We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

trešdiena, 2012. gada 7. marts

Marts 7, 2012



SaLuSa 7 marts 2012


Vairāki no jums sāk domāt, ka izmaiņas kļūst nozīmīgas, un ziņas ir tur priekš tiem, kuri ir gatavi meklēt tās. Pēc vairākiem vilšanās posmiem tagad ir sasniegts posms, kad notikumi ir pārcēlušies līdz punktam, kur Tumšie tos nevar apturēt vai mainī notiekošo. Viņu dienas ir skaitītas, un viņi saskaras ar apmulsumu zaudēt savus amatus un bagātību. Bieži gan nav abi iegūti, izmantojot kukuļošanu un korupciju, un priekš tiem neizsakāmais notiek. Ne tikai tie ir spiesti pamest savas pozīcijas, bet arī zaudēt savus slimos sasniegumus. Taisnīgums tiks piemērots saskaņā ar viņu noziegumiem, un vērtīga pieredze būs gūta. Tie tiek aprūpēti ne mazāk vai savādāk kā jebkura cita dvēsele, un tie atlīdzinās kaitējumu, ko tās ir paveikušas.

Ne viena lieta netiek izlaista, kad jūs pārskatat katru savas kalpošanas laiku, un ne viena lieta nevar būt paslēpta. Viss būs redzams un saprotams, tieši tādu

iemeslu dēļ kāpēc tas notika, un, ja nepieciešams, skaidrības labad jums būs vēlreiz jāizdzīvo aspekti nojauna. Tas attiecas uz visiem kurus jūs esat iesaistījis savā dzīvē, un, protams, kad laiks pienāks tie arī pieredzēs līdzīgu atsaukšanu. Ja jums ir vainuma noslēpumi tad tagad jums ir vislabāk ieteicams piedot sev, jo neviens cits nevar darīt to jūsu vietā. Tādā veidā jūs izvairīsieties no sevis nosodīšanas, kas ir nevajadzīgi, jo katra pieredze tiek uzskatīta par mācību jums.Tieciet galā ar savu dzīvi un pārliecinieties, ka Jums nav jāatkārto tās pašas kļūdas atkal, kā jūs varat būt pārliecināti,ka jūs tiksiet pārbaudīti no jauna. Karma var tikt attīrīta vienā dzīvē, kurā tā notika, lai gan lielākā daļa parasti tiek pārnesta nākamajā mūžā.

Mēs jau iepriekš minējām, ka pastāv Žēlastības likums, ko var izmantot, lai atbrīvotu jūs no karmas, un tas stāsies spēkā vairāk kad tuvosieties beigu laikam. Patiesībā, no visām jūsu dzīvēm jūsu pašreizējā redzēs vairāk tīru Karmu, jo jums nevajadzēs to nēsāt uz priekšu ar sevi lai Augšāmceltos. Tātad, mīļie, ņemiet vērā savu pieredzi un, ja tā ir piekš jūsu evolūcijas uzzināt, ko viņa jums var mācīt. Daži no Gaismas jau nonākuši aiz punkta, kur viņu dzīvēm ir kādas noderīgas mācības priekš viņiem. Viņiem jau ir abas kājas uz Augšupcelšanās laika līnijas, un ir pacelts savs apziņas līmenis un sava saikne ar zemākām vibrācijām pārauta. Jūs instinktīvi zināt, kādi tie ir, un varat lūgt pēc palīdzības, ja jums ir kādas grūtības, attīrīt tos. Jūs bieži strīdaties ar sevi, atmest to, ko jums patīk darīt, pat ja tas ir kaitīgs jūsu fiziskajai labklājībai un garīgi nepieņemami. Atkarības var tikt grūti kontrolētas, bet, ja jums ir stingra griba pārvarēt tos, tad jūs būsiet veiksmīgi.

Tas ir ne tikai slikts uzturs, kas kaitē jūsu miesai, bet arī ļaunprātīgums kas izriet no sliktiem ieradumiem, un negatīvā enerģija, kas rada sliktu valodu un mūziku, kas ir nesaskanīga.Traucējumus ko tie rada, var novest jūs līdz fiziskai gan garīgai slimībai, ja jūs tos atkārtojat atkal un atkal .Jūsu ķermenim ir ievērojamas pašdziedēšanas pilnvaras, kas pārņem, kad jūs izvēlaties citu ceļu dzīvē. Augšāmcelšanās nāk pavisam tuvu, un tas ir gudri novērtēt tieši to, ko vēlaties,un kā jūs gatavojaties to sasniegt. Tā ir jūsu izvēle, tāpēc izlemiet, ko vēlaties darīt un strādājiet pie tā.

Skaņai ir nozīmīga vieta jūsu dzīvē, un jums apkārt ir tik daudz kakofonijas no dažādiem uzņēmumiem un daži pat ir ārpus jūsu dzirdes sajūtām. Tāpēc Jūsu izvēlei mūzikā ir liela ietekme uz to, kā jūs jūtaties. Tīras skaņas, kā jūs varētu iedomāties ir ļoti izdevīgas, un veiks dziednieciskas īpašības, kas ir iemesls, kāpēc viņas tiek lietotas terapeitisku iemeslu dēļ. Jūsu galvenās čakras ir virkne enerģijas ar centriem no Jūsu Root Chakras līdz jūsu kroņa čakrai, un atbilstoši to stāvoklim jūs izbaudīsiet veselību vai slimības. Skaņa var dot līdzsvaru vai izkropļot to kopā ar atbalstošo dziedzeri, kas kaitē Jūsu veselībai un labklājībai. Skaņa var iznīcināt vai pat nogalināt, tā ir, tik spēcīga un dažreiz to izmanto kā ieroci karā.

Augstākajās dimensijās nesaskanīgas skaņas nav, un jums apkārt ir enerģijas, kas ir līdzsvarotas un skaistas. Tās pacels jūsu smalko ķermeni un dvēseli, un to var raksturot kā juteklisku pieredzi. Pajautājiet ikvienam, kas ir bijis astrālajos laukos pazīstamiem kā Summerland, kā tas ir, piemēram, un tie neizbēgami pateiks, ka jums apkārt ir enerģija, kas ir mierīga un pilna mīlestības. Taču šis ir tas, ko jūs saucat par 4. blīvumu, un kad jūs pacelsieties jūs gatavojaties pāriet pat augstākos 5.(dimensijas) blīvumos.Vai tagad Jūs varat gūtu priekštatu par to kā justies tajos, piemēram, un tas nav brīnums, ka dvēseles nevēlas atstāt šādu līmeni. Jūs salīpat ar Zemes zemajām vibrācijām, jo jūs esat pieraduši pie tām, bet atšķirībā no augstākajām tās ir smagas un grūti kontrolējamas. Tomēr, jūs esat kļuvuši par meistariem kas tajās strādā, un ikviens no jums ir ļoti atzinīgs.

Ne visi no mums Galaktiskajā Federācijā esam izgājuši cauri cilvēka pieredzei. Tāpēc mēs esam ļoti ieinteresēti jūsos un kā jūs rīkojaties ar sevi.Tas, ka jums tiek sniegta palīdzība,neņem prom jūsu fantastisko sasniegumu pārvarēt grūdienu pār zemāko enerģiju. Jūs esat varenas būtnes, kas pierāda, cik gudri jūs esiet, darbībās pret tumšajiem. Kādu dienu nākotnē pat viņi apbrīnos jūsu apbrīnojamās pilnvaras pārvarēt visu to ko tie izmetuši pret jums.Jūsu kolektīvā pieredze tiks saglabāta atmiņu zālē kur visi varēs redzēt un mācīties no viņiem.

Augšāmcelšanās būs ne tikai apsveicams pārtraukums no dualitātes problēmām, bet dzīves maiņa uz tādu, kas ir visvairāk atalgota un dzīvespriecīga. Tas būs kaut kas ko jūs pieņemsiet kā gluži dabisku, jo tas ir tas, ko jūs lietojāt pirms jūs atstājāt Augstākajās pasaules .Ilūzija, ka jūs dzīvojāt uz Zemes būs garām, bet ne bez paplašinājumiem jūsu apziņas līmenī. Visas pieredzes sekmēs jūsu vispārējo izpratni par zemajām vibrācijām.Tas nenozīmē, ka jums jābūt pilnā apziņā par tām, bet tikai par gūto pieredzi.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un varu apstiprināt to, ko jūs mācāties tieši tagad no vairākiem avotiem, ka galvenais ir sācies, lai novērstu tos, kas stāvceļā uz panākumiem. Mūsu darbības arī tiek pastiprinātas, lai atbalstītu mūsu sabiedrotos, un mūsu mīlestība iet ar jums visiem.

Paldies Tev SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru