We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris

October 10, 2011





     


 
SaLuSa   October 10, 2011  



Jums ir paruna ka daudzi ceļi ved uz Romu un skaidri, daudzi ceļi ved uz Debesbraukšanu, jo ir daži indivīdi, kas ir ceļojuši tieši pa to pašu ceļu un tas ir bijis jūsu pašu izvēles rezultāts. Jums būs ieteikts, kāds ir tas labākais ceļš, lai nodrošinātu jūsu turpinošos evolūciju, bet beigās būs jūsu izvēle, kādu virzienu jūs ņemsiet. No tā izriet, ka tieši jūs esat tie, kas sevi cēla uz šo konkrēto laiku. Tas fakts, ka tieši tagad jūs esat šeit, ir bijusi jūsu izvēle un tāpēc jums būtu jāsaskata, ko šī dzīve jums māca. Bez šaubām, jūs paņemsiet sev līdzi karmu un tā daļēji noteiks jūsu dzīves kursu. Ja jūs lasāt šo ziņojumu, tad atšķirība ir tāda, ka jūs esat tie, kas izvēlējās pacelties, jums būs aizņemtāka dzīve nekā parasti, uzkopjot to. Cik daudz karmas jūs uzņemsieties ir jūsu pašu apstiprināts, un neatkarīgo no tā, kā jūs uztverat dzīvi, šajā sakarā tā bija jūsu izvēle. Daudzi uzskata, ka viņiem ir bijuši jēli darījumi, bet tā tas nav un to vajadzētu saprast no augstāka līmeņa.

Dažreiz smagākie pārbaudījumi tiek turēti, līdz jūs pietiekami progresējat savā saprašanā lai varētu tikt ar tiem galā. Tātad, kā jūs to varat iedomāties, periodi cilvēku dzīvēs var būt pieblīvēti ar spraigām darbībām vienu pēc otras. Darot secinājumus no tiem, jūs varētu uzskatīt, ka jūs esat bijuši neveiksminieki, bet paturiet prātā, ka garīgajā aspektā, tādas lietas nepastāv. Tā visa ir pieredze un vissvarīgākā lieta ir tāda, ko jūs iemācaties no tās. Instinktīvi jūs zināsiet, ka tā ir taisnība, tāpēc netērējiet savu laiku un enerģiju raizējoties par to, ko jūs varētu izdarīt savādāk. Sevis celšana augšā nenozīmē būt grūtam, nepadevīgam, un neviens apzināti nepadara savu dzīvi sarežģītāku, nekā tas būtu nepieciešams. Jūs protams to varat padarīt vieglāku, saprotot kāpēc jūs ejat caur atsevišķiem posmiem un tas sevī ietvers to, ka jūs vairs neatkārtosiet to pašu kļūdu atkal un atkal. Par cik mēs bieži to esam izcēluši, jums ir daudzas dvēseles, kas palīdz jums un patiesībā, jūs nekad neko neatrisināt vienatnē un ja jūs tikai ieklausītos, tad varētu sadzirdēt padomus.

Tā kā jūsu apziņas līmenis ceļas, jūs arvien tuvāk tuvojaties saviem Ceļvežiem un viņi atrod to vieglāku, lai ietekmētu jūs. Dažas problēmas, jo sevišķi ar citiem ģimenes locekļiem vai tuviem draugiem ir izkārtotas laikā, kad jūs esat ārpus sava ķermeņa atrodoties miega stāvoklī. Pamostoties, jūs parasti neatminaties šīs zināšanas, bet zemapziņā atbildes glabājiet jūs un tie, kas ir iesaistīti. Vai ir bijis tā, ka problēmas dēļ neesat gulējuši un no rīta konstatējat, ka atbilde jums ir rokā? Un tas strādā tieši tā, tāpēc mēs atkal atgādinām, ka jūs vienmēr saņemat palīdzību, ja meklējat to.

Daudzos vispārīgākos veidos mēs no Galaktiskās Federācijas esam arī jūsu Ceļveži un mūsu ietekme ir vērsta to virzienā, kas stāv varas un autoritātes pozīcijā. Tāpat tagad, mēs palīdzam tiem, kas tiecas jūs izvilkt jūs ārā no patreizējā haosa perioda. Dažām dvēselēm tas nav viegli, par cik tumšo sazvērniekiem joprojām ir rokaspuiši visapkārt pasaulei un viņi ir šķēršļi, lai darbi tiktu padarīti. Viena no tām, kas to ir pieredzējusi ir prezidents Obama, tā Gaisma kuru skaita ziņā pārspēj tie, kas ir pret tiem mēģinājumiem, kurus viņš mēģina darīt. Tomēr mēs veicam pasākumus, kas ātri mazinās to jaudu, kuru tie saglabāja tūkstošiem gadu. Viņu iespējas apturēt mūsu progresu jau bija apturētas un mūsu sabiedrotie ir gatavi atsist liktenīgo triecienu. Mēs esam pilnībā gatavi mūsu nākamajiem soļiem, lai pilnībā redzētu Tumšo atkāpšanos.

Ik uz soļa pieņemiet visu, jo kā Gaismas Darbiniekiem jums ir priekšrocība saprast to, kas notiek. Jūs varat redzēt labi tālu arī ārpus tiešajiem notikumiem un viņu mērķiem. Fokusējoties uz nākotni jūs palīdzat veidot pārliecinošu ceļu uz to. Visbeidzot, jūs pārraujat saites, kuras jums vairs nekalpo un pēc pārmaiņām pāri no tām nepaliks nekas. Jūsu priekšā ir skaidri redzamas zīmes, kas norāda kur atrodas jūsu nākotne. Kad izmantojot plašsaziņas līdzekļus mēs varam uzrunāt jūs, cilvēku prātos vairs nebūs šaubu par to, kas tieši tas ir. Mēs gribam, lai jūs paliktu gaiši, kā dēļ tad mēs šeit arī esam un strādājot ar jums attiecībā uz pārmaiņām, tas dos atvieglotu nopūtu tiem pašreiz neapzinīgajiem, par to, kas mēs esam.

Daži cilvēki vaicā, vai viņiem vajadzētu mainīt savus plānus, zinot, ka jūsu dzīvēs notiks masīvas pārmaiņas. Mēs jums atbildēsim ierosinot, ka turpiniet tādā pat veidā kā parasti, līdz radīsies nepieciešamība plānot savādāk. Finansu pārmaiņas jūs vienkārši ievedīs citādākā metodē, kas būs daudz vairāk apmierinošāka un nodrošinās to, lai jūs tiktu pasargāti no daudziem negodīgiem un dažreiz arī nelegāliem maksājumiem kurus jūs veicat. Jūsu naudai būs patiesa vērtība, nodokļi būs mazāki un nekam nevajadzētu būt paņemtam no jums. Atbrīvojoties no problēmām trūkuma rezultātā, dzīve līdz ar labklājību būs mazāk saspringtāka un vairāk apmierinošāka.

Netaisnības, kas likumā vēršas pret jums tiks mainītas un kur būs tāda nepieciešamība, arī likumi mainīsies. Par cik jūs progresējat caur augstākām dimensijām, mazāk likumu ir vajadzīgi, jo apziņas līmenis dvēseles prātus pārnes pāri jebkādām pārdomām, kuras ir pret tām. Nabadzība uz Zemes ir lieliska ierosa kriminālām darbībām un arī ikdienas stress attīsta paškontroles sabrukumu. Gaismas Darbinieki, kas pēc dabas ir daudz mierīgāki un savu emociju kontrolētspējīgāki, maz ticami ietekmējas no šādiem veidiem.

Jūs varat būt paslavēti radot tādus apstākļus, kas līdz ar mūsu palīdzību, mums ļaus izdarīt virzīšanos, novēršot Tumšo iejaukšanos jūsu Debesbraukšanā. Tā nav savāda sajūta, ka šogad jūs svinēsiet savus pēdējos tradicionālos Ziemassvētkus. Nākamgad būs pilnīgi savādāki jēdzieni par svinībām un tie uzņemsies daudz garīgākas pieejas un komerciālās intereses mainīsies vienā no visnopietnākajā veidā. Sviniet visādos veidos, bet lai fokuss paliek uz galveno iemeslu, kāpēc tas notiek.

Esmu SaLuSa no Siriusa un ejot nedēļām esmu daudz vairāk satrauktāka un kā mēs tuvāk nonākam pie tā, kad atvērsim kontaktu ar jums. Iestājpārbaudījumi jau ir veikti un daudzas valdības ir gatavas mūs oficiāli satikt. Tas patiesi būs varens notikums jūsu civilizācijā un svinības būs lietderīgas.




Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.
Translator: Artürs




Originals and translations of Galactic Messages available on












First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru