We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2012. gada 9. marts

9 marts 2012



SaLuSa 9 marts 2012



Kas par ceļojumu jums ir cauri dualitātei, un kādu dienu jūs varēsiet atsaukt prātā jebkuru kalpošanu kuru vēlaties apskatīt. Jūsu pašreizējais apziņas līmenis ir tāds, ka ļoti mazscilvēku var darīt to kontrolētā veidā, bet reizēm jūs saņemiet īsu atsaukšanu atmiņā kā no zila gaisa.Tas var notikt, kad jūs apmeklējat vietas vai valstis, kurām ir jūsu pagātnes dzīves jēga .Reizēm tas ir kaut kas vienkāršs, piemēram, smarža, vai zināšanas ar noteiktu laiku savā vēsturē.


Patiesībā viss no jūsu daudzām dzīves pieredzēm glabājas vēl jūsu zemapziņas atmiņā. Tās kalpo jums labi un veido piemēram, daudzas no jums pieņemamām drēbēm, un jūs diez vai esat ievērojuši, cik stili, šķietami iet apkārt, un nāk atpakaļ. Protams, jūs ietekmē jūsu apkārtne un kultūras audzināšana, un atbilstība ir bieži gaidāma no saviem vienaudžiem, bet jūs joprojām atrodat savu vēlmju virsmu.

Pēdējā laikā jūs zināt, ka daudzi Zvaigžņu bērni rotā jūsu Zemi, un kā jūs to redzat jūs varētu arī uzskatīt, ka tie nav ticīgi . Tie bieži vien ir ļoti individuālas Būtnes, un dažos gadījumos var apmeklēt Zemi pirmo reizi. Tos izmanto, lai izteiktu sevi tieši tā, kā viņi jūtas, un pēc to personības. Kādam tie liksies dumpīgi, bet tas ir normāli, jo tiem ir spējas redzēt iepriekš pasākumus un pēc, ko "normāls" cilvēks dara. Tās ir brīvās dvēseles un nav izmantotas, kavētas vai ierobežotas tādā veidā, kā jūs parasti esat darot to, kas sagaidāms no jums. Tāpēc tām ir jādod iespēja brīvi pilnībā izteikt sevi, un bieži vien pat ļoti jaunām dvēselēm viņu gudrība ir daudz lielāka nekā vidusmēra cilvēkam. Tie būtu jāmudina runāt no sava prāta, un jāklausās viņu vārdos un ieteikumos. Tas ir iemesls, kāpēc viņi ir ieradušies uz Zemes šajā īpašajā laikā, un viņiem ir daudz ko piedāvāt, kā jūs sagatavot Augšāmcelšanai.Teiciens saka, ka visas zināšanas glabājas iekšienē, bet nekatram ir iespēja iekļūt tajās, kad tie vēlas.

Tas ir tā kā jūs varētu teikt par laiku, kad tas ir "visas rokas uz klāja" par cik jūs iesāciet periodu, kad izmaiņas notiks daudzās kārtās. Daudzu iemeslu dēļ, tie kuri ir Gaismas bērni tiks aicināti iesaistīt sevi daudzos uzdevumos, kuriem tie ir sagatavoti vairāk nekā daudzās dzīvēs. Būs dvēseles, kurām būs to tik grūti saprast, kas notiek apkārt, atstājot tos apjukušus vai pat bailīgus. Ko jūs varat darīt, ir likt viņu prātus atpūsties mierā un sniegt komfortu kur tas nepieciešams. Jūsu klātbūtne un mierīgā pieeja būs pārliecinoša, un atvieglos viņu rūpes. Konkrētā brīdī tas kļūs skaidrs, lielākajai daļai cilvēku, ka no haosa jauna ēra aug, tāda kas sniegs atbildes un panāks, lai cilvēkiem ir tas, ko viņi vēlas.

Daudzi no jums ir pārdzīvojuši līdzīgu laiku, piemēram, nāves un iznīcināšanu Atlantis periodā. Šīs atmiņas joprojām glabājas dziļi jūsu zemapziņās un var izraisīt bailes, kad jūs jūtat jūs skar cita katastrofa. Tomēr, šoreiz kā lielākā daļa no Jums zina, būs atšķirīga galotne kas dievišķi izsludināta. Tas nav svarīgi, ko ievieto jūsu ceļā, nekas nepārtrauks Augšāmcelšanai notikt. Mēs apliecinām, atkal, ka tas ir jūsu nodoms, pacelties, kas vedīs jūs cauri, jo nākuši klajā ar šo lēmumu jūs uzreiz palīdzējāt to sasniegt. Tas ir par sekošanu ceļam, kas paceļ jūsu vibrācijas, lai tad, kad laiks pienāks jūs būtu gatavi.

Zinot to, pēc kā jūs tiecaties dzīvē, sniegs jums pārliecību sevī, un arī pieticības līmeni, neatkarīgi no tā, kas notiek ap jums, jūs netiksiet atrauti no sava mērķa. Domām lai novestu savu laiku dualitātē līdz beigām vajadzētu dot jums lielisku impulsu, un spēju turēties stūrgalvīgi uz jūsu izvēlētā ceļa. Gaismas bērni ierodas paši tagad, jo drīzumā tie būs vajadzīgi, lai palīdzētu nodot ziņas apkārt par to, kas notiek un kāpēc. Ja dažas dvēseles noraida to tad pieņemiet to kā viņu izvēli un ļaujiet viņiem izjust to, ko viņi ir izvēlējušies. Tas viss notiek ar nolūku, ka beigās, kā jūs zināt, tas būs izpildījis savu uzdevumu. Pieredze jebkurā formā vai veidā ir tā, kādēļ jūs esat nākuši uz Zemes, lai palīdzētu turpināt savu garīgo attīstību. Nevajadzētu izdarīt kļūdu nosodot sevi kā nepiemērotu, lai paceltos, jo neatkarīgi no jūsu dzīves līdz šim jūs vienmēr varat spert soli uz jauna ceļa.

Mīļie, dzīve uz Zemes nav pikniks, bet nav domāts, lai sasmalcina tevi putekļos.Esat piekritis tam, ko jūs spējat panest un jums vēl joprojām ir brīva izvēle par to, cik tālu jūs vēlaties doties. Patiešām, šī konkrētā dzīve ir tik svarīga, lai jums būtu iespēja noteikt, ierakstīt taisni un izdzēst visu atlikušo karmu. Daži no jums jau ir sasnieguši savu posmu un var veltīt sevi strādājot Gaismai. Ja Jūs esat viens, kas vēl nejūtas piepildīts šādā veidā, vienkārši palaidiet domu, ka jūs vēlaties kalpot Gaismai jebkādā veidā un jūsu spējas to ļaus. Esiet pārliecināti, kad būsiet to paveikuši, jūs tiksiet izmantoti atbilstošā laikā,un daudzi Gaismas bērni tiks iesaistīti pēdējos mēnešos pirms Augšāmcelšanās. Tiklīdz mēs varēsim atklāti parādīt sevi un strādāt ar jums, tur būs daudz aktivitātes, kurās mēs varēsim jūs izmantot.

Pašlaik mēs esam aizņemti ar Tuvo Austrumu konfrontāciju, un kaut arī tas draud izraisīt karu, mēs kārtējo reizi atgādinām, ka tas netiks atļauts. “Jaunās valsts kārtībai“ netiks ļauts izmantot jebkuru situāciju, kas varētu novest pie vienas, jo mēs varam jebkurā gadījumā atslēgt ieročus, ja mēs to vēlamies. Jūs varētu teikt, ka mūsu darbībām, miers ir pasludināts un beigas karam šajā ciklā. Būtu prieks mums, ja jūsu līderi varētu atzīt šo attīstību, un paziņot par to pasaulei. Prezidents Obama ir iespējams pirmais kas dos lielu paziņojumu, kas skaidri norāda savu vietu kā miera uzturēšanas spēku karavīrs. Viņš ir daudz maldināts un vainots par darbībām, kuras viņš nevar kontrolēt, bet tas viss mainīsies ļoti ātri.

Es esmu SaLuSa no Sīriusa, kas vēl jums visiem neierobežotu mieru, prieku un mīlestību.Jūs to visu izbaudīsiet tuvākajā nākotnē un nebūs atpakaļ ceļa uz to, kā tas bija.

Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru