We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 6. maijs

SaLuSa 5.maijs/2010

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un varu teikt, ka Galaktiskā Federācija gaida tikšanos ar jums jau pavisam tuvā nākotnē. Tā nesīs jums pastāvīga miera sasniegšanu uz Zemes. Tie nāks pie jums lielā mīlestībā un jūs atklāsiet savu dvēseles mirdzošo Gaismu.


Ar stingru noteiktību notikumi uz Zemes paātrinās neskatoties uz to, ka pastāv liela konfrontācija starp tumsu un Gaismu; nekad neaizmirstiet faktu, ka Gaisma šajā kaujā jau ir uzvarējusi. Tāpēc mēs esam absolūti pozitīvi noskaņoti un jums jāgaida tikai pierādījumi, jūs šobrīd atrodaties uz sliekšņa tam, lai saņemtu apstiprinājumus par Gaismas uzvaru. Tuvojas noslēgums tumsas spēku kontrolei un pavisam drīz tiks pārtraukta tās ietekme. Katra aizejošā diena tuvina tumsas sabrukumu, tādēļ tie ārdās ‘visos virzienos’. Jums ir teiciens- mēs turam roku uz notikuma pulsa- un tieši tādēļ tumsa nevar noslēpt savus nodomus. No otras puses, mēs nevaram apturēt pilnīgi visas viņu izrīcības, bet noteiktos apstākļos varam aizkavēt tumsas mērķu īstenošanu.

Mūsu plāni ir izstrādāti un viegli pielāgojami ikvienai situācijai. Mēs dalāmies informācijā par saviem plāniem un esam noteikuši pēdējo termiņu pēc kura mums jāuzsāk rīcība. Bet, zinot tumsas viltīgos manevrus, mēs negribīgi dodam noteiktus paredzējumus. Kad runājam par atvērtajiem kontaktiem, mēs domājam relatīvi īsu laika sprīdi. 2010. vēsturē ieies kā gads, kurā aizsākās tumsas kontroles pārņemšana un sabiedroto Gaismas enerģiju tuvināšanās. Kopumā Gaisma pieaug neticamā ātrumā un tas ir tas spēks, kas atrodas pamatā visai tagadējai tīrīšanai.

Ar prieku mēs gaidām iespēju parādīties atklāti, vērojam visus notiekošos procesus. Pārāk saspringti mēs neesam, jo skaidri redzam labvēlīgo iznākumu. Tiklīdz būs radīti noteikti apstākļi, kas likvidēs pēdējos kabalas spēkus, mēs ātri pārņemsim pozīcijas un lielā skaitā būsim redzami jūsu debesīs. Jūsu apziņas līmeņi norāda, ka cilvēces atmoda turpinās un tieši apziņas paplašināšanās ir tas nepieciešamais faktors, kas nostiprina izmaiņas un atbrīvo mums ceļu. Pagājuši laiki, kad jums bija jārūpējas par savu kultūras mantojumu, zināšanas jums tiks atgrieztas atpakaļ pēc iespējas ātrākā laikā. Jūs gaida daudzas jaunas sapratnes, kas vadīs un veidos jūsu ikdienas dzīves un savstarpējās attiecības, un šīs jaunās sapratnes tuvinās gatavību Augšāmcelšanai.

Jūsu uzskati dažkārt ir pārāk stingri, bieži tos nosaka nacionālās vai reliģiskās intereses. Mēs sniegsim patiesību pilnīgi visos jautājumos, arī par jūsu vēsturi, kas tikusi sagrozīta. Esiet gatavi pilnīgi jaunām versijām par Cilvēka evolūciju, un jūs noskaidrosit savu izcelsmi pirms daudziem tūkstošiem gadu senajā pagātnē. Jūs uzzināsiet to, ka Galaktiskās Federācijas dalībnieki nav jums svešinieki, tie saistīti ar jūsu agro evolūciju, un faktiski ir pielikuši ne tikai roku jūsu pagātnē. Mūs vieno kas daudz vairāk nekā šobrīd domājat, mēs esam piedalījušies jūsu ģenētiskajā inženierijā, lai jūs kļūtu par tādām būtnēm kādas esat šodien. Kad redzēsiet Federācijā dzīvojošās daudzās dažādās Būtnes, jūs tikai brīnīsieties, cik daudzas pēc izskata līdzinās jums.

Mīļie, jūs tiekat ļoti rūpīgi gatavoti nākotnē mums pievienoties un mēs būsim visi kā Viens. Līdz tam laikam būsiet kļuvuši par superaugstas apziņas Būtnēm, izteikti savādāki nekā šodien. Tas tomēr nebūs jums sveši, jo atgriežaties atpakaļ tajos līmeņos, kas reiz jums bija pazīstami. Jūs atkal kļūsiet par varenajām Būtnēm, kas reiz bijāt, ar milzīgām radīšanas spējām un daudzi no jums kalpos mūsu flotēs, lai apmierinātu citu vajadzības. Jūs būsiet viens no mums, pilnīgi tādas pašas Visuma Būtnes ar tādām pat spējām kā mums.

Lielākais vairums ir gatavs pozitīvai reakcijai uz mūsu klātbūtni, un aizvien vairāk cilvēku pieņems mūs pateicoties tām daudzajām problēmām, kas apstājušas jūs un jūsu Zemi. Jūs pilnīgi noteikti jau tagad iegūtu daudzus labumus, bet vēl ir lietas, kas jums ir jāsakārto pašu spēkiem. Mēs, kā vienmēr, jūs līdzsvarojam, šo darbu veicam nepārtraukti. Valstis atrodas vecās sistēmas pārmaiņu varā un tiklīdz tiks pārvarēts vecais, tā sāksies jauna dzīve. Agrāk aizturētie tehnoloģiskie jaunievedumi pakāpeniski tuvinās publiskajai pieejai. Tie ir ļoti nepieciešami, lai mazinātu ražotāju nodarītos bojājumus, kā arī atvieglotu cilvēku tagadējās grūtības.

Jūs nepazudīsiet bez pēdām, bet celsieties un rīkosieties atbilstoši laikam. Cilvēki sevi pierādījuši kā ļoti izturīgas un improvizēt spējīgas būtnes. Redzot sevi patiesā gaismā, jūs spēsit izvairīties no problēmām un ar mūsu palīdzību kopā īstenosim pilnīgās pārmaiņas. Mēs jau esam jums devuši daudzas noderīgas idejas un aizpildīsim to tukšumu un caurumu par tiem gadiem, kad jūsu sabiedrībā nenotika nekāds reāls progress. To gadu progress tika izmantots savtīgām militārām prioritātēm, nevis sabiedrības labumam. Šīs tehnoloģijas tika dotas jums visiem un mēs palīdzēsim tas nogādāt līdz jūsu sabiedrībai. Šāda pieredze cilvēkiem sniegs daudz dziļākas garīgās stundas un tuvinās vienu otram.

Jums patīk teikt-saglabā vēsu prātu- un, tādēļ neļaujiet notikumiem vājināt jūsu koncentrēšanos uz beigu laikiem. Tie tuvojas un piepildīs jūsu sapņus par pacelšanos augstākas eksistences līmeņos. Jūsu sapņu zeme ir pašu radītā realitāte, tā tuvojas, jūs paceļaties uz to. Vibrācijām paātrinoties, pieaug arī sāpes, kas ir jāiztur, jo tās izsauc jūsu labsajūtas uzlabošanos un pasliktināšanos. Tomēr, kad būsiet sevī integrējuši jaunās enerģijas, tad jutīsities kā kalna virsotnē. Ja tik vienu reizi esat izjutuši šīs sajūtas, tad turiet tās sevī, glabājiet tās, tad arī beigu laikiem tiksiet cauri bez problēmām. Jūs pamanīsiet to laiku, jo jutīsieties priecīgi un laimīgi, spējīgi atvairīt visu apkārt esošo negatīvo.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, un varu teikt, ka Galaktiskā Federācija gaida tikšanos ar jums jau pavisam tuvā nākotnē. Tā nesīs jums pastāvīga miera sasniegšanu uz Zemes. Tie nāks pie jums lielā mīlestībā un jūs atklāsiet savu dvēseles mirdzošo Gaismu.

Paldies SaLusa.
Mike Quinsey. Maiks Kvinsijs.

Tulkotājs : Mara
marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru