We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2010. gada 4. jūnijs

SaLuSa 4.jūnijs/2010


Runājot par Galaktisko Federāciju un lietojot jūsu runas veidu, varu teikt, ka mēs esam gatavi uziet uz sarkanā paklāja un uzsākt šī cikla finālu.


Mēs sākam saprast, ka jūsu vidū ir cilvēki, kuri nesaprot kādēļ esat gājuši cauri dualitātei. Ļaujiet vēlreiz apstiprināt, ka ikviens un katrs jūs brīvprātīgi piekritāt ieiet dualitātē laika eonus atpakaļ. Tas nebija tikai izaicinājums, tas ietvēra sevī arī atrast ceļu atpakaļ uz Gaismu. Jūs jau tad sapratāt, ka dualitāte dos jums neatsveramu pieredzi, sagatavojot jūs kalpošanai par Galaktiskajām Būtnēm. Jūs ļāvāt iegremdēties zemākās vibrācijās un ar laiku aizmirsāt, ka esat īstas Gaismas Būtnes. Pamatideja bija- pieredzēt dzīvi visos līmeņos un abās dualitātes pusēs. Pievilkšanas Likums ļāva Būtnēm no citām Visuma vietām jūs atrast un viņu ietekmē jūs esat gājuši arī daudzus tumsas ceļus. Tomēr, vienmēr viss līdzsvarojas, tāpēc arī Gaismas Būtnes atnāca uz Zemi, lai vestu jūs atpakaļ uz patiesības ceļa.

Tādējādi tagad dzīvojošie ir vai nu iejaukti zemākajās vibrācijās vai arī ir atsaukušies uz Gaismu un atrodas uz Augšāmcelšanās ceļa. Kopumā jums pilnīgi visiem ir vienādas izredzes pacelties, jautājums ir tikai par to, lai atmošanās notiktu laikā. Tiek darīts viss, lai jūs modinātu, un visvairāk uz jums tiek virzīta Gaisma. Pamata iemesls jūsu nespējai atbildēt Gaismai- ir stīvie uzskati un jūsu ego, kas bieži vien dominē un iestāsta jums, ka ego pats zina kas jums ir tas labākais. Ir arī tādas dvēseles, kuru dzīves pieredze iegalvojusi tiem, ka Dievs neeksistē, jo ja Dievs būtu, tad nepieļautu tik daudzas negatīvas lietas, kas ir tik bieža parādība uz Zemes. Diemžēl ļoti daudzi cilvēki nesaprot, ka paši esat savas dzīves un pieredzes radītāji- arhitekti un cilvēkam bija absolūti brīvas rokas radīt sev vēlamos apstākļus, kā tas arī sākumā tika plānots. Mēs nekritizējam, tikai vienkārši ziniet patiesību, to- kā ir, mēs ļoti labi zinām, cik grūti ir pacelties ārā no tumsas.

Ikvienam tagad ir zelta iespējas mainīt virzienu, ja tikai jūs atbildētu tai modināšanai, kas notiek jūsu iekšienē. Gaisma var jūs pacelt un paplašināt jūsu apziņu, bet, ja Gaisma tiek ignorēta, tad sevī sajutīsiet neērtību, diskomfortu un izolāciju/nošķirtību pašiem nesaprotot kāpēc un par ko. Jo drīzāk atvērsiet sevi patiesībai, jo ātrāk jūs iekustināsit savu dzīvi jaunam ceļam, kas nesīs laimi un mērķi uz ko tiekties. Kad mēs ieradīsimies uz Zemes, tad uzsāksim apmācības, tās katram norādīs pareizo virzienu, ja vien tie vēlēsies pacelties. Kā vienmēr- tā ir jūsu izvēle un jūs varat turpināt dzīvi dualitātē, šajā dimensijā, arī tāda iespēja nav liegta. Tomēr, mēs no Galaktiskās Federācijas, Gaismas Skolotāji un eņģeļu būtnes darīsim visu iespējamo, lai jūs uzzinātu patiesību. Jums visiem ir vienādas izredzes, bet vai savā dzīvē atvēlēsiet vietu un laiku tam, lai apzinātu- cik lielas un varenas būtnes esat patiesībā. Ceļš uz Paradīzi ir jāveido katram pašam, Paradīzi ‘piešķir’ ievērojot jūsu tagadējo apziņas līmeni.

Daudzu gadu garumā gaidot un cerot uz pārmaiņām, kas nestu jūs uz Augšāmcelšanos, esam nonākuši līdz būtisku pārmaiņu slieksnim. Mūsu un mūsu sabiedroto darbs ir nonācis līdz vietai, lai pēdējo kabalas pārstāvi pārstumtu pāri malai, atņemtu tiem varas pamatus un atceltu no postošās darbības. Tas būs visgaidītākais brīdis daudzu gadu pacietīgajam plānošanas darbam un noslēgums viņu varai. Mūsu pieeja un rīcība bijusi pretēja iluminātu plāniem un pēc iespējas mazinājusi viņu panākumus. Nu tā sasniegusi kulmināciju un iluminātu mēģinājumi izvairīties no nenovēršamās sakāves, kas jau tagad ir acīmredzama, ir velta. Mēs tagad atrodamies tādā situācijā, kad pat viņu atbalstītāji ir atstāti malā, bez jebkādām cerībām turpināt savu plānu realizēšanu. Faktiski, tumsas dominēšanai pār Zemi nekad arī nevarēja būt sekmes, jo Radītāja plāns jums paredzēja noslēgt ciklu ar Augšāmcelšanos.

Šobrīd uz Zemes notiekošajā haosā jums vajadzētu vērst uzmanību rezultātam nākotnē nevis tam, kas notiek pašlaik. Tas vairs nevilksies ilgi, un jums ir jākoncentrē uzmanība uz Zemes atgriešanos tajā dievišķajā neskartībā un pirmatnīgumā kāda tā reiz bija. Sabiedrības, komercijas un politikas sabrukumu uzskatiet par iespēju aizvietot to ar kaut ko daudz labāku, kas tikai gaida ieviešanu jūsu dzīvēs. Vislielākā dāvana būs jūsu brīvības atjaunošana, tā satuvinās jūs ar vienkāršu mērķi- miers un mīlestība uz Zemes. Sirds dziļumos tas ir tieši tas, ko cilvēki vēlas, bet līdz šim laikam jūs esat baroti ar viltus uzskatiem par to, ka visi, kas ir savādāki rada jums draudus. Jūs esat apzīmogojuši citus kā savus ienaidniekus un uzstādījuši maldīgas barjeras šīs ticības dēļ. Tā kā ceļošana ir kļuvusi pieejama un ierasta lieta, tad jums ir atvērušās acis par daudzām citām kultūrām, esat ieraudzījuši, ka tās itin labi papildina jūsējo.

Mīļie, jūs dzīvojat pilnīgi savādākā pasaulē nekā būtu varējuši dzīvot, ja būtu izvēlējušies pareizo virzienu un mīlošu attieksmi. Tas būs absolūts pārsteigums un bauda, kad redzēsiet pārmaiņas, kas jau ir gatavas, lai notiktu. Tikai daži no jums patiešām zina kas tiek plānots, kaut gan vienmēr esam jums devuši plašu informāciju. Jūsu apkārtnē ienāk miers un tas pierādīs, ka lielākais cilvēku vairums ir mieru- mīlošas dvēseles. Pieņemiet, lūdzu, faktu, ka augstākie spēki par pārmaiņām visu zina labāk, un domās kavējieties pie laba gala iznākuma, kas nomaina postu. Kur virziet savu enerģiju, tur aiziet jūsu atbalsts, lai gan tas izklausās ērmīgi, tas ir Pievilkšanās Likums darbā.

Runājot par Galaktisko Federāciju un lietojot jūsu runas veidu, varu teikt, ka mēs esam gatavi uziet uz sarkanā paklāja un uzsākt šī cikla finālu. Zeme pārvietos savas tektoniskās plāksnes un pilnīgi skaidri, ka notiks arī kādas atskaņas/ atsitieni. Tomēr, mēs vērojam visas šādas iespējamības un darām visu iespējamo, lai samazinātu triecienu. Ziniet to, ka atrodaties tajā vietā, kur jāatrodas, lai piedalītos fināla darbībā un viss tika tādā veidā plānots ar jūsu piekrišanu. Faktiski, jau visas jūsu lomas ir bijušas iepriekš noteiktas, lai varētu iesaistīt sevi beigu laikos. Svarīgi šobrīd ir turpināt gatavošanos Augšāmcelšanai neatkarīgi no tā, kas notiek visapkārt. Pēc iespējas atbrīvojiet jebkuras baiļu sajūtas, jo tās nepalīdz un tikai ražo stresu. Daži tiks ļoti stipri pārbaudīti, bet mēs atkārtojam, ka tas viss ir jūsu dzīves plāna daļa.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un droši mums ticiet par jūsu tuvo nākotni, mūsu palīdzība ir nomierinoša un iedrošinoša.

Paldies SaLuSa.
Maiks Kvinsijs.


Photo taken on May 24, 2010.
Please see:

http://www.viewzone2.com/mf053110.html




Tulkotājs : Mara
marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru