We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

keshe

piektdiena, 2010. gada 8. janvāris

SaLuSa, December 2, 2009




Mēs zinām jūsu pārdomas un nesapratni par to- kāpēc gan beigu laikos vajadzīgas tādas problēmu sērijas, kas tik nopietni un dziļi jūs vēl pārbauda un moka. Kādēļ gan šī pāreja no vecā cikla uz jaunā iesākumu nevarētu būt gluda un liega, kas tad būtu prieka un laimes pieredzes iegūšana. Patiesībā šobrīd notiek abu ciklu pārklāšanās. Tas ko izdzīvojat jau ir atnests ar jaunajām enerģijām, jo tās tīra vecās. Nav iespējas izvairīties no enerģiju konflikta. Gala rezultāts ir noteikts, pacelšanās nevar tikt samazināta vai apcirpta nekādā veidā. Tā ir sākusies, tā sasniegs nobeigumu tad, kad cikls beigsies, un tad jūs visā pilnībā piedalīsieties tās laimē un priekā.

Ziniet- katra jūsu inkarnēšanās ir gatavota tieši tam kam pats esat gatavs, kas atbilst jūsu līmenim un attīstībai. Un tie, kas tagad ir klāt te uz Zemes, tiem ir pēdējā iespēja attīrīt savas karmiskās saistības, atbildību, attiecības. Visapkārt notiek tik daudz visa kā, šķiet viss ir haotisks. Tās ir tumsas spēku pūles visiem līdzekļiem dabūt jūs nost no mērķa. Viss, kas notiek- notiek ar zināšanu. Lai kas šobrīd nenotiktu, plāns joprojām darbojas un tas pacels jūs augstākās dimensijās. Jūsu fināla dienas būs atalgojums un visu ko vēlējāties saņemt no Gaismas puses, tas būs jūsu. Jūsu apziņas līmeņi ceļas aizvien augstākām enerģijām no tālienes ieplūstot jūsu būtībās. Mīļie, jūs nevarat zaudēt, ja savus skatus vēršat uz pacelšanos un, ja esat sev noteikuši to īstenot.

Cīņa starp Gaismu un tumsu vairs neplosās augstākās dimensijās. Gaismas spēks tumsu strauji “spiež” pie Zemes, kur tas arī pilnībā tiks pārveidots. Gaisma ieskauj jūsu Zemi un pieaug intensitātē līdz tiks sasniegts kritiskās masas punkts, un tad viss mainās. Tas, kas nav gaisma, tas pārvietosies uz sev līdzīgiem vibrāciju līmeņiem. Visums darbojas kā labi eļļots mehānisms un tā milzīgajam izmēram nav nekādu apgrūtinājumu vai pārmaiņu problēmu, ja vien notiekošais atbilst Radītāja Likumiem. Kad sasniegsiet pilnu apjēgu par notiekošo, tad sapratīsiet. Šobrīd tas jums ir par grūtu. Jo vairāk mācāties, jo vairāk parādīsies jautājumi. Viss nāk savā laikā, un jūs esat ierobežoti tagadnē, jo pārsvarā domājat lineārajā laikā. Esot ‘tagad’ jūs reiz iemācīsieties ar domas palīdzību doties kurp vēlaties.

Kā jau sākat saprast, tad Augšāmcelšanās nesīs jums pilnīgi jaunu dzīves veidu. Tik daudz sīko mājas darbiņu atkritīs, tie aizņem tik daudz jūsu laika. Darbs, tāds kā tagad, vairs nebūs vajadzīgs, jo savas vajadzības apmierināsiet ar savu paša radīšanas spēku. Uz Zemes jūs neesat izbaudījuši tādu brīvību un neesat arī tādu nekad cerējuši izbaudīt, jo pār jums ir pārlikti milzīgi ierobežojumi. Jūsu laiks piederēs jums un lietosiet to pēc savas izvēles, nebūs vajadzības meklēt dzīves mērķi. Tādēļ ir svarīgi mierā un līdzsvarā jau tagad vingrināties ieiet tajos augstākās apziņas līmeņos, kas savieno jūs ar Augstāko Es.

Visiem pārbaudījumiem, notikumiem un vētrām jūs kopumā esat ļoti labi izgājuši cauri, un joprojām stingri stāvat savā Gaismā. Tas rāda jūsu rakstura stingrību un savas dzīvs mērķa sapratni; spēju koncentrēties, neiedziļināties un nenolaisties uz zemākiem vilinājumiem. Nav nekādas vajadzības iejaukties ap jums valdošajā vai notiekošajā haosā, ja vien jūs nepalīdzat tā upuriem. Ir vairāki veidi kā palīdzēt- dalīties ar tiem ar ko ir vērts dalīties. Tā jūs paudiet mīlestību visam dzīvajam. Labs darbs ir Gaismas piesaistīšana notiekošajam un arī jūs paši iegūstat no šādas labdarbības. Dzīve jums piedāvā šādas iespejas un tādēļ garīgais progress uz Zemes ir panākams daudz ātrāk nekā citur.

Atmoda patiesībai kādam var būt arī šoks. Piemēram, tiem, kas pieņēmuši politiskos līderus par sirsnīgiem un patiesiem, par cilvēkiem, kas rūpējas par jūsu sirdīm. Diemžēl, lielākā politiķu daļa domā un kalpo sev; un seko dažu uz šīs pasaules valdošo spēka ģimeņu teiktajam. Šis kartelis ir tas, kas ir jāgāž! un Galaktiskā Federācija kopā ar sabiedrotajiem attīsta šo plānu. Mūsu priekšrocība- mēs zinām, kas tiek plānots, mēs zinām arī to, kas tiek plānots pret tiem, kas darbojas, lai atbrīvotu jūs no tumsas spēkiem. Tādēļ šie cilvēki var daudz ko paveikt. Mēs tos aizsargājam.

Atslābinieties un pavērojiet notiekošo. Saskatīsiet daudz tāda, kas norāda uz progresu, un tas ir pilnīgi nenovēršams. Slepenās darbības pret cilvēci un pagātnes noziegumi ilgāk vairs nav noslēpjami, un vainīgie tiks atmaskoti. Šobrīd top vēsture un dualitātes cikls beigsies ar skaistu pacelšanos augstāko dimensiju Gaismā. Notiek plānotais. Un katrai dvēselei tiks piedāvāta iespēja pacelties.

Mēs redzam jūsu vajadzības tagad, kad meklējat ceļu cauri tumsai. Tāpat jūtam tās pretimnākošās domas no jums un Zemes, kas saistītas ar mums. Mēs neatstāsim jūs, bet ļaujiet visam notikt savā labākajā laikā. Paziņojums par mums tiks veikts. Tam nepieciešama tautu apvienošanās. Jums ir jāsaprot, ka mēs nākam jūsu labā un netaisāmies gūt kādu labumu. Mūsu misija var sākties ar vairākuma sasniegšanu, bet lēmumi un notiekošais tad tiks pielietots uz visiem jums. Jūsu apvienošanās samazinās iespējamos iebildumus no jūsu puses. Tad sapratīssiet- mēs tuvojamies nesot mieru jūsu pasaulei.

Es esmu SaLuSa no Siriusa un nesu tik daudzu jūsu draugu svētību. Jūs esat ar mums saistīti daudz, daudz vairāk nekā domājat un ar laiku visā pilnībā un varenībā atklāsies šīs mūsu saites. Mēs neesam svešinieki un esam ar jums kopā daudz strādājuši. Šī reize nesīs atkal savienošanos mīlošu senu draugu starpā.

Paldies SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


tulkoja Māra

Email: marabrante@inbox.lv

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru