We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris

SaLuSa, October 21, 2009




Mīļie, cīņa par jūsu prātiem uzkarst, jo tumsas spēki atkal ķeras pie vecajām metodēm- radīt jums bailes. Mēs atkārtojam, mūsu klātbūtne jūsu saules sistēmā ir absolūti miermīlīga. Un galvenais mūsus klātbūtnes iemesls- jums ir iespēja augšāmcelties, un 2012.gads ir sākums milzīgajām pārmaiņām uz augstākajām dimensijām. Destruktīvās vīzijas, kā Armagedons, nav vairs jūsu nākotnes daļa, tas beidzās ar ieiešanu 21.gadsimtā. tajā laikā cikls tika palašināts un vairāk dvēseļu guva iespēju paaugstināt savu apziņu. Tāpēc šodien esiet uz augšāmcelšanās ceļa, un aizvien vairāk ir to, kas mostas.

Atcerieties visu laiku- jūs radiet savu realitāti, un nu jūs gūstiet to, ko Gaismasdarbinieki pakāpeniski devuši cilvēcei vadot tos uz Gaismu. Nāve un destrukcija ir tumšo darba rīki un tiek vērsti pret jums, lai turētu jūs bailēs par savām dzīvēm, kaut arī jūsu nākotne ir noteikta ar Radītāja dievišķo plānu. Kad apkārtējo prāti sāk uztraukties, saglabājiet mieru un mīlestību un centieties vienlaicīgi celt vibrācijas.

Miers, veselība un pārpilnība- tām ir jābūt jūsu. Nav nekādas vajadzības atgriezties zemākās dimensijās, ja vien paši to nevēlaties.

Jūs sāciet izjust savu domu spēku, un jaunajos kristāliskajos ķermeņos jūs nesasniegs vecās vibrācijas, kas nesa slimības, nespējas un novecošanu. Ai, kā jūs esiet pelnījuši pacelšanu, jūs tiks smagi esiet strādājuši, un, kā esiet ziedojušies, lai sasniegtu jau esošo. Tas tiks atmaksāts. Patiesībā tas ir kā apbalvojums. Jūsu interesēs- ielikt savu sirdi un dvēseli, lai aizsniegtu augšāmcelšanos. Nav salīdzināms tas, ko piedzīvojiet tagad un kas būs nākotnē. Lēciens apziņā ir iespējams, tik daudzi no augstākām realitātēm to vēro. Tie virza uz zemi pozitīvas gaismas starus un tos iezemē tie, kas spēj tos uztvert. Nav brīža, kad esiet viens, jums apkārt visu laiku ir uzticīgas dvēseles. Tās visas kalpo neatkarīgi no tā vai atrodieties uz garīgā ceļa, un reaģē uz katru jūsu palīdzības lūgumu, pat tad, kad neziniet par to klātesamību.

Grandiozais Plāns cilvēcei ir perfekts savā koncepcijā un, lai kādu ceļu izvēlēsieties, tas novedīs jūs pie mērķa.

Variet atlikt malā kādu informāciju līdz jūsu apziņa nebūs pietiekoši sagatavota, lai to pieņemtu. Visa informācija ir jums iekšienē, bet tā ir apspiesta gadu simtus ilgstošā viltus vadībā no tiem, kas uzdevuši sevi par skolotājiem. Bieži vien šie skolotāji ir strādājuši ar godīgu pieeju, bet tiem trūcis garīgās sapratnes par vajadzīgo. Tieši tādā pat mērā jūs nepareizi virzīja un mulsināja tie, kas valdīja pār jums.

Daži no jums atgriezīsies uz savām planētām- mājām, kas var atrasties arī aiz saules sistēmas, citos Visumos. Nebēdājiet par mīļas Zemes atstāšanu, jo jūsu patiesās mājas pievilks jūs kā magnēts. Jums jau vēl ir jāpabeidz iesāktais te uz Zemes un jāredz kā noslēdzas šis cikls. Visi Gaismas darbinieki tiek aicināti nesavtīgi sniegt savu Mīlstību un Gaismu cilvēcei. Tie tiek lūgti palīdzēt darīt ātru galu tumšo spēkiem, zinot, ka mūsu nemirstīgā mīlestība ir ar jums lai kur jūs atrastos. Mēs Esam Viens vienmēr un tā tas paliks.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru