We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris

July 1, 2011





     


 
SaLuSa  July 1, 2011 



Jautājumi ir gandrīz sasnieguši savas beigas, par cik jau bija veikta sagatavošanās, lai atklāšana varētu labi virzīties uz priekšu. Diemžēl, kad ir darīšanas ar tumšajiem, viņu sacītajam nedrīkst ticēt, bet par laimi, kad atrodamies viņu klātbūtnē, mēs varam lasīt viņu domas. Tas ir noderīgi, par cik mēs saprotam, ka uz viņiem tiek likts spiediens un pēkšņi viņi ir norūpējušies par to, kāda būs viņu nākotne. Tie, kas jums ir nodarījuši vairāk noziegumus, šādas rīcības apzināšanās iešūpināja viņu pārliecību, ka tie var tikt sveikā ar šāda veida izdarībām. Mums tiek piedāvāta izeja, lai tādā veidā mēs virzītos uz priekšu ar daudzajiem uzdevumiem, kas ir svarīgi. Izeja-tā nav izvairīšanās no tiesas, bet gan tās pārvietošana uz drošu vietu, lai aizvāktu viņus tālāk prom, no ikviena ceļiem, līdz viņi tiks saukti pie savu noziegumu atbildības. Protams daudzi jo daudzi cilvēki būs šokēti, kad uzzinās taisnību, bet mēs darīsim skaidru, ka mēs neatbalstām atriebību un jebkāda veida vardarbība ir mums riebīga. Mēs jums varam pateikt, ka būs daudz darāmā kur būs jākoncentrējas uz tiem uzdevumiem, kas jūs sagaida priekšā. Mēs nevēlamies lai jūs lieki tērējat savu enerģiju vai laiku uz bezmērķīgām darbībām, kad būs tik daudz darāmā pozitīvā dēļ.

Jūs manīsiet, ka par spīti jūsu masu mēdiju trūkumu piesegšanas, visā pasaulē palielināsies jukas un satraukumi. Demonstrāciju skaits pieaug un tās saņem labu atbalstu, neskatoties uz to, kāda veida opozīcijām tās atbilst. Dažreiz tās ir varas iestādes, labi bruņojušās tās sāk vardarbību, kas ir pašu sakāve un tikai palielina atriebību. Mēs brīnāmies, kad tad cilvēks iemācīsies, ka miers tiek panākts caur dialogiem un labām jūtām. Tas viss parāda to, ka vara galu galā ir viņu rokās.

Patiešām, kāda iemesla pēc jūs ievēlat savus pārstāvjus, izņemot, lai paustu savu viedokli vai rīkojaties tāpēc, lai sagaidītu kādu darbību no viņu puses. Ja jūs nevarat saņemt atbalstu caur savu balsi, tad tas ir nožēlojami, ka ir izvēlēti citi veidi. Nākotnē nebūs šāda veida problēmas, par cik cilvēki, kas jūs pārstāv, tiks atlasīti balsoties uz viņu piemērotību labu darbu veikšanai. Tas nozīmē būt pietiekami attīstītam, lai rīkotos saskaņā ar Visuma Likumu un vienādi izturētos pret visiem cilvēkiem-ar mīlestību un cieņu. Galu galā jūs ievēros Garīgā Brālība, kas būs saderīga ar jūsu pašu Kristus apziņas līmeni.

Līdz ar laika ritējumu uz Augšāmcelšanos, jūsu apziņas līmeņa pārmaiņas būs visai ievērojamas. Tas jau pats par sevi cilvēci novedīs līdz tādam līmenis, kur būs augstāka harmonijas pakāpe un daudz mazāk pretrunīgu pasākumu. Laimīga dzīve celsies no haosa, kas tiks izmantota, lai pāršķeltu saites, kas ir palikušas no vecās paradigmas un kurai nav vietas Jaunā Laikmetā. Drīz jūs redzēsiet, ka ļoti maz ko jūs uzskatījāt kā par savu dzīves veidu, kalpos jums nākotnē. Visam ir jāpaceļas un verdzības važas tiks noņemtas. Tas varētu skanēt dramatiski, bet mēs apgalvojam jums, ka jums tika atņemtas tik daudz jūsu tiesību, ka jūs pat nenojautāt, ka tas notika. Jums vēl ir jāpieredz patiesā brīvība, bet tā nāks un pirmās pārmaiņas notiks pirms Augšāmcelšanās, tā kā jebkuri drakoniski likumi, kas turēs jūs zem savas kontroles, tiks anulēti. Diez vai jūs ir jāinformē par jauniem likumiem, jo visi tie griežas ap Beznosacījuma mīlestību.

To, kas ir sajūtams ārpus jums, tagad ar laiku kļūs vieglāk pamanāms, it īpaši kad jūs redzēsiet, ka arī cilvēki ap jums mainās ļoti ātri uz labāko pusi. Ienākošo enerģiju palielināšanās dēļ, apziņas turpinošās pārmaiņas nozīmēs daudz harmoniskākas attiecības vienam ar otru. Ja iespējams, jums vajadzētu kultivēt tās labākās, par cik jūs virzāties uz Augšāmcelšanos. Jūs to varētu saskatīt kā pašu noteiktu pārbaudi kā jūs progresējat un patiešām, jums vajadzētu pamanīt aizvien pieaugošo panākumu. Palikt mierīgam visās situācijās nemaz nav tik viegli, bet ar jūsu zināšanām un sapratni jums ir priekšrocības salīdzinājumā ar citiem. Tas iedrošinās citus sekot jūsu piemēram un jūs darīsiet savu darbu, lai ienestu mieru uz Zemes.

Mūsu līmenī jūs atradīsiet, ka atmosfēra uz mūsu kuģa ir tik mierīga un pacilājoša. Mums nav nekā, kas varētu radīt nesaskaņas un visi darbojas ar nepārtrauktu prieka un laimes sajūtu. Piemēram, nekas, ko mēs izmantojam, neizdala kaitīgas enerģijas, arī ieskaitot dabīgo apgaismojumu, kas iziet no kuģa. Faktiski visi avoti ir tīri un darbojas ar enerģiju, kas ir brīvi pieejama. Ja ir iesaistīti ārējie avoti, mūsu kuģi ir pasargāti no tiem stariem, kas varētu izrādīties kaitīgi. Kuģiem tāpat piemīt dabīgā saprāta līmenis un tie ir spējīgi automātiski tikt galā ar šīm problēmām. Pat jūsu zinātnieki izprot šādu iespējamību, viņu rīcībā esot avarējušo vai sagūstīto kuģu atjaunotās tehnoloģijas. Tas nozīmē, kas jūs vairs nevarat būt pārliecināti uz kā kuģi jūs skatāties debesīs. Tas izskaidro dažus neparastus atgadījumus, kas ir saistīti ar cilvēku nolaupīšanu un pat liellopu kropļošanu.

Mēs drīzāk vēlētos, lai jūs koncentrētos uz nākotni un saglabātu gatavību tai. To kas notiek ap jums, tiks paskaidrots, kad mēs varēsim brīvi nolaisties, lai izveidotu ar jums kontaktu. Protams, mēs to esam darījuši jau miljardus gadu, bet oficiāla mūsu klātbūtnes atzīšana ir svarīga mūsu plānam. Mums ir jābūt laipni gaidītiem un jābūt spējīgiem droši pārvietoties starp jums, jo mēs skaidri vēlamies miermīlīgas attiecības ar jums. Dotajā brīdī tas nav iespējams, jo pastāv briesmas jūsu pašu uztraukuma dēļ. Mēs ņemam savu atbildību ļoti nopietni un nevēlētos riskēt, iesaistot jūs jebkādās sadursmēs ar tumšajiem. Ļoti drīz tas tiks nokārtots un mēs acīmredzami gaidām lielos svētkus, kad beidzot mēs varēsim jūs satikt uz Zemes.

Kontakti jau sen ir izveidoti, tā kā mēs varēsim darīt paziņojumu, kādu vēlamies. Ir noteikts laiks, kad mums ir jāpaātrina jautājumu risināšana, un iespējams mēs atstāsim tos mūsu pašu rīcībā. Mums drīzāk būtu jāsaskata rīkojamies saskaņā ar jūsu protokolu, bet laika ir tik maz un tāpēc mēs esam pilnīgi gatavi iet uz priekšu ar mūsu plāniem.

Es esmu SaLuSa no Siriusa un mēs esam viena no tām dažādajām civilizācijām, kas ir Galaktiskā Federācijas dalībniece, gaidot, kad būsim vieni no pirmajiem, lai nolaistos uz Zemi, kā daļa no Pirmā Kontakta. Tai pat laikā mēs sūtām jums savu mīlestību.


Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Latviesu Team



Originals and translations of Galactic Messages available on













First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru