We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2010. gada 23. augusts

SaLuSa, August 20, 2010



Paturot prātā to, ka tagad uzzināt par savu nākotni, mēs lūdzam jūs koncentrēties uz nākotni un neļaut zemes lietām jūs novirzīt.

Bieži tiek uzsvērts, ka beigu laiki ir vienkārši dualitātes beigas, un dzīve pāries tālāk jaunā pakāpē.




Jūs varētu interesēt tas, kā mēs aizpildām savu laiku. Lielāko laika daļu aizņem kompjūteru sniegto datu un informācijas analīze. Piemēram, mēs regulāri apsekojam vietas, kurās tiek lietoti ieroči. Pats galvenais ir nepieļaut masu iznīcināšanas ieroču pielietojumu, ja kas tāds tomēr notiktu, tad mums ir jāgādā par to, lai šie ieroči tiktu iznīcināti gaisā pirms izdarījuši kaitējumu. Mēs novēršam arī viltus karu kūdīšanas mēģinājumus un jebkādus mēģinājumus palielināt spriedzi konkurējošo valstu starpā. Mēs aizkavējam jebkādus mēģinājumus atkārtot 11.septembra notikumus, jo tumšie cenšas visiem līdzekļiem radīt haosu un bailes, kur vien iespējams. Miera saglabāšanā iesaistās ne tikai Galaktiskā Federācija, bet arī mūsu sabiedrotie, kuri ļoti bieži atrodas notikuma pašā sirdī. Kopumā ņemot, mēs vērojam Zemes Māti, lai spētu noteikt, kurā vietā norisināsies pārmaiņas. Tādēļ mums atliek laiks arī briesmu lokalizēšanai, bet vienlaikus mēs nevaram iejaukties tālāk kā mums ir ļauts. Mātei Zemei ir jāļauj iziet savs Augšāmcelšanās process, un tās kurss ir vitāli svarīgs, ja vēlaties iet kopā ar Viņu.

Kā dažkārt jau esam teikuši, mūsu plāni regulāri tiek atjaunoti un pārskatīti, pielāgoti tiem datiem, kas tiek saņemti no mūsu datoriem un zemes avotiem. Mēs zinām, kur notiks kādi notikumi, bet ne sīkās detaļās, jo vienmēr jau eksistē norises dažādības un iespēju varbūtības. Pats galvenais ir fakts, ka cikla rezultāts ir noteikts un zināms, neeksistē tādi apstākļi, kas varētu mainīt gala rezultātu. Savā laikā visi uzzināsiet, kas ir plānots, un jums tiks atgriezta jūsu brīvība un tiksiet sagatavoti Augšāmcelšanai. Brīžiem šķiet, ka nav veidu kā atgaiņāt tumšos, bet tā kā mēs zinām viņu plānus, tad mēs ierobežojam viņu draudus. Atcerieties, ka mums ir jāievēro brīvās gribas likums un tās karmiskās situācijas, par kurām jums ir jānes atbildība. To cēlonis var sniegties pagātnē, eonu laikus atpakaļ, bet atrisinājumi var tikt izspēlēti jebkurā piemērotā brīdī tagad. Jūsu dualitātes ceļa galvenais iemesls ir mācību apguve, un jums nebūt nelīdzēs, ja mēs to saīsināsim.

Vajadzības gadījumā mēs esam atvērti lūgumiem un aicinājumiem no visa tāltālā Visuma, mūsu flotes rīcībā ir miljoniem gaisa kuģu. Kopā ar mums strādā miljoniem liels personāls no visdažādākajām civilizācijām, tāpēc mēs varam tos nosūtīt uz visām vajadzīgajām vietām. Tie visi ir tādi kā mēs, jo sasnieguši augstus garīgās attīstības līmeņus un dzīvo augstākajās dimensijās, kas jau izgājušas no jums zināmās dualitātes. Jūs varētu jautāt, kādēļ gan mēs te atrodamies, kas mums te vajadzīgs; atbilde ir- visas Augšāmceltās Būtnes kalpo citām dvēselēm, kas ieiet Gaismā. Vēl arī, viss jūsu Visums ir iesaistīts Augšāmcelšanās procesā un tas ir diezgan svarīgs notikums. Lai paceltos, jums ir vajadzīga palīdzība, un tā palīdzība, kas jums tiek šobrīd sniegta, var tikt uzskatīta arī par disproporcionālu attiecībā pret jūsu izmēru. Pēc citiem standartiem, pat jūsu pašu saules sistēmā, jūs esat faktiski diezgan maza planēta. Tomēr jūsu vieta pacelšanās jautājumā ir tik svarīga, ka tai ir jānotiek veiksmīgi, tādēļ arī Zeme un tās iemītnieki saņem tik spēcīgu fokusu. Tādēļ, neskatoties uz visiem pašreizējiem notikumiem, jūs gūsiet panākumus un sasniegsiet mērķi.

Mūsu darbs tiek organizēts savādāk nekā jūs esat raduši strādāt. Mums nav vajadzības strikti ierobežot savas darba stundas, kaut arī ļoti nopietni izturamies pret saviem pienākumiem. Tāda ir mūsu dzīve- prieks kalpot citiem, un nepavisam ne apnicīga vai garlaicīga. Mēs esam laimīgi darot savu darbu, un tā kā mums nav naudas, mums nav sāncensības darba atalgojuma ziņā. Visas prasmes tiek pielietotas kā vien iespējams to augstākajam labumam, viss atbilst visam. Darbs neapnīk, jo mēs nenogurstam, mūsu ķermeņi ir daudz smalkāki nekā jūsējie, mēs nemitīgi uzņemam enerģiju no apkārtnes. Mēs, ja vēlamies, varam izbaudīt kādus atspirdzinošus dzērienus vai vieglu ēdienu, bet tas vairāk ir tikai tīrai izpriecai. Ar laiku arī jūs sasniegsiet tādus līmeņus. Jūsu vajadzības ir savādākās, jo jums jārūpējas par savu smago ķermeni, un ēšana jums sagādā gan baudu un prieku, gan arī ir būtiski svarīga. Bet attīstoties jūsu jaunajam ķermenim, tas kļūs smalkāks un ēdīsiet mazāk.

Jau sākat saprast, ka tagadējām pārmaiņām piemīt tālejoša iedarbība, drīzumā parādīsies jauna veida cilvēks. Jūs aiziesiet prom no iluzorajām zemajām dimensijām uz garīgiem līmeņiem, kas atbilst un pieder tikai un vienīgi Gaismai. Viss ir harmonijā un līdzsvarā, ne tāds disbalanss, kurā atrodaties tagad uz Zemes. Kontrasts ir tik liels, jums ir grūti iedomāties pāreju no elles uz debesīm, bet tā tas būs. Iespējams, visiespaidīgākā pieredze būs sajust augstāko dimensiju mīlestības enerģiju, kurā var eksistēt tikai patiesība.

Paturot prātā to, ka tagad uzzināt par savu nākotni, mēs lūdzam jūs koncentrēties uz nākotni un neļaut zemes lietām jūs novirzīt. Viss vecais ir nokalpojis, jaunais gaida, lai tiktu iepazīstināts ar jums. Vispirms ir jānotiek tīrīšanai, tad jātiek atjaunotām Radītāja jums reiz piešķirtajām un dotajām tiesībām. Kad sasniegsiet cikla noslēgumu, jau iesiet pa Augšāmcelšanās ceļu un būsiet gatavi doties vēl tālāk. Bieži tiek uzsvērts, ka beigu laiki ir vienkārši dualitātes beigas, un dzīve pāries tālāk jaunā pakāpē. Pašreiz esat pavisam slikts un blāvs atspulgs tam, kas esat patiesībā un kādām būtnēm jums vajadzētu būt.

Jūs tagad ciešat fiziskas sāpes, pieredzat vilšanos un bieži dzīvojat bailēs, vai varat iedomāties, ka būsiet atbrīvoti no tā visa, tāpēc, ka tas jums ir solīts. Dualitāte bijusi smaga mācība, bet jūsu progress pa garīgās attīstības kāpnēm ir bijis fenomenāls. Nekur citur jūs nebūtu sasnieguši tādus rezultātus. Jūs nevarat atcerēties savas iepriekšējās dzīves un uzzināt, cik grūti jums nācies progresēt. Bet tas nav svarīgi, svarīgi ir tas, ko spējat paņemt no savu iepriekšējo dzīvju uzkrātās pieredzes un tas, cik ātri jūs attīstāties tagad. Tie, kas jau modušies spēj piesaistīt jums Gaismu, un, ja vien jūs neesat kāds izņēmuma gadījums, tad jums ir nodrošināta pacelšanās.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un vēlos dot jums garantētu apstiprinājumu. Jūs esat brīnumainas dvēseles, jūs stāvat uz sliekšņa, lai atbrīvotos no visām zemo dimensiju piesaistēm. Tās nevar eksistēt augstākajās dimensijās un tādēļ jums palīdz visos iespējamos veidos.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.

Tulkotājs: Mara

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru