We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris

October 5, 2011





      


 
SaLuSa   October 5, 2011 


Drīzumā jūs sasniegsiet burvīgo 11.11.11. datumu, kad ikviena dvēsele tiks pacelta, zina tā par to vai nē. Tas palīdzēs nomierināt situācijas, kas izraisa bažas, par cik mēs nevēlamies redzēt Tuvo Austrumu konfliktu paātrināšanos. Tas kas notika ir cilvēku mošanās rezultāts no tā kā viņi tika manipulēti, atbalstīja to dzīves, kuri valdīja pār viņiem. Pārmaiņu enerģija saslauka pasauli un ar cilvēku nodomiem, tas būs gluži kā paisuma vilnis, kas noslauka visu savā ceļā. Rietumos šāda virzība pakāpeniski virzās kopsolī un varas iestādes mēģina apturēt viņu ietekmi. Viņi nevar būt ilgi ignorēti un ļaudis uzvarēs šo kauju.


Ne katram patīk demonstrēšanās ideja, bet tas ir tas enerģijas veids, kas ir atrodama jaunākās paaudzēs un kas ir bezbailīgi attiecībā uz šādām lietām. Viņi ir tie, kas saprot, ka vecie ceļi vairs nav pieļaujami un turpinās protestus līdz gūs sasniegumus. Daudzas ir tās dvēseles, kas ir inkarnējušās ši iemesla dēļ un arī nekā vairums cilvēku viņiem ir atbildes uz problēmām, kas ir saistītas ar augstāko apziņas līmeni. Tas viss ir daļa no lielā plāna, kas atbrīvos jūs no Tumšajiem un viņu pārvaldīšanu pār jums. Jau kādu laiku jūs mācījāties par to, ko nesīs sevī nākotne un tā mainīs jūsu sabiedrības sejas līdz nepazīšanai. Lai nu kā, daudzi dod priekšroku palikt 3.-ajā dimensijā, tiklīdz viņi apsvērs kādu ieguvumu dod pārmaiņas, viņi sapratīs ka viņiem vēl ir tik daudz kā ko gūt nekā zaudēt.



Ikviens vēlas dzīvot laimīgu, priekpilnu un mierīgu dzīvi un tas ir tieši tas, kas jūs sagaida, jo laika gaitā tās dvēseles, kas nebūs gatavas Debesbraukšanai-atstās Zemi. Būs nenovēršama šķiršanās no veidiem, kas ir balstīti uz dvēseļu vibrācijām un tas atļaus viņiem sanākt kopā augstākās vibrācijās un apziņas līmenī. Viņi būs tie, kas pareizi izgāja no dualitātes, jo ir gūta pieredze. Tā kā mēs jūs esam bieži informējuši, tie esat jūs, kas nosaka kādā līmenī dzīvot, zināt jūs to vai nē. No tā jūs sapratīsiet, ka jūs virzīsieties pa ceļu, kas ir pilnīgi pareizs priekš jums. Nebūtu nekāds ieguvums no tā, ja jūs atrastu sevi tādā līmenī, ar kuru nespējat tikt galā. 



Mēs zinām, ka daži no jums, kas ir diezgan pieklājīgas dvēseles, raizējaties, ka kaut kādu iemeslu dēļ jūs nevarētu būt gatavi Augšāmcelšanai. Mūsu atbilde jums ir tāda, ja jūs dzīvojat dzīvi, kurā izvairieties no sodīšanas un savā sirdī spējat atrast, ka esat visu dvēseļu mīlēta, tad jums nav par ko uztraukties. Tas nav tā kā būt reliģiozam, piedalīties kursos vai nopirkt savu biļeti uz paradīzi. Svarīgi ir tas, kādi jūs esat iekšienē un ja jūs dzīvojiet savā taisnībā tik spēcīgi cik vien to varat, tad jums klājas labi ceļā uz Debesbraukšanu. Atceraties, ka jūsu Pavadoņi ļoti labi zina patieso jūs, un ja tā ir jūsu tiekšanās pacelties, tad viņi jums palīdzēs. Paradīze priecājas ik reizi, kad dvēsele virzās uz Gaismu un tiklīdz jūs sasniedzat šādu izvēli-atpakaļceļa nav.



Ir grūti to saprast, ka dzīve uz Zemes ir ilūzija, bet ja jūs to spējat izprast un ieraudzīt to kā pārejošo pieredzes fāzi, tad tam būs mazāk sadursmes ar jums. Tas patiesi izskatās kā Hologrāfisks Klājs uz Star Treka izņemot to, ka tikai daži no jums zin taisnību. Pirms jūs ienācāt savā patreizējā dzīvē, jūs zinājāt kāds būs jūsu mērķis, tāpat kā jebkurš cits, kas ir daļa no tā visa un jums. Brīvā griba joprojām ir jūsu, neticami, bet jūs labprāt izvairāties no tām iespējām, kas jums parādās kā daļa no jūsu dzīves kontrakta. Jūsu mērķis ir piedzīvot to veidu, kas paātrinātu jūsu evolūciju, tāpēc tās ir tik ļoti rūpīgi izvēlētas, lai dotu jums maksimālu ieguvumu. Kad situācijas ir saistītas ar ģimenes karmu, jūs ar savām pieredzēm varat palīdzēt viens otram un šīs palīdzības sniegšana veido spēcīgas saites starp jums visiem. Ar ļoti minimālu informētību jūs ceļojas caur dzīvi, bet jūsu dzīves ir rūpīgi izplānotas, lai tādā veidā jūs gūtu daudz ko vairāk no tās.



Pēc tik ilga dzīvošanas laika dualitātē jūs jūtat garīgu nogurumu un velkat zemākas vibrācijas. Mums tas ir ļoti smagi un pārsātināti un mēs saprotam to efektu, kas ir pār jums. Tāpēc tas izraisa mūsos tik lielu apbrīnu pār tiem, kas ir spējīgi pacelt sevi no tā visa. Jums ir pārsteidzoša apņemšanās pakāpe un jūsu elastība pār visām nesaskaņām ir ļoti labi zināma. jūs patiesi esat darba varoņi un jūsu atalgojums par tik spēcīgu stāvēšanu drīz sāks īstenoties. Jūs esat brībiškigas dvēseles un mēs metamies ceļos jūsu kāju priekšā atzīstot jūsu Gaismu un Mīlestību.



Kas attiecas uz jūsu uzskatiem, tad nav šaubu, ka pārmaiņas praktiski izjūt ikviens. Ir arī prognozes par to, kas sagaida priekšā un tākā jūsu dēļ laiks paātrinās, tad ziniet, ka tas nebūs ilgi jāgaida, pirms notiks lieli notikumi. Tad jūs pieredzēsiet pilnu notikumu sēriju, kas ātri ievedīs jūs „apsolītajā zemē.” Šobrīt jūs stādaties sev priekšā ar labu ideju par to, kas ir jāsagaida, bet arī pat tad jūs būsiet patīkami pārsteigti, kad tā parādīs savu darbības jomu. Mēs runājam par pasaules mēroga pārmaiņām, par cik ir iesaistīta ik viena dvēsele ar Māti Zemi.



Jūs bez šaubām zināsiet, ka par spīti drūmām un liktenīgām tirgoņu prognozēm, Māte Zeme bija relatīvi mierīga un ka nav bijuši katastrofāli pasaules mēroga posti. Lai nu kā ir jābūt svarīgām fiziskām pārmaiņām un kad tās notiks, mēs tās uzraudzīsim, lai nodrošinātu to ietekmi līdz minimumam. Priekš tiem, jums, kuru dzīvesvietas tiek uzskatītas kā zemestrīču un vulkānu aktivitātes, uzticaties savai intuīcijai, kad jūtat, ka jums būtu svarīgi doties prom, tad tā arī dariet. Pirmās zīmes vienmēr ir manāmas Dabā un dzīvniekiem ir daudz jūtīgākas reakcijas saistībā uz enerģiju izmaiņām. Viņi pirmie pametīs vietu, kurā norisināsies kautkas konkrēts, tāpēc viņu rīcības ir vērts pieminēt.



Es esmu SaLuSa no Siriusa un varu pateikt, ka Galaktiskā Federācija ir gatava stāties kopā ar mūsu sabeidrotajiem uz Zemes, kad viņi paātrināti novērš Illuminatus un viņu rokas puišus. Mums visiem ir jāzina, ka viņi kopā ar savu varu ir attālināti, pirms mēs ar jums varam sākt strādāt atvērti. Kritiskākie periodi tuvojas un mēs vēlamies darīt mūsu virzīšanos bez jebkādas kavēšanās. Singri stāviet uz Debesbraukšanas kursa un jums nebūs par ko raizēties-viss kā vienmēr ir labi un mēs esam kopā ar jums visu laiku.



Paldies Tev SaLuSa.
 
Mike Quinsey.
Translator: Artürs





Originals and translations of Galactic Messages available on











First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru