We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2010. gada 21. maijs

SaLuSa 19.maijs/2010

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un Galaktiskā Federācija ir gatava nodrošināt jūs ar visu nepieciešamo palīdzību un ne tikai tikko apskatītajās problēmās. Eksistē sens plāns, kas paredz jūsu un Zemes sagatavošanu Augšāmcelšanai.


Ja lasāt internetā vēstījumus, tad paši jau būsiet pamanījuši, ka to saturs ir ļoti līdzīgs, tikai ar dažiem izņēmumiem, un visi uzsver tagadējo īpašo laiku. Nepārtraukti tiek atgādināts koncentrēties uz nākotni, visu laiku izskan apstiprinājumi tam, ka dualitātes laika noslēgums ir klāt. Vēstījumi var atšķirties kādās detaļās, bet fakts ir viennozīmīgs, visi dalībnieki iegūs jaunu pieredzi un ar to saistītās pārmaiņas. Daudzi ceļi ved uz piepildījumu, tiek darīts viss, lai pēc iespējas lielāks dvēseļu skaits pamostos iespējai pacelties. Uzsvars uz šo informāciju ir apstiprinājums tam, cik kritiskā periodā tagad atrodaties.

Šobrīd visdabīgākais solis būtu ieiešana augstākās dimensijās, jo jūs esat varenas Būtnes, kas modušās no pašu uzliktā miega, kas bija nepieciešams tādēļ, lai visā pilnībā izbaudītu un pieredzētu dualitāti. Jūsu laiks šajā ciklā ir beidzies un nu palicis tikai jūsu katra paša ziņā apzināt savu reālo Es kā tādu, kam ir visas iespējas kļūt par dievu. Ja tas pagaidām izklausās neiespējami, tad sāciet apjaust, ka jūs jau bijāt dieva dzirkstis, kad no Gaismas realitātēm nolēmāt ieiet zemākās dimensijās.

Jūs varētu iebilst, ka neesat saņēmuši nekādus jūtamus mēģinājumus un apstiprinājumus savai atmodināšanai šai patiesībai. Atbalsts jūsu ceļojumā nāk no Augstākām Būtnēm, kas kalpo jums dzidrā mīlestībā un negaida nekādu atalgojumu vai pat apstiprinājumu savam darbam. Kad jūs sasniegsiet šādu paplašinātu apziņas līmeni, tad redzēsiet, ka tas ir patiess prieks kalpot citiem, un ja ir kāds atalgojums, tad tas ir apmierinājums par palīdzības sniegšanu citām dvēselēm to ceļojumā. Lielākais vairums cilvēku uz Zemes ir zaudējuši savu saikni ar Augstāko Es, bet, kad atkal atjaunosiet šo saiti, tad sapratīsiet savas patiesās spējas.

Daudzu gadu garumā esat būvējuši savu ego, tas bijis arī jūsu vadonis, bet ego balstās uz Es, uz Sevi un tikai un vienīgi uz jūsu vajadzībām. Jūsu tagadējais pārbaudījums ir atvērt savus apziņas līmeņus visa Vienotībai un jūsu pastāvīgajai saitei ar Augstāko Es. Kā daļa no Viena jūs mācāties saprast, ka viss ko darāt ietekmē visu apkārtējo, kā arī to, ka jums ir atbildība par sevis harmonizēšanu un savienošanu ar visu dzīvi. Kad pietiekošs jūsu daudzums spēj to paveikt, jūs kļūstat par darba rīku, instrumentu viens otra pacelšanā. Jūsu augstākās enerģijas palīdz spēcināt Gaismas režģus apkārt Zemei un tas ir vēl kāds kalpošanas veids.

Kā jau skaidri saprotat, jūs te atrodaties, lai mācītos caur savu pieredzi un nekas nenotiek tāpat vien. Dzīves plāni tiek saskaņoti pirms jūsu ienākšanas zemes ķermenī, un jūsu Gidi darīs visu, kas būs to spēkos, lai nodrošinātu veiksmīgu jūsu inkarnāciju. Protams, brīvā griba joprojām ir jūsu tiesības, bet vai patiešām atliksiet savu progresu, zinot cik tas ir svarīgs jūsu nākotnei? Jūsu plāni pavisam dabīgi tiek savīti ar citām dvēselēm, un kopā jūs izspēlējat lomas, kas palīdz virzīties uz priekšu ikvienam. Secinājums te būtu tāds- neviens cilvēks nav atbildīgs par citu pieredzi un patiesībā visa dzīve ir jūsu kolektīvs tēlojums. Vai nu saprotat, kāpēc mēs atkārtojam un atkārtojam- netiesājiet citus? Patiesība ir tāda, ka cilvēku likumi dara tieši pretējo, bet tagadējā dualitātes laikā ir saprotams, ka cilvēkiem pašiem sevi ir jāaizsargā šādā veidā.

Kad atgriežaties Garā, tad jūsu „darbi” tiek vērtēti savādāk un tā ir jūsu gūtā nenovērtējamā pieredze, tad arī jūs sapratīsiet citu dvēseļu rīcības iemeslus. Pārsvarā jūs veidojat savu uzspiežot citiem savas egoistiskās prasības un tieši tas ļoti bieži ir konfliktu un nesaskaņu cēlonis. Dieva acīs neviens nav lielāks vai mazāks, tikai nokļūšana līdz šai atziņai prasa no jums pamatīgu sapratni. Ja vien varētu sākt pieņemt šo patiesību un laipnāku attieksmi pret citām dvēselēm, neskatoties uz to ārējo izskatu un rīcību, jūs radītu pārmaiņās, kas paceltu jebkuru. Tas nozīmē redzēt cilvēkus citā „Gaismā”, tādā, kas modina jūs lielajai uz Zemes notiekošajai spēlei. Atcerieties, ka visticamāk jums ir bijušas simtiem dzīves ar visdažādākajām lomām un situācijām. Tās tikušas rūpīgi plānotas, lai sniegtu jums vajadzīgo pieredzi un virzītu jūsu evolūciju. Neviena pieredze nav nejaušs notikums un, protams, ikviens notikums ir svarīgs solis jūsu ceļā.

Šad un tad apsēdieties, ieņemiet meditatīvu stāvokli, ļaujiet savam prātam sagudrot iespējamās iepriekšējās dzīves, un visticamāk, ka sajutīsiet spēcīgu saikni ar kādu savu šīs dzīves radinieku. Varat saņemt atmiņas uzplaiksnījumus, un uz momentu atgriezties pagātnē. Tie, kas šādā veidā ir vingrinājušies var arī atstāt savus ķermeņus un kļūt par iepriekšējo dzīvju novērotājiem. Jums piemīt dabīga ziņkārība lietās, kas saistītas ar jūsu pagātni, bet kopumā tā ir noslēpta, lai tā neietekmētu jūsu pašreizējo dzīvi. Mīļie, vai varat iedomāties to plānošanas apjomu kā tiek sastādīta katra dzīve un vai tas nav brīnums, ka reizēm saputrojoties jūs vienalga veiksmīgi izspēlējat savas lomas? Jo vairāk pieņemtu dzīvi šādā veidā, jo vieglāk jums būtu palikt sāņus no dzīves nemiera un haosa, zinot, ka viss ir pārejošā fāze.

Mēs zinām, ka daudzi no jums ir noguruši no visa vecā, no tā spiediena intensitātes, lai vienkārši izdzīvotu. Tāpēc ir labi, ka mēs varam jūs informēt par to, kas tuvojas noslēgumam. Mūsu piedāvātā palīdzība ir ļoti steidzami vajadzīga- tik daudz problēmu ir sakrājies. Meksikas līča naftas noplūde šobrīd ir milzīga nelaime, un ir tikai viena no aktuālajām problēmām, visas vides piesārņojuma bieds. Laika pārmaiņas kļūst par vēl vienu ikdienišķu parādību, tā rezultātā cieš pārtikas ķēde. Finansu pārmaiņas nepieciešamas, lai pārvarētu vēl lielāka izmēra sabrukuma iespējas, un visos šajos jautājumos mēs varam jums sniegt padomus risinājumu meklēšanai.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa un Galaktiskā Federācija ir gatava nodrošināt jūs ar visu nepieciešamo palīdzību un ne tikai tikko apskatītajās problēmās. Eksistē sens plāns, kas paredz jūsu un Zemes sagatavošanu Augšāmcelšanai. Mēs gaidām mūsu oficiālo atzīšanu un ielūgumu satikties ar jums, daudz ilgāk arī vairs nevajadzētu kavēties, jo pienācis īstais laiks rīcībai.

Paldies SaLuSa.

Mike Quinsey.
Maiks Kvinsijs.


Tulkotājs : Mara
marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru