We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 12. augusts

Džeinai Burgermeisterei- taisnības un patiesības atklājējai, žurnālistei, rīt (12.augustā) notiks tiesas sēde. Cilvēkam, kurš aizstāv savus līdzcilvēk

JANE BURGERMEISTER




Džeinai Burgermeisterei- taisnības un patiesības atklājējai, žurnālistei, rīt (12.augustā) notiks tiesas sēde. Cilvēkam, kurš aizstāv savus līdzcilvēkus.

Ļoti iespējams, ka viņa tiesas zālē tiks arestēta... par to, ka aktīvi Austrijas un visas pasaules ļaudīm stāstījusi par cūku un putnu gripas patiesajiem izraisītājiem, vakcinēšanās bīstamību un jaunajām plānotajām vakcīnām un potēm, kas tiek radītas ar mērķi degradēt cilvēku apziņu un samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu. Par slepenās valdības zemiskajiem gājieniem. Par sazvērestībām pret visiem mums un cilvēci.

Savā mājas lapā Džeina šodien raksta, ka viņai, kā īrietei, kuras vecāki piedalījušies Īrijas neatkarības kustībā, nav ne mazāko baiļu no nāves, bet dzīva viņa sevi neatdos Austrijas varas iestādēm, lai tie varētu viņu pazemot un ņirgāties.

Tādēļ, mums pārējiem, par kuriem tik ļoti domājusi Džeina, jāsūta savs atbalsts, spēks, labās domas un jāinformē par notiekošo ikviens sastaptais cilvēks. Lai Patiesība reiz nāktu Gaismā. Jo lielāku skanējumu iegūst šī tiesas prāva un Džeinas Burgermeisteres darbs, jo mazākas iespējas noklusēt un ātri izolēt kādu Brīvības un Taisnības atklājēju.

Mums jākļūst aktīvākiem, beidzot ir jāpaceļ savas noliektās galvas, jāizslejas un jāraugās nākotnē. Gaišajiem spēkiem ir jāapvienojas un jāatbalsta mūsu visu Nākotne, Brīvība un Patiesība.

Neesiet vienaldzīgi. Tas attiecas uz mums visiem.

Džeina Burgermeistere:

“Mēs, cilvēki, pirmkārt jau esam sajūtu būtnes nevis tikai „domājošas“ būtnes. Tāpēc arī esam garīgas būtnes. Bez jūtām, bez emocijām, mēs kļūstam par viegli manipulējamu un pārvaldāmu aitu baru, vairs nespējam sekot mūsu iekšējiem radošajiem un garīgajiem impulsiem.“

http://www.youtube.com/watch?v=YrKeHXr7lpg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/user/WeAreChangeAustria

www.birdflu666. com

http://www.opednews.com/articles/URGENT-Activist-Jane-Burg-by-Rebecca-Em-Campbel-100731-385.html

http://www.janeburgermeister.org/

http://www.thepetitionsite.com/1/stop-jane-burgermeister-from-going-to-prison-for-speaking-the-truth/

Tālāk seko adreses, uzvārdi, palīdzības sniegšanas veidi un idejas.

Lūdzu, pārsūtiet šo vēstuli pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Tas ir pats mazumiņš, ko varam darīt Džeinas labā.

1 komentārs:

  1. Ar vislielāko cieņu un atbalstu par to lai cilvēce netiktu šādi izmantota un manipulēta -lai paliek iespēja brīvai izvēlei- neatkarīgai no ieinteresētām biznesa struktūrām.
    ilona latvija

    AtbildētDzēst