We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

trešdiena, 2010. gada 30. jūnijs

SaLuSa 30.jūnijs/2010


Mēs lūdzam jūs sekot Deividam Vilkokam (David Wilcock) un viņa atklājumiem, ja vēlaties iet kopsolī ar notiekošo pasaulē un aiz tās.

http://divinecosmos.com/


Mūsu aizsardzība skar ikvienu, kurš kalpo Gaismai, un tādu ir ļoti daudz.



Tie apstākļi un notikumi, kas šobrīd norisinās ap jums, varētu jūs iepriecināt un arī sniegt kādas nojausmas par nākotni. Cilvēki ir raduši pieņemt nelaimes un konfliktus kā dabīgu savas dzīves sastāvdaļu, un tiem īsti nekad nav dota drosme domāt savādāk. Kā neatkarīgas Būtnes, jūs spējat izvēlēties laimīgu un piepildošu scenāriju. Kas tad liek jums izvēlēties zaudētāja lomu? Mīļie, jūs esat ļāvuši citiem pārņemt kontroli, un pakāpeniski pazeminoties vibrācijām, jūs arī pakāpeniski zaudējāt savu atmiņu par to, ka esat daudz lielākas Būtnes. Atpakaļ ceļš bijis mokpilns un sāpīgs, bet tā gala mērķi jūs neesat aizmirsuši vai nodevuši. Mēs palīdzam jums atmosties savai patiesajai Būtībai un pilnajam potenciālam, jūs esat sākuši aptvert, ka esat īpaši. Jūsu dzīvēs bijis tik daudz negatīvā, jūsu Gaisma tikusi apslāpēta, bet esat atkal spējuši piecelties. Jūsu Gaisma, kaut nespodra, bet var tikt atjaunota, jo eksistē solījums- katra dvēsele ir mūžīga, nemirstīga un tās dzīve ir bezgalīga.


Dzīvojot pēdējos gadus pirms Augšāmcelšanās, jūs būsit pārņemti ar koncentrēšanos uz to, kas tiek attēlota kā pasaules gals. Armagedona pareģojumi šķiet sāks īstenoties, daudzus cilvēkus piepildīs bailes. Tomēr, pirms notikumi ieies šķiet jau neapstādināmā gultnē, brīnumaina attīstība pārņems straumi un mainīs virzienu. Caur dažādām atklāsmēm nāks pēkšņas atbildes, atklāsmes pavada patiesību. Tas, kas ticis slēpts, tiks pacelts, lai attīrītos, ja kādreiz jums tika liegtas attīstības iespējas, tad tagad šīs iespējas tiks noliktas jūsu priekšā. Mēs te domājam ļoti daudzos atklājumus, kas papildinās un paaugstinās jūsu dzīves uz daudz pieņemamāku dzīves līmeni, un mēs tāpat kā daudzi citi avoti, iedrošinām jūs saņemt visu to, kas jums pienākas.

Jums un Zemei ir jāattīrās, jūs nevarat pēc tam, kad esat Zemi izlietojuši savām vajadzībām, pamest to, neliekoties vairs ne zinis. Atcerieties, jūs paceļaties kopā ar Zemes Māti, un tieši tāpat kā jūs, arī viņa tam gatavojas. Jūs neko nebūsit iemācījušies, ja nesapratīsit savas rīcības sekas un neuzņemsities par tām atbildību. Tas attiecas uz pilnīgi katru individuāli, arī jums ir jāmācās no savām kļūdām. Tā arī ir dualitātes cikla galvenā mācība, un kā vienmēr atgādinām, jūs paši labprātīgi ienācāt šajā pieredzē. Mēs varam jums pateikt priekšā, ka nu jūsu finiša līnija ir saskatāma, nekas vairs nevar aizkavēt Augšāmcelšanos.

Par spīti drūmajiem laikiem un dažu cilvēku bezcerīgajai nostājai, centieties redzēt tālāk par tagadējiem notikumiem un izbaudiet esošo periodu pirms Augšāmcelšanās. Pat labāk, nodarbiniet savu prātu ar nākotnes iecerēm, par to, kas notiks pēc pacelšanās, par laimi un svētības pilno eksistenci. Esiet pacietīgi, un, ja jums ir tādas iespējas, tad palīdziet citiem pārvarēt šos laikus, ticiet nākotnei. Šobrīd veidojas daudzas grupas un pieprasa tūlītējas pārmaiņas, viņu prasības tiks ievērotas. Jūs kļūstat par citu cilvēku balsīm un nesat to enerģijas potenciālu, kas vajadzīgs, lai piesaistītu notikumus un tie izpaustos. Tā strādā Pievilkšanās Likums, tādēļ mēs lūdzam pielietot to pēc iespējas biežāk un apzināti.

Kārtojas un gatavojas pacelties viss Visums un pamatīga uzmanība tiek veltīta Zemei, jo esat šī notikuma ļoti svarīga sastāvdaļa. Jums jābūt gataviem šai lielajai dienai, jūsu Visums šķietami izgaisīs, lai atkal uzreiz parādītos augstākā vibrācijā. Tāda ir notikuma būtība, jūs varat brīdi apsvērt- kādas brīnumainas Būtnes valda, tur rokās šo spēku un notikumu, un saprast, ka tas ir jūsu Visuma Dievs. Vai kaut uz minūti varat iedomāties, cik varenus tas padara jūs, jo visi sevī nesat Dieva Dzirksti? Jums tagad ir jāizpauž viss savs potenciāls, bet tad, kad pacelsities uz vēl augstākām dimensijām, tas notiks pakāpeniski.

Mēs lūdzam jūs sekot Deividam Vilkokam (David Wilcock) un viņa atklājumiem, ja vēlaties iet kopsolī ar notiekošo pasaulē un aiz tās. Skatieties uz notiekošo savādāk, arī uz iespējamo rezultātu. Deivids ir apņēmies sniegt patiesību, viņš ir ļoti augsta dvēsele, kurai ir dota atļauja un uzticība to darīt. Ļoti daudzi meklē vadību un uzticamus avotus, viņš ir viens no šī saraksta augšgala. Deivida mērķis ir atklāt patiesību, viņu iedvesmo zināšanas. Vienlaicīgi tiek radīts scenārijs kā izvest jūs no tumsas Gaismā. Mūsu aizsardzība skar ikvienu, kurš kalpo Gaismai, un tādu ir ļoti daudz. Visi tiekat mīlēti un cienīti par to ieguldījumu, ko veicat visu augstākajam labumam. Jūsu skaistā pasaule šobrīd tiek svētīta ar ļoti daudzu Gaismas Būtņu klātbūtni, tie sniegs Zemei vēl lielāku Gaismu.

Tumsa, kas baidīja ar destrukciju, ir apstādināta no šādas milzu nelaimes un sabrukuma, būtu bijis nepieciešams eonu laika daudzums, lai atgūtos no tumsas plānotā sabrukuma. Tā ir noticis citās jūsu saules sistēmas planētās, un šādi sabrukumi ietekmē arī citas planētas, izsaucot nobīdes un bojājums. Planētas pat var kļūt neapdzīvojamas uz daudziem tūkstošiem gadu. Dievs ir paziņojis, ka jūsu dārgakmens debesīs, jūsu mirdzošā Zeme nedrīkst tikt iznīcināta un Galaktiskā Federācija nodrošinās jūsu drošību. Jūsu planēta vairākas reizes ir bijusi ļoti tuvu iznīcināšanai, un mēs esam iejaukušies.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un ticiet, ka labās ziņas jūs paceļ. Kādu dienu pavisam drīz uzzināsiet daudzas lietas par savu vēsturi un vēstures pēdējā nodaļa stāstīs par Augšāmcelšanos. Kad būsit izgājuši no dualitātes cikla, jūsu evolūcija attīstīsies ļoti strauji, jo ieiesit augstākās un augstākās dimensijās. Viss ir priekšā, nekas nav salīdzināms šajā laikā ar to laiku, kad pacelsities. Paturiet to prātā tad, kad sastopaties ar ikdienas apstākļiem uz Zemes, ziniet, ka tiem nav ietekmes pār jums ja vien paši neļaujiet zemajām vibrācijām ienākt jūsos. Mūsu mīlestība ir ar jums.

Paldies SaLuSa.

Maiks Kvinsijs.

Tulkotājs : Mara
marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru