We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris

SaLuSa, November 6, 2009




Paceļoties jūsu apziņas līmeņiem, paceļas arī apkārtējo apziņas līmeņi. To labi var saredzēt ātrajās masu apziņas izmaiņās. Un jūs visi kopā daudz vieglāk variet pārraut saites ar zemajām vibrācijām. Un cilvēki mostās. Jūs sāciet saprst, ka nākotne ir jūsu pašu rokās. Šobrīd notiek šāds process- tiek, kas turēja bailēs jūs, nu paši atrodas bailēs. Uz Zemes ir haoss, bet gala rezultātā šis haoss radīs izmaiņu enerģijas, kas visu pacels uz augšu. Un varam sākt runāt par Pirmo Kontaktu.

Daudzu dzīvju garumā jūs nācāt uz Zemi, lai nestu Gaismu šai ēnu pasaulei. Vienmēr ir pastāvējis ilgtermiņa plāns, kas paredzēja jūsu augšupeju, un daudzi no jums ir atbildīgi par šo spēku nosvēršanos Gaismas pusē. Patiesībā tikai pēdējais gadsimts deva jums reālu caursišanas rezultātu Gaismas virzienā, un šis sasniegums ir nodrošinājis jūsu pilnīgu un galīgu uzvaru un brīvības sasniegšanu. Panākumi šķiet ir kaut kur tālumā, bet pilnīgā sadarbībā ar dažādām padomēm, kas novēro jūs un jūsu evolūciju, tie patiesībā ir daudz tuvāk nekā iedomājieties. Jūs izvēlējāties būt te un to piedzīvot, būt šo notikumu daļai, dualitātes noslēguma daļai. Daudzas, daudzas dvēseles to ļoti vēlējās piedzīvot, bet acīmredzot, tieši tie esiet jūs, kas vislabāk to spēs īstenot un tādēļ esiet te.

Mēs ik pa brīdim runājam par Tumšajiem, bet mēs tos nenosodām. Viss paliek viņu pašnovērtēšanā, kad pienāks viņu laiks šim ciklam noslēdzoties. Mēs lūdzam jūs būt piedodošiem, to mēs sagaidām no tiem, kas iegājuši Gaismas frekvencēs un nes patiesību visiem apkārtējiem. Radītājam visas dvēseles ir mīļas un vienlīdzīgas. Neviena netiek sodīta. Arī jums katram ir tumsas un Gaismas pieredze pagātnē- citādi jūs nevarētu pievienoties šim ciklam. Pieredze ir progress un tas ir jūsu ceļs atpakaļ uz Gaismu.

Drīz jūsu šībrīdējā dzīve jums liksies kā nakts murgi, kas pārvērtīsies jaukā sapnī. Pārsvarā tas notiks tāpec, ka mēs runājam par jūsu realitātes paaugstināšanos pilnīgi jaunā Gaismas dimensijā. Jūs ātri vien pieņemsiet mūs, jo redzēsiet mūs nākam ar mieru un labumu visiem.

Dalieties šajos jaunumos ar tiem, kurus tas interesē. Nepārpludieniet ar pārāk lielas informācijas daudzumu vienā reizē, tā variet izsaukt noliegumu. Pēdējā gada laikā ir tā pieaudzis jūsu kopējais apziņas līmenis, ka tas nav salīdzināms ne ar kādu iepriekšējo periodu.

Es esmu SaLuSa no Siriusa. Skatieties uz priekšu – uz savu mēŗki un neskatieties atpakaļ- nekad.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru