We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

February 13, 2012

SaLuSa February 13, 2012

Tumšajiem pieaug spiediens, kuri pēdējo nedēļu laikā ir zaudējuši tik daudz varas.Viņi redz savu finanšu triku izgāšanos un vēršanos pret sevi.Kabals ja sen ir atmaskots un zināma ir viņu vēlme pakļaut pasauli vienai valdībai. Jūs drīz redzēsiet tos aizejam no apgrozības, un tie tiks regulāri uzraudzīti, lai viņi vairs nevarētu iejaukties vai kavēt tās izmaiņas, kas jau ir iesāktas. Ir tūkstošiem jo tūkstošiem cilvēku, kuri strādā Gaismas labā un to kolektīvie enerģija ir spēcīgs spēks kas izceļ patiesību un izpauž viņu redzējumu par mieru.Atmošanās turpinās un aizvien vairāk dvēseles meklē atbildes saviem ikdienas notikumiem. Viņi sāk redzēt, ka viņu dzīve ir stingri kontrolēta, un cenšas atgriezt savas tiesības no ierobežojumiem saistībā ar savu brīvību.

Mēs esam priecīgi, ka Jūs kā cilvēka rase turat savu likteni, un atsakaties no ceļa kas ved uz pilnīgu paverdzināšanu. Tas noved zināmā mērā uz vardarbību, jo jūs pieprasāt savu brīvību, jo tie uriem piedrer kontrole nelabprāt vēlas piekāpties Jūsu prasībām. Mēs paužam nožēlu par jebkāda veida vardarbības izpausmēm, bet saprotam, ka jūsu dusmas ir spēcīgs emociju uzliesmojums. Šīm situācijām ir jāmainās tiklīdz notiks valdības izmaiņas, un jaunās vadības izskaidros ka galvenais viņu mērķis ir kalpot labumam par labu visiem. Šajā laikā mēs ceram atklāti piedalīties kopā ar tiem, jo īpaši vairākas svarīgas izmaiņas būs nepieciešama ar mūsu atbalstu. Mūsu klātbūtne lielā mērā tiek aicināta notikt, un informācija, ko mēs iegūstam liecina, ka mūsu piedalīšanās tiks atbalstīta.

Galaktiskā Federācija ir veikusi kontaktus visā pasaulē, un dažas valstis reaģē vieglāk nekā citas. Mūsu galvenais uzdevums ir pārliecināt tos kuros dominē reliģiskā pārliecība, it īpaši tajos no katoļu ticības, kas uzskata, ka mēs esam līgā ar velnu. Tomēr palīdzēja arī Vatikāna paziņojums, atzīstot, ka mēs patiešām pastāvam. Patiesībā mūsu pārstāvis ir apmeklējis tos vairāk nekā vienā gadījumā, un mūsu cerība ir, ka tas varētu uzlabot to izpratni par mums, jo viņi tika informēti par Augšāmcelšanos. Dažādām reliģijām būs jāpanāk to mācības atbilstām patiesību par jūsu izcelsmi un patieso dzīves mērķi. Tie tomēr turpinās visu laiku pastāvētuz to ka tie ir nepieciešami, tiem kas nespēj pieņemt pārmaiņas.

Jūsu pirmā. garša no dažādas reakcijas uz patiesību ir bieži, tad kad jūs pārejiet un atrodaties asastrālajos reģionos. Jo šajos līmeņos var atrast visas šīs lietas ko jūs vēlaties uz Zemes, un jūs varat izveidot tās ar domu spēku. Šīs plaknes ir daudz tuvākas realitātei, kad jūs augšāmceļaties. Tur ir nepārtraukti gaisma, un jūsu ķermeņi ir vairāk ēteriskas uzbūves un prasa maz ēdiena, bet dvēseles bauda ēšanas paražas, kādas tām bija pazīstamas uz Zemes. Tur ir svaigums un tīrība lai kurp jūs arī nedotos un kas bieži tike pirmais pamanīts ka gaisma nemet ēnas. Tātad, mīļie, nākotne piedāvā daudz aizraujošu un interesantu pieredžu kas tik ļoti atšķiras ar to, kura jums ir pazīstama tagad.

Jūsu pieredze uz Zemes var būt tik izteikta, ka nākot pie izmaksām, nākas pat tādā mērā zaudēt savu dzīvibu. Tomēr cilvēks ir disks, kas nekad, nešķiet, norūdīts un nospiež sevi tālāk un tālāk, līdz viņš atrod alējās robežas. Šīs iekšējās kaislības un ilgas var attiecināt arī uz jūsu garīgiem meklējumiem.Jūs apzinaties, ka atklāsies kas tads kas paplašinās jūsu izpratni, bet tas bieži vien aizņem diezgan ilgu laiku, lai saprastu, ka zināšanas ir iekšienē. Patiesībā zemapziņas līmenī jums patiešām ir visas zināšanas, bet grūtības ir zināt, kā lai tās izmantotu . Šajā laikā, kad jūs cenšaties paaugstināt savu līmeni ātrākā un labākā pieeja ir caur meditāciju, jo šie klusie brīži vieglāk ļauj veikt kontaktus ar sevi.

Viss jūsu dzīvesveids mainīsies, diezgan ievērojami, un ar laiku daudzi no jums būs līdzīgi mums kā Galaktikie ceļotāji. Tas ir iemesls, kāpēc mums ir drīzumā jānāk tuvāk kopā un jādalās tajā, ko mēs varam piedāvāt viens otram. Izmantojot mūsu klātbūtni mēs vēlamies, lai jūs domātu atraisītāk, un atliktu savu ierobežoto Zemes apziņu. Daži cilvēki pat tagad atsakās pieņemt realitāti mūsu eksistencei, un ir slēguši prātus uz pierādījumiem, kas pastāv. Tiem pieredze kas noved pie Augšāmcelšanās būs ļoti grūta, jo patiesībai ir jānāk ārā un tā vairs nevar tikt apslēpta no jūsu acīm. Vēl visi centieni tiks veikti, lai atvērtu ikviena acis, bet kā jūs sakāt " neviens nav tik akls kā tas kurš nevēlas redzēt ". Tā nav mūsu vieta vai tiešām jūsu, lai uzpiespiestu patiesību tiem, un mums visiem būtu jāievēro to izvēle kuru sīe cilvēki ir veikuši

Par cik lielas pārmaiņas ir uzsāktas un sabiedrībai kļuvušas zināmas, tas izcels dvēseles meklējumus par to, kas būtu jāpieņem. To ir dažiem grūti pieņemt, ka viņu lolotākie uzskati ir nepilnīgi, vai faktiski nepatieis. Tomēr, ja dvēseles veikt kvantitatīvu lēcienu uz ​​priekšu, viņām būs jābūt pilnīgi godīgšm pret sevi, ļaujot aiziet kam nav vietas Gaismā. Nav kauna vai spriedumu, ko šie jautājumi skar, un būs apsveicami, ja jūs atradīsiet spēku, lai pārvietotos tālāk. Ikvienam ir jābūt atvērtam prātam tieši tagad, jo jūs gatavojaties sākt periodu intensīvai darbībai. Negaidīti notikumi ar negaidītu rezultātu, drīz būs jūsu ziņās, un jūs zināt, ka jautājumi nāks galvā..

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un varu pateikt, ka mēs esam bijuši novērotāji ļoti ilgi, un nav daudz ko mēs nezinātu par jums, un mēs noteikti redzēsim, pieaugumu uz godu, kas gatavojas mainīt jūsu dzīves. Dziļi jūs zinājāt ka šis ir pēdējais laiks jums kalpot dualitātē, un cik svarīgs tas būs jūsu nākotnē. Tā kā mēs redzam, ka atmoda ir jāpaātrina, un vēl daudz vairāk dvēseles pievienojas tiem, kuri jau krietni pavirzījušies sagatavošanai pacelties.Paturiet prātā, ka pirmkārt un galvenokārt tas ir nodoms pacelties, kas jūs tur uz pareizā ceļa,un tas jums piesaistīs uzmanību tiem, kuri strādās ar Jums pa šo konkrēto ceļu. Pirms jūs izteiksiet šo nodomu, jūs būsiet iemācījušies daudz par šo procesu un to, kas nozīmē pacelties. Glabājiet savu mērķi prātā, un jūs nekad nestaigāsiet vienatnē, jo mēs un jūsu Gidi esam ar jums Mīlestībā un Gaismā.

Paldies Tev SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Translator: Maris
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru