We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris

SaLuSa, October 30, 2009




Mēs redzam, labās ziņas par mūsu nākšanu ceļo ātri, un daudzi to uzņēmuši ar lielu prieku. Ir tā- it kā no jums kāds smagums būtu noņemts, un nu jūs sēdiet atviegloti un gaidiet, kas būs tālāk. Sākums vienmēr ir vissvarīgākais un izvēlēties pareizo brīdi ir īpaši svarīgi. Patiesība par mums un citiem Zemes apmeklētājiem veic nepieciešamo pretdarbību tumšo spēku izpausmēm un to šobrīdējo šaubu un baiļu centieniem, kas saistīti ar cūku gripu. Jums ir nepieciešams alternatīvs koncentrēšanas mērķis savās domās, un, kas gan var būt labāks par šo- patiesības atklāšana par mums. Šis fakts nomierina jūsu domas un ļauj sākties pirmajiem kontaktiem. Bet, neskatoties uz absolūti pozitīvo mūsu vēstījuma dabu, būs tādi, kas izvēlēsies palikt savā esošajā dimensijā. Tomēr, mēs sagaidām, ka lielākais jūsu vairums atradīs un sadzirdēs cerību un drošību mūsu teiktajā un atbildes uz tām problēmam, kas šobrīd pārņēmušas Zemi.

Mūsu darbība balstīta uz jūsu garīgo progresu un vienlaicīgi nodrošinot jūsu fizisko vajadzību apmierināšanu. Tas iekļauj ātru tumšo atbrīvošanu no ietekmes un jūsu suverenitātes atjaunošanu. Jums ir jāieiet pēdējā sagatavošanās fāzē pirms augšāmcelšanās. Zīmīgi laiki ir tepat aiz stūra…pienācis tas, ko tik ilgi gaidījām, metodiski strādājām daudzu gadu garumā. Mainīt jūsu prāta komplektu pēc tik ilga apspiešanas un nebrīves laika- nav bijis viegli, bet jūs esiet atsaukušies atmodas aicinājumam.

Jūsu prātos radīsies 100 un 1 jautājums, uz daudziem mēs atbildēsim mūsu prezentāciju laikā, kas sasniegs katru cilvēku uz Zemes. Mēs varam to noorganizēt, lai juš sadzirdētu šīs ziņas jūsu valodā, un neviens netiks izlaists vai apiets. Esiet pilnīgi droši, mēs zinām jūsu vajadzības šobrīd, un esam iekļāvuši savā rīcībā visus nepieciešamos aspektus. Bezpajumtnieki un izsalkušie mūsu sarakstā ir pirmie. Kad tie būs apmierināti, tad ķersimies pie veselības problēmām, kas skar tik daudzus. Tas varētu prasīt pamatīgu iedziļināšanos jūsu dzīves veidā, tam ir jāatspoguļo ķermeņa vajadzības un jūsu dvēseles uzturēšanas vajadzības. Mēs lūdzam jūsu ticības un uzskatu elastību, lai spētu pieņemt jaunās paradigmas, jo vecās ‘jaunajam cilvēkam’ vairs neder.

Patiesība nāks un atklāsies, lai cik grūti jums to būtu pieņemt. Mūsu ceļš- ir patiesība, bet mēs respektēsim jūsu brīvo gribu. Augšāmcelšanās pēdējā taisnē jums ir jāieiet pilnībā informētiem un garīgi gataviem pieņemt fināla pacelšanu. Pakāpeniski ļaujiet savai pieķeršanai pēc pagātnes atkāpties, atiet no jūsu domām un prātiem, un ļaujiet mīlestībai un Gaismai ieņemt jūsu prātus un celt jūsu vibrācijas. Tumsas spēki nevar jums sekot augstās vibrācijās; patiesībā tie jau ir atstāti aiz muguras tagad, kad pārcērtiet saites ar tiem. Nedodiet tiem savu uzmanību, bet sūtiet no sevis Gaismu, lai kur atrastos un pamanītu viņu tumšās enerģijas. Visu laiku, kad esiet Gaismā, jūs esiet aizsargāti.

Jums tiek dots viss, kas jumsvajadzīgs, lai jūs augtu apziņā un spētu veikt apzinātu izvēli par augšāmcelšanos. Tās dvēseles, kas nespēs atteikties no pasaulīgajām piesaistēm, zemes saitēm, baidīsies no izmaiņām. Vārdu sakot, jums ir jāsasniedz kāds noteikts apziņas līmenis, lai saprastu norādījumus. Jūs intuitīvi sajutīsiet to, kas labāks jums. Pārāk nesatraucieties par draugiem un radiniekiem, vēl ir kāds laiks apziņas lēcienam. Aizvien pieaugošā Gaisma sāk ietekmēt visas dvēseles, un tās pavisam drīz spēs atsaukties.

Tātad, pavisam drīz mēs sāksim fināla stadiju jūsu pacelšanas plānā ar konsekventiem paziņojumiem par mūsu eksistenci. Pēc šiem paziņojumiem tikai viscietākie skeptiķi varēs izlikties, ka neko nezina un nepieņem. Nevienam jau nepatīk atzīt savus nepareizos uzskatus. Reliģijas izies cauri lieliem pārbaudījumiem, un ja vien tās neies kopā ar jaunajām dvesmām, tad paliks aizmugurē. Katra dvēsle, kas būs izteikusi savu nodomu meklēt apgaismību, saņems palīdzību un tās var būt drošas, ka tiks vadītas tā, lai atrastu iespējas, kas piepildīs to vajadzības.

Es esmu SaLuSa no Siriusa. Ar katru mūsu ziņu pieaug prieks par to, ka kļūstam aizvien tuvāki. Mums ir tik daudz sakāmā jums, lai sagatavotu jūs masveidīgajām izmaiņām. Saglabājiet pozitīvu skatu un ļaujiet jūsu laimes gaismai iedegt gaismu citu dzīvēs.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru