We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2010. gada 8. janvāris

SaLuSa, December 4, 2009




Mēs atkal vēlamies jums atgādināt, ka eksistē tikai viens plāns (bez citas alternatīvas), kas veiksmīgi jūs nogādās uz Augšāmcelšanos. Un pat tas, kā jūs turp nokļūstat, nav tik svarīgi kā fakts, ka noslēdzat ciklu. Vēl atlicis tikai viens acu mirklis salīdzinājumā ar to, kam jau esat izgājuši cauri. Gaismas uzvara ir apstiprināta un tumšo enerģijas avots tiek izkliedēts tādējādi mazinot tumšo spējas īstenot savu plānu. Tāpēc, jūs esat pilnīgā drošībā, skatieties uz priekšu, ilgi vairs nebūs jāgaida. Ja izlēmāt iziet cauri visam ciklam līdz pat noslēgumam, tad tā arī notiks. Dažas dvēseles izvēlēsies aiziet agrāk un uzturēties Astrālajos plānos, kur tās nolems, kad nākamreiz atkal inkarnēties. Ja tās ir pietiekoši attīstījušās, tad šīs dvēseles var pievienoties saviem mīļajiem augstākajos garīgo realitāšu plānos. Ja nē, tad tās turpinās inkarnēties tādā pašā līmenī kādu tās atstāja. Šie garīgie lēmumi tiek pieņemti tālākas attīstības vārdā un pielāgoti tai pieredzei, kādu ir nepieciešams iegūt.

Sapratnes un zināšanu Gaismu ir nepieciešams izplatīt tām dvēselēm, kas ir iepalikušas savā apziņā, jo tām ir tieši tādas pašas iespējas kā citām dvēselēm. Bet nedrīkst un nevar uzspiest. Ir tādi, kuri tik tālu atpalikuši apziņā, ka tos grūti sasniegt. Tomēr, ja reiz tie ir izrādījuši vēlmi atvērt savu prātu patiesībai, tad palīdzība būs tūdaļ klāt- viņu Pavadoņu izpildījumā. Tie nemitīgi riņķo ap cilvēku cenšoties tā dvēseli virzīt uz gaismu, tie sniedz savu bezgalīgo mīlestību un pacietību. Arī tas ir kalpošanas veids, ko daži izredzēti darīt tiem, kas šajā reizē nemodīsies. Cikli nāk un iet visu laiku, ar vēlākām iespējām iziet šo ceļu atkal.

Cilvēkiem piemīt intensīvas emocijas un bieži tās ir domstarpību avots. Liela jūsu mācību un pieredzes daļa veidota tā, lai dotu jums sapratnes par pozitīvo rīcību- tādu kā mīlestība un līdzjūtība. Tās mēdz jums izraisīt greizsirdību un naidu, arī kaitīgu un nelabvēlīgu reakciju. Tās ir karmiskās stundas, kas jūs pārbaudīs līdz apgūsiet tās, līdz iemācīsieties savaldīt savas kaislības un pareizi tās pielietot. Jūs sakāt ”domā pirms dari” un būtu labi to atcerēties pirms zaudējat kontroli pār sevi. Jūs varat būt ierobežoti savā sapratnē, bet, ja vēlaties iekļauties augstākās dimensijās, tad jātiek pāri cilvēciskajām vājībām. Un tas nav attaisnojums, ka “es esmu tāds kāds es esmu” ar domu, ka neko nevarat sevis labā darīt vai mainīt.

Mēs ļoti labi zinām, ka ir grūti sevī attīstīt garīgumu, bet jūs to darāt katrs savā ātrumā. Ja vien vēlme ir patiesa, tad panākumi neies garām. Fakts, ka cilvēce pēdējā gadsimta laikā ir pēkšņi pacēlusies un atplaukusi citiem apziņas līmeņiem, ir pierādījums jūsu spējai mosties un paveikt uzdevumu. Jūs taču tik viegli varējāt pabeigt šo ciklu ar Zemes bojā eju- destrukciju. Un mums nebūtu ļauts to novērst. Radītājs bija noteicis konkrētu dvēseļu daudzumu, kuras, ja gribēs un izrādīs vēlmi pacelties, tad šī iespēja nedrīkst tām tikt liegta. Un te nu jūs esat, mīļie, stabili stāvot uz Augšāmcelšanās ceļa, un te esam mēs, lai palīdzētu sasniegt pilnu apzināšanos.

Ir cilvēki, kas nedomā par savas dzīves mērķi, bet neatkarīgi no tā, tas vienalga tiek pildīts. Cilvēka pavadoņi rada apstākļus un situācijas, lai atvērtu cilvēkam acis. Nāk apjausmas par to, ka dzīve nav nejaušs notikums, ka ir kāds iepriekšējs plāns un mērķis. Iespējams, ka cilvēks pieļauj Dieva iespējamību un atrašanos kaut kur, Dievu, kas mistiskā veidā kontrolē visu radīto. Diemžēl šajā pakāpē Dievs tiek saskatīts kā atriebīgs Dievs, kas uzbrūk tiem, kas neievēro viņa likumus. Protams, tas ir tālu no patiesības, jo Dievs viss ir Mīlestība un tikai dod jums izteikšanās un izpausmes brīvību, un tas esat jūs un ne Dievs, kas saņem savas rīcības sekas.

Dzīvē ir jāuzņemas atbildība ne tikai par sevi, bet arī citiem. Jūsu attīstība tiek vērtēta pēc tā kā jūs spējat mīlēt citas dzīves formas. Tas, patiešām, ir tik vienkārši, un pēc tā būtu jātiecas visu laiku. Kad sasniedzat kādu noteiktu pakāpi, tad kļūst vieglāk uzturēt konstantu līmeni. Tas nāk kopā ar spēju nekritizēt, un pieņemt,cik dažādas dvēseles ir ap jums, cik dažādas ir to sapratnes. Visgrūtākais ir piedot tad, kad notikušajā esat iesaistīti paši. Ļoti svarīgi ir piedot arī sev.

Jūs esat fiziska būtne, un jums ir paredzēts gūt pieredzi izejot ārējā pasaulē. Jūsu apmierinātība nāks tad, kad līdzīgi ejošie ar jums dalīsies savās interesēs un palīdzēs jums iesaistīties, īpaši garīgajos meklējumos. Pēc augšāmcelšanās nākamais solis būs Kosmiskās Būtnes pieredzes gūšana; pilnīgi savādāka pieredze, jo jums atvērsies viss Visums.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un Galaktiskās Federācijas vārdā vēlu jums nerimstošus panākumus meklējot savu ceļu Gaismā un Mīlestībā.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru