We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2012. gada 10. februāris

February 10, 2012

SaLuSa February 10, 2012

Pēkšņi ir lielisks maisījums un apņēmība starp jums, lai trenētu savu brīvību sasniegt vēlemās izmaiņas kuras vēlaties sasniegt savā ceļā . Publiskošana ir tas ko jūs pastāvīgi spiežat pretī panakumiem un kā jau mēs iepriekš minējām, mūsu eksistences patiesība ir zināma daudziem no jums, kuri ir sekojuši mūsu darbībām vairākus nekā daudzus jo daudzus gadus. Diez vai nepieciešams pārbaudīt, ņemot vērā visus pierādījumus kuri ir zināmi par mums, bet varas iestādes nevar atbrīvot informāciju kas viņiem ir bez oficiālas atzīšanas un apstiprināšanas. Tomēr, ar vai bez tās jūs tagad spiežot pretī iespējai nākt kontaktā ar mums un tas arī notiek. Mēs redzam ka mūsu pieņemšana ir visu laiku augstākā līmenī, un tas ļauj mums darboties tiešā sakarā ar jums. Kaut anulētais ceļojums uz Neptune bija acīmredzami neapmierinošs, tas tomēr ir radījis lielu interese par mums. Tas ir nepārprotami pārsteidzis daudzus cilvēkus, ka mēs esam gatavi uzaicināt Jūs uz mūsu kuģu klājiem, bet tam arī ir pienācis laiks gūt šādu pieredzi. Jūsu iestādēm tas nepatīk, jo viņas vēlas būt situācijas noteicēajs šādos jautājumos un noteikti novērstu jebkādu publicitāti kas tiktu piešķirta šādiem notikumiem.

Mēs tomēr uzskatām, ka ir pienācis laiks darīt faktus zināmus par mums, un nākot tuvāk jums, mēs varam aizpildīt šos robus, kur jums pietrūkst informācijas. Esam noskaidrojuši daudz vairāk par jums, saistībā ar "Neptūna ceļojumu" un bez šaubām, būs vairākas iespējas apmeklēt mūsu kuģus, kā bija plānots jau no paša sākuma. Kā jums liek noprast mūsu kontakts ar jums nav viens no gadījuma rakstura, bet gan, kas vienmēr bijis paredzēts audzēt un sagatavot jūs pilnam kontaktam. Esiet pārliecināti, ka līdz šā gada beigām, jūs izzināsiet mūs labi. Masu mēdiji joprojām ir klupšanas akmens par kuru mēs joprojām esam norūpējušies, bet, kad bailes no sekām ziņojot par patiesību vairs nebūs šķērslis tad patiesība par mums dosies pasaulē. Mēs tad tiksim ļoti uzņemti, jo mēs sniegsim atbildes Jūsu problēmām, un ar mūsu palīdzību pārveidosim jūsu civilizāciju vienā vesēlā,jeb precīzāk sagatavosim Augšāmcelšanai.Gada spoku laikmets tiks padzīts, un sāksies Zelta laikmets nesdams mieru un laimi.

Ilgi gaidītais ir gandrīz galā, un labākais vēl tikai priekšā , neatkarīgi kādas pūles jūs tagad ieliksiet atlīdzība būs ātri redzama un jūtama.Šeit nepastāv ne runas par to ka pārmaiņas nav iespējamas , jo ir pietiekami daudz bagātības pasaulē, lai segtu visas vajadzības. Mēs uzraudzīsim, lai tas tiek izmantots labvēlīgi visiem un netiek piesavinātas. Tie, kuri uzskata, ka viņu bagātība ir droši paslēpta, bet savā neizpratnē un šokā viņi sapratīs ka tā ir atņemta. Neviens nevarēs paturēt savus slimos nelikumīgi iegūtos laurus, bet tas, kas tiks nopelnīts godīgi paliks ar viņiem. Pastāv arī Pasaules fonds ko izveidoja St.Germain, kas nodrošinās vairāk nekā pietiekamus labumus. Nauda nekad vairs nebūs problēma kā līdz šim un tā būs jūsu vergs nevis saimnieks. Galu galā tai nebūs jēgas vispār, jūs dzīvosiet sabiedrībā, kas pārvarēs savu vajadzību pēc tās.

Haosa kas patlaban aug ja skatīsieties uzmanīgi pamanīsiet pirmies dīgstus jaunajai sistēmai, kas jūs novedīs uz pareizā ceļa,. Mūsu sabiedrotie ir cītīgi strādājusi, lai ieviestu tos, un par spīti šķēršļiem, kas novietoti viņu ceļā, ir guvuši lielu sasniegumu.Daudz kas ir gatavs lai atbrīvotu ceļu šo panākumu piepildījumam. Tāpēc nevaja padoties izmisumam, jo no mūsu skatu punkta viss rit ļoti labi. Tas ir tāds, kas var pēkšņi rasties, kad jūs to vismazāk gaidīsiet, un tas protams, ir ļoti apsveicami. Mēs uzskatām, ka caur dažādiem avotiem gan tiem kas uz zemes un ārpus, jums ir daudz pieejamas informācijas. Kā mēs bieži esam ieteikuši, atrodiet sev drošu avotu kas rezonē ar jums un izmantojiet to pret citiem kam var būt citādāks viedoklis.

Laiks kļūst aizraujošāks, jo ir iespējams redzēt, kur visas lietas bīdās, un kur tām vajadzētu būt arī nākotnē. Kas ir priekšā -izklausās kā sapnis, jo jums ir maz vai nekas ark o to salīdzināt. Tomēr jūs palēnām izriet no sapņu pasaules, kurā dzīvojat ilūziju nodalīti, lai jūs varētu brīnīties kāda ir realitāte galu galā. Protams divdabība kā pieredze ir pilnīgi reāla jums, bet tā nav jūsu patiesā realitāte, kurā jums drīz būs jāatgriežas.Šeit nav salīdzinājuma,jo gan Māte Zeme ir dāvājusi dabas skaistumu, pār pasauli, kas tika rūpīgi tika iesēta jums un kā jūs zināt, bija reiz Ēdenes dārzs. Aušupcēlusies Zeme būs kā vēl viens “edenes dārzs, kuru šoreiz turpiās apdzīvot tikai tie, kuri ir no Gaismas. Būs nepārspējams skaistums, un pilnīga harmonija, kas sakņosies ar augstākajām vibrācijām.

Mīļie Jūs nepārtraukti nesiet augļus jaunajam un tas padara mūsu nepieciešamību būt tuvāk ne tik steidzamu, jo ir svarīgi redzēt jūs esam tajā tik ļoti iesaistītiem.Tā Ir taisnība, ka jums ir vienmēr ticis palīdzēts, bet tāpēc, ka tas ir beigu cikls par pienākumu ir tas lai jūs paši atrisinātu sevis radītās problēmas. Šajā nepastāv lielisku ideju trūkums, un jūs lēnām pārvietojaties uz jauno tehnoloģiju laikmetu. Tomēr ja jūs netiktu tīši apspiesti, jūs jau sen būtu bijuši Jaunā laikmetā. Tik ļoti drīz jaunu ideju masa tiks atbrīvota, un daudzi būs variāciju ierīces, kas piegādās bezmaksas enerģiju. Tas pats no sevis atrisināt dažas patiešām neatliekamas problēmas, kas izraisa tik daudz nabadzības un zemos dzīves standartus.

Jums esat viena rase, cilvēces rase, jūs visi esat atbildīgi viens par otru. Daudzi to jūt jau taad un ar straujo apziņas līmeņa augumu daudzi pamostās uz to. Drīz jums būs rīki un līdzekļi lai novietotu pāridarījumus pareizās vietās, un tur būs brīnišķīgs mīlestības izplūdums vienam pret otru. Jūs pēc dabas esiet labdabīgas Mīlestības un Gaismas būtnes tas tikai mainījās, kad Tumšie pārņēma kontroli un trauca naida ķīļi starp jums, lai saglabātu viltus atšķirības. Ja jūs skatoties uz citu cilvēku varat saredzēt pārdomas par sevi tajā tad, jūs spējat redzēt cauri ārējam izskatam un iekšā dvēselē.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un tas ir brīnišķīgi būt daļai no tik liela notikuma kā Augšāmcelšanās. Atcerieties, ka tas notiek ar jūsu visu Visumu, un ka mēs gaidām uz jums un Māti Zemi paceļamies pirms mēs to darīsim. Jūsu loma šajā visā ir daudz svarīgāka nekā jūs zināt. Tātad mīļie turpiniet iet uz priekšu ar mīlestību savās sirdīs.

Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru