We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris

SaLuSa, November 23, 2009




Ceram, ka visi esat pietiekoši enerģētiski uzstrāvoti, lai sāktu rīkoties un sekotu savai sirdij, lai pievienotos pieaugošajam cilvēku skaitam, kas nostājas pret tumšajiem spēkiem. Kopumā jūs palīdzat mazām grupiņām izveidoties par lielām. Ikviena maza palīdzība, kas vērsta uz to, lai citi sekotu jūsu piemēram, ir šobrīd patiešām nenovērtējami svarīga. Patiesību nevar noslēpt uz visiem laikiem un tā nāk ārā no pagātnes tīmekļiem, lai atklātu jūsu patieso būtību, likteni un jūsu būtības neatkarību.

Nekas nevar apturēt notiekošās izmaiņas, un tās atvērs iespējas vēl lielākiem notikumiem. Pārliecinieties, ka visu ieplānoto darāt Mīlestības un Gaismas vārdā. Pēc kāda laika viss kļūs redzams ikvienam. Aizvien vairāk prātu un dvēseļu sāk pieprasīt atpakaļ savas tiesības. Tas būs kā izacinājums varai- jūsu pārstāvjiem. Vara rīkosies atpakaļejoši un turpinās noliegt visu- kā jau gadu desmitiem to raduši darīt. Mūsu pārliecinošā nākšana balstīs jūs un jūs zināsiet, ka mēs esam ar jums jūsu centienos palīdzēt citiem. Mēs būsim spēks aiz jūsu mugurām un jūsu panākumu nodrošinājums.

Redzam daudzas dvēseles atveroties. Tās saprot masveida nepieciešamās pārmaiņas, lai kaut kā varētu sākt veidot gaidāmo dzīvi, kurā cilvēkiem jādzīvo drošībā, jābauda miers un laime. Pēc paziņojumiem par mūsu eksistencei, jūs sāksiet mūsos saskatīt palīdzību, lai atgrieztu Zemi sākotnējā stāvoklī un spēsiet tikt pāri visiem ierobežojumiem, kas aiznesuši jūsu brīvību. Ļoti svarīga ir jūsu labsajūta un labā veselība, un mēs esam gatavi šo situāciju diezgan ātri sakārtot.

Jūsu veselības sakārtošana, jauna, taisnīga un godīga finansiālā kārtība- būs pirmie soļi. Kā arī ar nepamatotiem nodokļiem apliktie ienākumi tiks atcelti. Dalīšanās ir vissvarīgākā izmaiņa, un tā pieprasa jaunu domāšanu- ikvienam ir tiesības kop-eksistēt šajā pasaulē. Vairs nebūs pieņemama atdalīšanas, separācija. Kā gan tas iespējams, ja jūs visi, mīļie, esat VIENS, kas iet pa to pašu vienu evolūcijas ceļu, kaut arī tam ir daudz pagriezienu? Jūs esat cilvēku ģimene, kas pavadījusi tūkstošiem gadu un simtiem dzīves mācoties pieņemt katras dvēseles Dievišķību. Apjautiet savu nemirstību un garīgo būtību, kas ļauj jums kļūt par dieviem. Jums tāds spēks ir arī tagad, tāpēc rūpīgi piedomājiet par katras savas domas iespējamo rezultātu. Tām piemīt spēks manifestēties un tā jūs arī radījāt savu realitāti. Šis pats spēks var jūs pacelt augšup no tumsas Gaismā.

Paturiet prātā, ka Galaktiskās Federācijas misija ir darīt un paveikt visu, kas ceļ jūsu apziņu. Tā mēs varam jums palīdzēt nodrošināt Augšāmcelšanos, un tas arī ir visa notiekošā galīgais mērķis. Atcerieties, mēs te neesam lai pagarinātu dualitātes ciklu, līdz 2012. gadam tam mierīgā formā jābeidzas, un jāpāriet jaunos augstākos prieka un laimes dimensiju ciklā. Radītājs ir pasludinājis- jūsu Visums paceļas-, un jūs esat daļa no tā, ja vien savas izvēles dēļ priekšroku nedodatt esošajām zemāko dimensiju vibrācijām.

Tie, kas nosprauduši par mērķi pacelšanos Gaismā, apjautīs, ka šajā procesā fiziskais ķermenis būs jāpilnveido līdz perfektam stāvoklim. Tāpēc, ka tam būs kristāliskas uzbūves šūnu struktūra, tas neprasīs tādu uzmanību kā tagad tam nepieciešama, un visas tās, tik daudz laiku aizņemošās funkcijas ap to, kļūs nevajadzīgas. Tas pats attiecas uz ēdiena uzņemšanu, jo jaunias ķermenis barosies no enerģijas, kas atrodas jums visapkārt. Būs tādi kā delikatešu ēdieni un dzērieni, bet pavisam savādāki nekā to, ko pazīstat tagad. Enerģiju atjaunošana arī būs pilnīgi savādāka, jo miegs vairs nebūs nepieciešams, dzīvi visā pilnībā dzīvosiet laimē, piepildījumā, un visas dvēseles viena otrai pretī sniegs mīlestības un draudzības rokas. Patiesība valdīs pār visu un viss Kosmoss būs jūsu spēles laukums.

Lai ko jūs darītu, visu laiku tieksieties pēc augšupejas, tik ilgi līdz sasniegsiet Avotu. Bet, lai sasniegtu šo punktu, vēl tik daudz darāmā. Kaut vai jāpabeidz zemes pieredzes apguve un pirms tam ir jāsaplūst ar citiem un jākļūst apziņā vienotiem. Tas ir jauns uzskats, kas jāpieņem, bet tas nenozīmē ka zaudēsiet kaut ko no savas personības. Tas tikai paātrinās jūsu evolūcijas progresu. Skatieties tam pāri un saskatiet tos daudzos brīnumus un labumus, kas jūs sagaida, un jūsu tagadējā dzīvē tik ātri aizmirsīsies. Jūs esat uz savas jaunās dzīves ceļa un tās realitāte būs tāda, kas grūti izsakāma vārdos.

Es esmu SaLuSa no Siriusa, un mīlu ikvienu Zemes dvēseli, kas vēlas pagriezties pret Gaismu un izmantot iespēju pacelties. Tomēr, to izlemj jūsu brīvā griba, kas vienmēr tiek respektēta. Mēs jums neko neuzspežam, mēs neietekmējam jūsu lēmumus. Tomēr kaut kādā veidā Augšāmcelšanās process ir jādara zinām visiem, jo tieši šis ir tas izmaiņu punkts, kad vecās paradigmas izzudīs no acu skatiena. Neviens nevarēs tad teikt, ka tam nav bijušas tādas pat iespējas kā citiem, lai paceltos gaismā. Un tā ir mūsu misijas daļa un mēs mīlošā veidā darīsim visu, lai to paveiktu.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru