- atgriezīsies. Pilnīgi skaidrs ir tas, ka jūs kļūsiet apgaismotāki par visu, kas saistās ar Augšāmcelšanos un visu ko tā nes, Augšāmcelšanās piepildīs jūsu sapņus par labāku dzīves veidu. Tā nodrošinās meklēto laimi un mieru tām dvēselēm, kas būs atradušas Dievu sevī.

Skatieties visapkārt un pieņemiet, ka ikviena dvēsele, ko redzat, kādreiz bija tāda pati kā jūs, grandioza Gaismas Būtne, kas eksistēja augstākās dimensijās. Jūs ar noteiktu mērķi un apzināti atstājāt šīs dimensijas, lai tādējādi sniegtu labumu citām dvēselēm visā Visumā. Jūsu pieredze palīdzēs citām dvēselēm nepieciešamības gadījumā, jo vēl joprojām ir civilizācijas, kas darbojas zemās dimensijās un tām jūsu pieredze būs vajadzīga. Jau tagad varat ielūkoties Masu Apziņā, bet to ierobežo jūsu pašreizējais apziņas līmenis. Tomēr, ja reiz būsiet pacēlušies, jums būs pieejamas visas zināšanas.

Jūs iznākat no nakts murgiem, lai dzīvotu sapni, kas reāli kļūs par jūsu jauno realitāti. Jums varētu būt bijušas neskaidras sajūtas par patieso laimi, bet tas ir sīkums pret to, kas jūs gaida. Miers un laime iekšienē ir absolūta svētlaime, un būt kopā ar dvēselēm, kas ir tādas pašas kā jūs, tas ir dievišķi. Mēs zinām, jo tieši tā jūs mūs atradīsiet, mēs ilgi esam dzīvojuši harmonijā ar visu dzīvi. Galaktiskās Federācijas dalībnieku visas civilizācijas ir pacēlušās, un kopā mēs esam varens spēks, kas kalpo Radītāja labajam.

Sāciet projicēt jūsu domas uz nākotni, un mēģiniet notvert Mīlestības un Gaismas sajūtu enerģijas. Tie, kas veiksmīgi ir uzlikuši savu kāju uz Augšāmcelšanās ceļa visticamāk to jau ir piedzīvojuši. Tas ir jūsu tūlītējais neatliekamais mērķis, un paceļot jūsu vibrācijas jūs pavadīsiet vairāk laika Mīlestībā un Gaismā. Mēs redzam aizvien vairāk cilvēku mostoties savai patiesajai būtībai, un jo vairāk būsiet, jo ātrāk sasniegsiet Masu kritisko punktu. Un papildus vēl daudzi avoti turpina appludināt Zemi ar Gaismu un tā turpinās visu apziņas paaugstināšanās.

Skolotāji atgriežas, un daži jau ir inkarnējušies un pilda savu darbu tuvinot Gaismai pēc iespējas vairāk dvēseļu. Jums jau ir aizdomas, kuri tie ir, bet patreizējā laikā tie vēlas palikt nenosaukti vārdos. Tomēr, kad lielākā pārmaiņu daļa būs pabeigta, daži Skolotāji nosauks savus vārdus. Sen Žermēns, kas ir tik tuvu saistīts ar jūsu evolūciju, vienmēr ir nācis un gājis pēc vēlēšanās, un viņš noteikti darīs jums sevi zināmu. Viņš ir vadījis daudzas dažādas svarīgas sanāksmes, kas saistītas ar šo periodu un viņa ietekme ir bijusi spēcīga un nesusi lielu labumu.

Jūsu ilgas pēc pārmaiņām ir ievērojami pieaugušas, un mēs ar prieku redzam, ka to nepieciešamība ir saprasta- tās pacels ikvienu uz Zemes. Neviens cits bez jums- indivīdiem- nevar izdarīt šo izvēli un nevienam neatteiks, ja tas vēlēsies Augšāmcelšanos. Tomēr tā nav dāvana, un jums ir sevi jāsagatavo tās notikšanai. Dzīvojiet ar augstāko sapratni par to, kas nepieciešams, un esiet droši, ka palīdzība nāks pie jums. Šī unikālā iespēja tuvojas, bet nemaz tik bieži tādas nenotiek, un jums nav bijusi šāda iespēja jau daudzus tūkstošus gadu. Dzīves cikli nepārtraukti nāk un iet, un jums ir piedāvāta iespēja mainīt virzienu izejot no zemākas dimensijas. Neviens netiek uzskatīts par nederīgu šai iespējai, bet tas ir jūsu ziņā pierādīt, ka spējat sevi pacelt.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un mēs zinām, ka būs arī skumjas, kad būs jāatstāj aiz sevis visas šīs zemes pozīcijas, bet tas ir mazītiņš ‘bet’, tik mazs upuris, zinot, ka jebkura jūsu vēlme tiks piepildīta augstākajās dimensijās. Kad jūs spēsiet radīt tieši to, kas jums vajadzīgs savām ērtībām un laimei, jūs spēsiet radīt visu, ko tik vien vēlētos gribēt. Radītājs nodrošina katru jūsu vēlmi un brīvā griba ir jūsu lielāka dāvana, un mēs zinām, ka jūs to pielietosiet viedi.

Paldies SaLuSa
Maiks Kvinsijs




Tulkoja: Māra
Email: marabrante@inbox.lv

Original and translations of all channeled messages

http://peacelovelove.blogspot.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru