We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2012. gada 24. februāris

February 24, 2012

SaLuSa 24 Februāris 2012

Jūs alkstat pēc patiesības, jo jūs esiet sapratuši, ka gadsimtiem ilgi tā ir tikusi slēpta no jums, un daudz ko jūs uzsktījāt apskatīt kā jūsu vēsture ir tikusi safabricēta, lai atbilstu to mērķiem, kuri tajos ir iesaistīti. Iespējams, vissvarīgākā vestures izlaišana ir apliecinājums mūsu vizītēm uz Zemes, kā arī kontaktiem kurus mēs esam veikuši. Tomēr, cauri arheoloģijai tiem, kam ir acis, lai redzētu, pierādījumi vijas atpakaļ tūkstošiem gadu. Daļa no tiem ir nenoliedzami, pat norādot līdz tam, ka kuģi bija jūsu debesīs ilgi pirms jūs pacēlāties gaisā. Ja vien tas jau sen tiktu atzīts, ka mums bijuši pastāvīgi apmeklējumi uz jūsu Zemes, un saturīgi kontakti, kad mēs sniedzēm jums zināšanas, tas ļautu daudz vieglāk veikt mūsu atklātību.Faktiski, dažos veidos tas varbūt nav pat bijis nepieciešams darīt, jo mūsu saites ar jums tiktu izprasta, un mūsu vizītes jau būtu atklāti notikušas.

Tāpēc tagad tas tiek atstāts mūsu sabiedrotajiem, lai izveidotu spiedienu jūsu valdībām,lai tās galu gala izdod patiesību par mums pēc jūsu pieprasījuma. Gan

jūsu valdībām un militāriem ir labi zināms, ka vienā vai otrā veidā,mūsu klātbūtne būs drīz jādara zināma, tāpēc, ka mēs esam pretrunā ar tiem, kas atsakās sniegt mieru, un tā vietā izveido karu. To varēs sākt, tiklīdz mēdiji atļaus drukāt patiesību un tiešie meli un viltus informācija tiks noraidīta Ir dažas kustības pretīm šādām izmaiņām, bet tās nav pietiekami ātrs priekš mums, tāpēc liels spiediens tiks piemērots līdz brīdim kamēr notiks vajadzīais izrāviens. Mēs kopā ar jums esam ilgi gaidījuši, lai redzētu tumšos paejam malā un ļaujam sākties New Age. Galaktikā Federācija lems tiešu rīcību, ja strupceļš saglabāsies daudz ilgāk. Viņi zina, ko mēs jau esam paveikuši, sastībā ar viņu pazemes bāzē, un ka mēs tiešām arī darām, ja mēs nolemjam rīkoties. Turklāt viņiem nav līdzekļu, lai kavētu mūsu plānus vairs, jo gaisma ir grūti pieveicama, ja to lieto par labu visiem.

Tāpat kā jūs, mēs gribam redzēt ātru progresu, nevis nemitīgu kavēšanos, un mēs vēlamies pārliecināties,lai lietas sāk notikt,par kurām visi būs informēti. Tur daudz kas notiek, un tas rada atveres mūsu sabiedrotajiem, un mēs mudinām viņus iejaukties un pieņemt tās. Esiet pārliecināti, ka rezultāti nāks ar savu paziņojumu, un ziniet ka tas būs laiks, kad atskaite uz Augšāmcelšanos būs sākusies. Tas ka jums ir datums, lai varētu pabeigt šo ciklu ir brīnišķīgi, jo tas nozīmē,ka jums ir uz ko nolikt savu mērķi pēc kura jūs skaitāt dienas, kas paliek. Cilvēki, kas ir Priekšpusē brīvības kustībai, piespiežot atbrīvoties no vecā , kā diktatūra, ir patiešām pionieri, kas ir izveidojuši pamatu vēl lielākiem sasniegumiem. Visas izmaiņas ir jāsāk kaut kur un kādreiz, un no maziem pirmsākumiem Gaisma pārņem tumsu un piegādā jums savus solījumus.

Sēdiet saspringti, bet ne spriedzē, jo viss ir labi un jūs sapratīsiet, ka pēkšņi notiks visa veselu pasākumu virkne, skaidri parādot, ka jūsu cerības tiks izpildītas. Mēs aizsargājam jūs un Māti Zemi un to esam darījuši tūkstošiem gadu, un turpinam to darīt. Tas būs labāk pamanāms, ja mēs beidzot varēsim satikties ar jums atklāti, un kad mēs varēsim tad tai vajadzētu būt jūsu patīkamai virziena maiņai. Apzinoties, ka jūs beidzot esat brīvi no aizgājušā “Cabal” uzmanības, dos jums lielu prieku un satraukumu,kā arī laiku darboties tuvāk jūsu aušupejai. Jau tagad kādu laiku, esat vai nē personīgi sapratis to, jūsu apziņas līmenis ir audzis, un šis process ir paātrinās līdz jūs iegūsiet pilnu apziņu. Tā ir vēl viena attīstības joma kurā mēs palīdzēsim Jums tiklīdz tas būs iespējams.

Kad jūs domājat par to, kas ir plānots, mēs ceram, ka tas paceļ jūsu sirdis un jūs izplatiet laimes sajūtu - tam būtu jādod. Protams tās dvēseles, kas atrodas ar aizvērtām acīm un ausīm, kur Aušupeja tiek skarta, būs apjukuši, un pat baidīsies no pārmaiņām, kuām tās nav veikušas sagatavošanos. Viņi ir pelnījuši tādu pašu uzmanību un palīdzību kā jebkurš cits, lai viņi var arī atstāt dualitāti uz Zemes, zinot, kur ir viņu nākotne. Šī pieredze panāks daudz savā laikā, jo tas paliks viņu zemapziņas atmiņā, līdz tas varēs kalpot tiem vēlreiz. Viņiem noteikti nebūs atkal jāsāk kāpņu apakšā. Tāpat kā jebkura cita dvēsele tie attīstīsies, jo tas nav iespējams nostāvētuz vietas jo pat tad, ja tas nav uztverams, viss ir stāvoklī kas mainās, un ir viens nemainīgs visā Visumā.

Nākotnē jums būs daudz plašākas zināšanas un izpratne par visuma likumiem, un ar pilnu apziņu Jums nebūs problēmu ievērot tos. To visu var apkopot, dzīvojot no punkta kas ir neizsakāma Mīlestība, un, lai gan tas ir liels izaicinājums jūsu pašreizējos apstākļos tas kļūs vieglāks, kad jūs augšāmcelsietie. Mīļie mēģiniet dzīvot ar savu augstāko izpratni par to, ko nozīmē būt apgaismotai būtnei, un jūs ātri uzzināsiet, cik tālu jūs esat progresējis. Paturiet prātā, ka viss ir viens un tam vajadzētu palīdzēt jums pārvarēt vislielākās grūtības,ar kurām Jūs varētu sastapties.Mēs sakām to ,jo tāpēc daudzi no jums ir uzaudzināti domāt par cilvēkiem, kas ir kā mazas kastes ar uzlīmēm uz tām, nevis redzēt vienu pilnu cilvēku ģimeni. No jums netiek prasīts sasniegt pilnību tagad, patiešām tas būtu ārkārtīgi grūti, līdz jūs sasniegsiet daudz augstāku apziņas līmeni.

Attiecībā uz tiem no jums, kuri vēlētos neatpalikt par to ko dažādi avoti ziņo,jūs varētu būt pamanījuši, ka lēnām notiek informācijas saplūde. Kas ir droša zīme, ka laika līnijas sāk nākt kopā, bet jūs joprojām atradīsiet kādu, kas ir vairāk ekstrēma nekā citas. Tie, kas atbalstīta reliģiskos uzskatus mēdz būt paši par sevi, jo viņi jūtas saistīti ar apokalipsi ko māca viņu senajās mācībās. Daudzi avoti vairs nav piemērojami, jo viņiem bija laiks, kad viņi likās iespējami, bet notikumi kopš tā ir mainījuši iznākumu. Šis gadstiešām ļoti pārbaudīs to uzskatus, bet acīmredzot kā jebkuram citam viņiem ir sava radoša nākotne.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un dodu jums savu Mīlestību palīdzēt jums jūsu ceļā.

Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru