We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

trešdiena, 2012. gada 1. februāris

February 1, 2012

SaLuSa February 1, 2012

Cilvēce pierāda ka ir no tām kas spēj izjust tumsas dziļumus, bet vēl joprojām spēj atrast savu Gaismu un paaugstināt savu augšupeju.Pieredze tiešām tika paredzēta, lai stingri pārbaudītu jūsu spējas, un jūs tiekat pakļauti visvairāk ekstremāliem apstākļiemko jums uzliek tumšie. Ja jūs nebūtu uzvarējuši šo cīņu, jūs varētu šodien skatīties uz citu katastrofālu cikla galu, un perspektīva darīt to visu no jauna . Tomēr jāsaka, ka jums bija paredzēts gūt panākumus, bet ar brīvo gribu rezultāti netika pieņemti par pašsaprotamiem. Jums ir bijusi milzīga palīdzība un plāns, lai atmodinātu jūs ir bijis veiksmīgās nekā iecerēts . Kā jūs uzzināt Tumšie cīnās līdz beigām, bet lai arī ko tie nedarītu tas nemainīs gala rezultātu. Miršana ir noteikta un Garīgā augšāmcelšanās nāks ar visu tās krāšņumu un godību. Tas patiesi ir liels notikums, kas ir piesaistījis interesi visā Visumā, kas raugās būt daļa no neizbēgamā un laipnām svinībām.

Mēs zinām, ka dažiem no jums joprojām ir grūti saprast šo dualitāti, neskatoties uz tās nopietnību,tā veljoprojām ir spēle. Tas ir mazliet kā, piemēram, palikt neredzemam un ieviest savu lomu, zinot,ka neatkarīgi kas notiek, jūs visi varētu atstāt skatuvi un atgriezties normālā dzīvē. Tā ir pieredze, ko esat izvēlējušies, kurai ir nopietns saturs, jo tā attiecas uz jūsu evolūcijas pacēlumu. Kopš nav tādas lietas kā nāves, jūs varat atkārtoti atsākt dažādas dzīves un dzīvot izsakot stāstu. Tomēr.dzīvības atņemšana ir nopietns noziegums, kas nes karmisko sodu, lai gan var būt noteikti apstākļi, kas var asociēties ar saudzējošāku izpratni. Atkal mēs uzsveram, ka tas nav sods, bet specifiska pieredze, kas ļauj dvēselei izprast visas sekas, ko viņi ir darījuši, lai nebūtu tās jāatkārto vēlreiz.

Par cik mēs esam aizskāruši tēmu- jūsu pēctecības dzīve, mēs izteiksim to kam būtu jābūt skaidram - to ka jūs nonākat tajās ar neko, un jūs atstājat tās ar neko, kas ir neatkarīgi no jūsu pieredzes- kas arī ir viss kas svarīgs. Kā daļu no sava evolūcijas plāna, jūs uzņematies dažādus dzīves veidus, un daži jums var būt, kur jūs esat liels bagātnieks ar lielu varu, bet tas viss būs pagaisis, kad šī dzīve būs pabeigta. Par cik jūs nevarat ņemt līdzi bagātības tad to var uzskatīt par diezgan bezjēdzīgu. Ar laiku jūs varat arī uzzināt, ka ņemot pietiekami ir viss kas jums ir nepieciešams, un ka alkatība ir vienkārši atņemt iespēju no kāda cita. Ja jūs tiecaties pacelties tad jūs būsiet, bez šaubām jau nonācis pie secinājuma, ka apmaiņa ir labākais veids, kā saglabāt laimīgu un līdzsvarotu sabiedrību. Tas arī mudina uz pieeju, kurā visi strādā par labu visiem, nevis gust labumu individuāli.

Dārgie, jūs esiet iemācījušies tik daudz izdzīvojot dualitāti, un jūsu stiprums raksturā stāvēs jums par labu nākotnē. Patiesībā, kad jūs sasniedzat noteiktu apziņas līmeni,jums pat nav jādomā par to, kā vadīt savu dzīvi. Jūs esat sasniedzis tik lielu sapratni, ka jūs redzēsiet Visu kā vienu un attiecīgi rīkosieties. Šī izpratne ir tāda, kas pamazām tiek pieņemta starp cilvēkiem, un līdz ar to tur ir daudz bažas par nožēlojamo stāvokli un labklājību visos cilvēkos. Bez šaubām jūs nākat kopā un jūs sākat sevi redzēt ķā citus.Enerģija kas tiek radīta, ir aiz mīlestības pret savu kolēģi , un šķēršļi, kas iepriekš atdalīja Jūs tiek pārvarēti

Mēs no Galaktiskās Federācijas nevaram palīdzēt, bet spējam apbrīnot un slavēt jūsu neatlaidību, apņemšanos turpināt šogad atlikušos mēnešus panākot izmaiņas, un vēlmi pieprasīt atpakaļ savu suverenitāti. Darot to jums ir mūsu atbalsts jo jūs darāt to kas ir paredzēts, lai atjaunotu Gaismu. Mēs esam kā jūsu tiesneši pārliecinoties lai viss tiek spēlēts pēc noteikumiem, kas ir iemesls, kāpēc mēs varam iejaukties, lai aizsargātu cilvēkus, kas ir no Gaismas.Noteikumi ir īpaši, kur ir iesaistīta dualitāte, un Visuma Likumi. Tas ir pēdējais, kas aizliedz citām kosmosa būtnēm tuvoties jums vai Mātei Zemei, un mēs ieviešam šo likumu. Atkal ir izņēmua gadījumi, ja viņi faktiski ir uzaicināti uz Zemes, un tas bija gadījums, kad pelēkie tika ielūgti.

Atskatoties uz jūsu vēsturi un kaut pierādījumi ne vienmēr ir pierakstīti, ir tomēr daudz kas liecina par mūsu interesi par jūsu lietām. Tādēļ mēs sakām, ka tas ir pilnīgi dabiski, ka tik svarīgā brīdī jūsu laika, mums vajadzētu nākt jums tuvāk. Galu galā, kā jebkura ģimene, kur viņu pēcnācēji bija norūpējušies, mēs esam vienmēr sekojuši jūsu progresam.No jums vairākums ir no ģimenēm ar dažādiem locekļiem Galaktiskajā Federācijā, un kas galvenokārt nāk no Sirijas un Pleādēm. Parasti tie, kuri ir citplanētieši apzinās to dziļi sevī, jo jūs atradīsiet sevī ka jums ir grūti iekārtoties Zemes dzīvē, ar savām smagajām vibrācijām.

Eiropa joprojām cīnās ar eiro nosargāšanu, un mēs redzam maz izredžu, visa tajā.ka, kāds vispār spētu ko glābt .Dolārs ir vājšs, un to aizstāj valstis ar drošākām valūtām , tāpēc finansiāli pasaule gaida, lai redzētu rezultātus. Tas viss ir aprēķināts, lai piespiestu izmaiņas darboties ar pieņemamām un nepieciešamām izmaiņām banku grupās.Visa sfēra ir manipulēta ar nedaudzajiem, kuriem jāpieņem, ka viņu šķidrais vilciens ir apturēts.Jums pieredzēsiet, kā tas ir dzīvot tādos apstākļos, kad nauda ir reāla prece, kam ir reāla vērtība. Jūs arī būsiet pārpilnībā un baudīsiet dzīvi bez jūsu pašreizējām rūpēm un stresa.Tas veiks Jūsu Augšāmcelšanos un noteiks modeli laikā, kad nauda vairs netiks izmantota.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un esmu laimīgs dalīties savās domas ar jums, jo atbalsts ir tik vajadzīgs laikā, kad tik daudz notiek. Es teiktu, turpiniet spiezt uz priekšu ,jo apdares līnija jau ir redzama, un palīdziet sasniegt galu izplatot savu Gaismu, cik vien iespējams. Kur vien iespējams iedomājieties sevi kā lielu bāku Gaismas kas vizuāli tas pieskaras sev apkārtējiem cilvēkiem. Tas tiešām kaut ko spēj mainīt un, ja jūs iedomātjieies tūkstošiem tūkstošus kuri visu dara tā pat, tas ir spēcīgs gaismas avots, kas paceļ cilvēkus. Galu galā jūs esat Gaismas Būtnes, un tas ir dabiski sniegt savu Gaismu citiem, un tas var arī būt dziedējoši, jo tik daudzi no jums nes apkārt nosacījumus, kas gūst labumu no tā.

Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru