We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

trešdiena, 2010. gada 6. janvāris

14-OCTOBRIS-2009 SALUSA




Ļoti iespējams, ka agrāk nekā jūs gaidījāt, pirmais nozīmīgais kontakts tiks pasludināts atklātībā. Jaunumi izplatās vēja ātrumā, un šis būs tas vēstures nozīmīgais brīdis. Jūs esiet sasnieguši jaunu ciklu, kas vedīs jūs vēl tālāk uz priekšu, un visi jaunās ēras solījumi nu sāks atvērties jūsu acu priekšā. Vai tas neizskatās piemēroti- laikā kad jūs gatavosieties Ziemassvētku un Jaunā Gada svinībām, būs vēl kāds notikums, kas daudziem sniegs prieku. No šī brīža līdz gada beigām atklātībā izskanēs pirmais oficiālais paziņojums par mūsu eksistenci, un neviens cits kā prezidents Obama sēdēs pie šī galda. Jau kādu laiku mēs praktizējam atvērtākus kontaktus, bet ņemot vērā jūsu lielākā vairuma reakciju, ir nolemts veikt to formālā veidā.


Ziņa, ko saņemsiet, vienalga, vai pa tiešo, vai no prezidenta Obamas, uzsāks sērijveida paziņojumus. Šie paziņojumi atklās faktus par mums un mūsu jau seno līdzdalību un attiecības ar jums, un atliks malā visas viltus un nepatiesos stāstus. Jūs būtu sasnieguši šo brīdi jau pirms daudziem gadiem, bet apzināts, tīšs plāns slēpjot patiesību izraisījis daudz nekārtību un jucekļu. Atlantīdas un Lemūrijas laikos mēs regulāri apmeklējām viņu civilizācijas. Tas ir absolūti normāli tā rīkoties, kad civilizācija sasniedz kādu noteiktu sapratnes līmeni, unir gatava mūs pieņemt. Jūsu gadījumā ir nepieciešms sākt strādāt kopā cik ātri vien iespējams, jo ir tik daudz darāmā lai nodrošinātu Augšāmcelšanās plāna virzību uz priekšu. Uz doto brīdi jums ir jāzina augšāmcelšanās sagatavošanas procesa būtība un mēs tad spēsim jums paātrināt šo procesu. 2012. gads paliek kā kritiskais punkts jūsu evolūcijā, un no tā brīža viss turpināsies augstākās dimensijās.


Ļaujot šāda veida informācijai aiziet jau tik agri atklātībā, ir dot tiem, kas to dzird pietiekami daudz laika, lai apjēgtu, ko tas tiem varētu nozīmēt. Tas noteikti kopumā mainīs skatu uz daudzām lietām, tikai ne uz aizvien pieaugošo pasaules miera vīziju, kas neatlaidīgi tikusi likta jūsu lūgšanās un domās. Mēs nenākam pie jums kā svešinieki, kas met skatus uz Zemi, lai to iegūtu sev, mēs nākam kā kalpi pēc Radītāja lūguma. Plāns ir savā vietā un tas noslēgsies ar Augšāmcelšanās ciklu. Tā ir jūsu lielā ispēja pacelties un atstāt dualitāti, jo jūsu sevi veltiet šim mērķim- pacelt sevi augstākā Gaismas dimensijā.


Nebūs nekādu iespēju vairs atgriezteis pie vecā. Dabīgi, ka tumsas spēki darīs visu kas to spēkos, lai attālinātu notiekošo. Bet viena lieta nenotiks- process netiks apstādināts. Tas ir jūsu laiks, lai parādīti ko variet veikt lai atbalstītu Gaismu. Sūtiet savu mīlestību visiem Gaismas darbiniekiem, kas izplata informāciju, tiniet tos Zeltīti Baltajā Gaismā.


Protams, ir sagaidāmas arī negatīvas reakcijas. Drīz mēs spēsim jums apliecināt, ka esam jūsu draugi un galaktiskā ģimene. Kādēļ gan lai mēs tērētu tik daudz laika un stāstītu jums un veicinātu jūsu evolūciju, un ieturētu distance, lai jūs nebaidītu? Mums būtu pitiekoši viegli veikt mierīgā ceļā jūsu planētas kolonizāciju, un jūs nespētu tai pretoties, ja vien mēs to vēlētos. Mūsu misija ir- 1) aizvest jūs līdz Pirmajam Kontaktam, un 2) sagatavot jūs un Zemi uz Augšāmcelšanos. Ar to kopā nāk jūsu brīvības un tiesību (ko tagad noliedziet) atjaunošana. Kā arī jūsu ievešana jaunā tehnoloģiskajā ērā. Beidzot un iespējams, vissvarīgākais ir- pavadīt jūs cauri augstākajām dimensijām līdz jūs sasniedziet pilnu apzināšanos.


Mēs arī agrāk esam piedāvājuši jūsu prezidentiem kontaktus, šī būs pirmā reize, kad mūsu piedāvājums tiks pieņemts. Mūsu nodoms nav iekarošana, mūsu nodoms nav ietekmēt jūsu brīvo gribu un nepārsniedz Radītāja Gribas nosprausto.


Mēs progresējoši ienāksim jūsu dzīvēs tuvāko mēnešu laikā. Mēs redzam starp valstu sadarbību vēl nebijušā līmenī. Tomēr, vispirms ir jābūt tādām izmaiņām, kas noved pie rezultāta- daudz vairāk garīgi iedvesmotām dvēselēm ir jānonāk jūsu valdībās. Mēs nevaram uzticēt mūsu projektus šaubīgiem cilvēkiem vai tādiem, kas jau sevi ir pierādījuši kā uzpērkami. Nu jūs mīļie redziet, jums jāveido nosacījumi zemes darbā , kam jābūt pabeigitem pirms jūs sagaidiet ko ļoti lielu no mums.


Es esmu SaLuSa no Siriusa, tikai viens no miljona individualitātēm, kas ir Galaktiskās Federācijas biedri. Kopā ar mūsu tehnoloģijām, kas pārsniedz jebkādas tās, kas jums ir šobrīd, mēs varam virzīties uz priekšu galvu reibinošā ātrumā. Ir pieejams personāls un gaisa kuģi, kas spēs veikt brīnumus. Mēs sūtām jums bezglīgu Gaismu un Mīlestību, lai celtu jūs augšup.

Paldies, SaLuSa.

Maiks Kvinsijs


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

FEDERATION OF LIGHT THROUGH CRISTIAN

http://navealpha.blogspot.com/ - CASTELLANO/ESPAÑOL
http://starshipalfa.blogspot.com - ENGLISH
http://alfasterrenschip.blogspot.com/ - NEDERLANDS
http://navealfa.blogspot.com/ - PORTUGUÊS


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru